alkaen: teen akne ja lääkemääräystä hoidot

Ovatko over-the-counter akne tuotteita ei sen leikkaamista? Hyvä uutinen on, että on olemassa erittäin tehokkaita lääkkeitä kovempia teini akne tapauksissa. Mukaan Academy of Dermatology, käytännössä kuka tahansa on akne, ei väliä kuinka vakava, voidaan hoitaa.

Täsmälleen mikä aiheuttaa aknea? Akne kehittyy, kun solut ja luonnolliset öljyt estää pieniä karvatupet ihossa. Bakteerit toimivat tiensä tukkoon munarakkuloita ja aloittaa kertomalla. Kun elimistön immuunijärjestelmän solut liikkuvat hyökätä bakteerit, tulokset taistelun ovat klassisia oireita akne – turvotus, punoitus, ja näppylöitä.

Akne lääkitys auttaa keskeyttämällä tämän prosessin eri tavoin. Jotkut over-the-counter ja reseptiä akne voiteet apua irrottamalla munarakkuloiden. Toiset, kuten antibiootit, tappaa bakteerit, jotka liikkuvat munarakkuloiden. Pilleri isotretinoiini vähentää öljyn tuotantoa, unplugs rakkulat, ja tavoitteet tulehdus ja akne aiheuttavia bakteereja.

Ei ole paras aknen hoitoon. Jotkut ihmiset eivät hieno yhdellä akne tuote, vaikka monet tarvitsevat yhdistelmä hallita teini akne.

Lievä tai vaikea akne, lääkäri saattaa suositella reseptiä hoitoja, jotka ovat “ajankohtainen”, mikä tarkoittaa, että ne menevät ihoon. Nämä hoidot voidaan myös käyttää ankarampaa akne yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

Ajankohtainen hoitoja teini akne tulevat eri muodoissa, kuten voiteet, voiteet, geelit ja tyynyt. Joitakin tyyppejä ovat

Ajankohtaisia ​​antibiootit. Nämä akne lääkkeet voivat tappaa joitakin bakteereita iholla ja vähentää punoitusta ja tulehdusta. Esimerkkejä antibiooteista kuuluvat klindamysiini ja erytromysiini.

Ajankohtaisia ​​retinoidien. Retinoid voiteet ovat valmistettu vitamiini A. Ne toimivat irrottamalla follikkelit, joka mahdollistaa myös muita lääkkeitä, kuten ajankohtaisia ​​antibiootit toimimaan paremmin. Esimerkkejä ovat Avita, Differin, Retin-A, ja Tazorac.

Muu ajankohtainen lääkkeitä. Jotkut lääkkeet, jotka löydät tiskin ovat saatavilla tehokkaampia muodoissa reseptillä. Näihin kuuluvat atselaiinihappo, bentsoyyliperoksidi, dapsoni, ja rikki-hoitoja. Ne auttavat vähentämällä turvotusta ja estää bakteerien kasvua.