auttaa hiustenlähtöön: kirurgiset hiukset palauttaminen – valmistautuminen leikkaukseen

Saat tarkat ohjeet muodostavat oman kirurgi siitä, miten valmistautua hiukset elinsiirtokirurgiaa. On välttämätöntä, että noudatat näitä ohjeita kirjaimellisesti auttaa varmistamaan, että leikkaus on rauhallinen ja ilman komplikaatioita.

Vahvistetut ohjeet sisältävät tietoa juominen, tupakointi, ja välttää tiettyjä vitamiineja ja lääkkeitä. Jos savua on erittäin tärkeää lopettaa vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta ja vähintään kuukauden kuluttua menettelyn. Tupakointi estää veren virtausta ihoon ja voi häiritä paranemista ja tulos hiukset elinsiirtoa.

Sinun tulee pestä hiukset aamulla leikkaus ja vältä mitään muotoilutuotteita tuona päivänä. Useimmat kirurgit ehdottavat ei leikkaa hiuksia varten vähintään kuukautta ennen leikkausta varmistaa hyvän luovuttajan sivuston peitto.

Sinun ei pitäisi ajaa kotiin yksin leikkauksen jälkeen. Kannattaa järjestää kyydin ja aikovat toteuttaa helpoksi pari päivää. Vaikka monet lääkärit väittävät voit palata töihin jälkeen päivä tai kaksi, realistisesti sinun pitäisi suunnitelma ottaa vähintään viikkoa pois työsi.

Julkaistu 01 maaliskuu 2010

 alkaen Hiustenlähtö Association