auttaa lapsesi rakentaa sisäistä voimaa-Miten voit auttaa lapsia rakentamaan sisäistä voimaa?

Tärkein yksittäinen asia, voit tehdä auttaa lapsia on osoittaa, että rakastat heitä vaikka mitä.

Muista aina, että olet roolimalli. Lapset oppivat katselemalla teitä. Joten varmista, että toiminnallaan opettaa heille, miten

Rakentaa sisäistä voimaa, lapset täytyy tuntea rakastettu ja turvassa. He tarvitsevat perhe, joka on lähellä, joka viettää säännöllisesti aikaa yhdessä, ja joka tarjoaa turvasataman kasvaessaan.

Osoittaa rakkautta ja kiintymystä; Ohjaa viha; Työskennellä muiden ihmisten sijaan heitä vastaan; Pysy rauhallisena; Odotan huomenna; Ilmaista tunteita; Ole rohkea; Nauraa.

Varmista, että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi Varmista, että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi. Lapsesi on todennäköisemmin tuntea olonsa turvalliseksi, jos olet luotettava, johdonmukainen, kunnioittava ja reagoiva. Nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä vanhemmille esikoululaiset, koska nämä lapset ovat saamassa alkeellisinkin luottamusta itselleen ja tärkeitä ihmisiä elämässään; Kannusta turvallinen tutkimus kannustaa turvalliseen etsintä. Lapset täytyy tutkia. Lapset, jotka tutkia oppia uusia taitoja ja miten ratkaista ongelmia. He oppivat, että toimet vaikuttavat, ja että syyt vaikutuksia. Tarjoavat erilaisia ​​asioita pelata, lukea, luoda, ja rakentaa. Se voi olla kova, mutta älä rajoittaa lasten takia turvallisuuden pelkoja. Sen sijaan, mitä voit pitää lapsille turvallinen kuin hän tutkii maailma.

Auta lasta rakentamaan sosiaalisia taitoja auttaa lasta rakentamaan sosiaalisia taitoja. Opeta lapsi näyttämällä toisten hyväksyntää eikä gossiping tai sanomalla keskiarvo asioita muita ihmisiä; Anna peer kontakti tarjota peer yhteyttä. Playing muiden lasten kanssa jopa 1 päivä viikossa antaa lapsille mahdollisuus oppia ja tärkeitä sosiaalisia, emotionaalisia ja kielitaito. Lapset oppivat jakamaan, yhteistyötä, ja neuvotella, kun ne ovat vuorovaikutuksessa ikätovereidensa. Noin ikä 9, monet lapset menestyksellisesti muodostaa läheisiä ystävyyssuhteita. Muotoilu näistä suhteista auttaa lapsia oppimaan herkkyys muiden ihmisten tunteista.