auttaa lapsesi välttää tupakan, lääkkeiden ja alkoholin – aihe yleiskatsaus

Parasta vanhemmat voivat tehdä auttaa ehkäisemään huumeiden ja alkoholin väärinkäytön heidän lapset on sekaantua ennen ongelma alkaa. Joka alkaa, kun lapsi on ikä 5 tai 6, puhua hänen kanssaan siitä, miten nämä aineet ovat haitallisia lapsille. 1 Talk rehellisesti ja avoimesti kaikenlaisia ​​tupakka, huumeet, ja alkoholi sekä muita asioita lapset voivat tehdä selviytymään stressistä elämässään. Käyttäen mitä tahansa ainetta on vain yksi tapa, että lapset yrittävät käsitellä asioita, jotka vaivaavat heitä.

Selitä vaaroista ja seurauksista tupakan, huumeiden tai alkoholin käyttö

Keskustelkaa tavoista lapsesi tehdä vastuullisia valintoja, mitä hänen ystävät sanovat tai tekevät; Ylistys saavutuksia. Koskaan menetä mahdollisuus kehua lasta ja rakentaa hänen itsetuntoaan; Myönteisen esimerkin. Jos tupakoit, yritä lopettaa. Savukkeet ovat yleensä “gateway” huume lapsille. Jos juot alkoholia, juo vain kohtuullisesti. Älä koskaan juo alkoholia ja ajaa. Myös otettava lääkkeitä vain lääkärin ohjeen mukaan; Auta lasta päästä mukaan urheilu, klubit, harrastukset, ja muuta toimintaa. Nämä toimet voivat auttaa opettaa lapsille, että he voivat pitää hauskaa ilman huumeita ja alkoholia; Vietä aikaa lapsesi. Kun otat osaa lapsesi elämään, näytät välität. Saat myös tietää lapsen rutiineja ja voivat helpommin tunnistaa, kun hän voi saada tilanteissa, joihin liittyy huumeita tai alkoholia.

Kerro lapselle, miten keho nikotiinista ja muita huumeita. Selitä vieroitusoireita, että tapahtuu, kun ihminen yrittää lopettaa. Kerro lapselle voi kestää vain yhden savukkeen aloittaa riippuvuus tupakkaan. ; Keskustele oikeudelliset ongelmat, jotka voivat aiheutua käyttää huumeita tai alkoholia. Esimerkiksi henkilö alle 18 voi menettää hänen ajokortti tai tuomitaan yhdyskuntapalveluun tai kerran pidätyskeskuksessa; Keskustelkaa siitä, kuinka ihmiset, jotka käyttävät huumeita tai alkoholia voi sanoa tai tehdä asioita, joita he normaalisti ei. On helppo tehdä huonoja valintoja, saada satuttaa, ja joutua vaikeuksiin. Esimerkiksi ihmiset saattavat päätyä ajo humalassa tai ratsastus jonkun kanssa, joka on humalassa, tai ne voivat joutua turvaton paikka; Aseta selkeät rajat siitä, mitä tapahtuu, jos lapsesi käyttää huumeita tai alkoholia. Seuraa läpi jos nämä säännöt ovat rikki. Älä tee lupauksia et pidä. Mahdollisuus vanhempien paheksuntaa on usein yksi tehokkaimmista esteet. Muistuta lapsellesi, että asetat näitä sääntöjä koska rakastat lastasi ja halua häntä loukkaantua; Selitä, että inhaloitavat ovat vaarallisia. Liima, kengänkiilloke, ja bensiini ovat yleisimpiä aineita, jotka nuorilla hengittää. 3 Varmista, että lapsi tietää, että nämä ja muut inhalants ovat haitallisia. Inhalant väärinkäyttö voi aiheuttaa äkillisen vakavia terveysongelmia, kuten kouristuksia, tai kuolema äkillinen sydämen vajaatoiminta. Se voi aiheuttaa pysyvää aivovaurioita tai muuta elinikäisen ongelmia.