elää aplastinen anemia

Täsmällisin ja asianmukaista hoitoa, useimmat ihmiset, jotka ovat aplastinen anemia voidaan hoitaa, ja jotkut saattavat parantua.

Useimmat ihmiset, joilla on häiriö voivat palata normaaliin rutiinit hoidon jälkeen. Se voi kuitenkin kestää jonkin aikaa saada hyviä tuloksia hoitoon. Voit tarvita toistuvia hoitoja, tai voit joutua kokeilemaan useita hoitoja löytää joka toimii.

On tärkeää saada meneillään sairaanhoidon varmistaa häiriö ei pahenna ja tarkistaa mahdollisia komplikaatioita.

Käynnissä Care

Hoito aplastinen anemia voi aiheuttaa haittavaikutuksia tai komplikaatioita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten selviytyä näitä kysymyksiä.

Liikunta

Ihmiset, jotka ovat aplastinen anemia voi olla suurempi riski infektioiden alhaisen valkosolujen. Kysy lääkäriltäsi tapoja alentaa infektioriskiä. Esimerkiksi, haluat ehkä

Tiedä infektion oireita, kuten kuumetta. Soita heti lääkärille, jos uskot infektio.

Keskustele lääkärisi kanssa siitä, mitä tyyppejä ja määriä liikuntaa ovat turvallisia. Haluat ehkä välttää toimintaa, joka aiheuttaa rintakipua tai hengenahdistusta. Voit myös halutessasi jäädä pois toiminnasta, jotka voivat aiheuttaa vammoja ja verenvuotoa, kuten nyrkkeilyyn.

Sinä tai perheenjäsenet voivat olla hyödyllistä tietää resursseja, jotka voivat antaa emotionaalista tukea ja tietoa aplastinen anemia.

Lääkäri tai sairaala sosiaalityöntekijä saattaa olla tietoa neuvonta- ja tukipalveluja. He myös ehkä viitata teitä tukemaan ryhmiä, jotka tarjoavat apua taloudellisen suunnittelun, koska hoito aplastinen anemia voi olla kallista.

Tässä Dr. Neal Young puhuu tärkeää noudattaa ja osallistua kliinisiin tutkimuksiin. Hän selittää eron näiden tutkimusten ovat tehneet ihmisten elämässä, jotka ovat harvinaisia ​​veressä ja luuytimessä sairauksia, kuten aplastinen anemia.

Tukiryhmät