fiber elintarvikkeet: elintarvikkeiden korkea kuitu-ja terveyshyötyjä

Me kaikki tiedämme, kuitu on hyvä meille. Ei vain voi ravintokuitua alentaa kolesterolia, se auttaa myös pitämään meitä leikata ja tunnetta täynnä.

Joten miten saat enemmän kuitua osaksi päivittäistä ruokavaliota? Tässä on kuusi kivuttomia tapoja työskennellä 25 grammaa päivässä – suositeltu määrä joku syö 2000 kaloria päivässä.

Ennen kuin aloitat, pitää muutamia asioita mielessä: Kun kasvaa kuitua, sinun pitäisi lisätä veden saanti sen mukana. Lisää kuitua vähitellen anna ruoansulatuskanavan aikaa sopeutua. Ja jos sinulla on ruoansulatuskanavan sairauksien, kuten ummetus, tarkista ensin lääkärin kanssa.

Tarkista ainesosa luettelo varmistaa koko jyvä on ensimmäinen tai toinen ainesosa luettelossa. Tuotteita, jotka sanovat “100% vehnä” tai “multigrain” eivät ole yleensä koko jyvä.

2 viipaletta täysjyväleipä = 4 grammaa Fibe; 1 kupillinen keitettyä ruskea riisi = 4 grammaa Fibe; Kevyempi Triscuit keksejä = 3 grammaa

Jotkut viljat ovat vähän täysjyväviljaa. Ja jotkut täysjyvävilja ovat täynnä turhaa sokeria.

Pavut tarjoavat enemmän kuitua kuin useimmat kasvisruokaa, plus ne täynnä terve kasvivalkuaisaineiden.

Voit lisätä sen aamuaterian, nauttia siitä välipala, ja kaunistaa lautaselle kanssa. Tai sitä – tai sen sijaan – jälkiruoka.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

½ cup Fiber Yksi = 14 grammaa Fibe; 1 kuppi Rusina Bran = 7,5 grammaa Fibe; 1 kuppi Frosted vehnärouhetta Spoon Size = 5 g; 1 kuppi Quaker Ruudut paistetaan Cinnamon = 5 g; ¾ cup keitettyjä kaurahiutaleita = 3 g; * Suositeltu annoskokoja.

1 kuppi purkitettu minestronekeitto = noin 5 grammaa Fibe; 1/2 cup kasvis tai rasvaton refried papuja, käytetään tekemään mikroaaltouuni nachos = noin 6 grammaa; 1/4 cup kidneypapuja, lisätään vihreää salaattia = 3 grammaa Fibe; Bean burrito Taco Bell (tai tehdä kotona) = 8 grammaa

1 iso omena = 4 grammaa Fibe; 1 banaani = 3 g; 1 päärynä = 4 grammaa; 1 kuppi mansikoita = 4 grammaa