fibromyalgia lisäravinteet: 5-HTP, melatoniini, st. Mäkikuismaa, ja lisää

fibromyalgia Trends

Managing fibromyalgian oireita tai siihen liittyviä vaivoja ei ole helppoa. Niin, monet potilaat kääntyvät vaihtoehtoisia hoitoja kivun ja unihäiriöt. Ne voivat käyttää kiinalaisten yrttien tai over-the-counter täydentää kuten 5-HTP, melatoniini, ja SAM-e.

Koska monipuolinen hoito lähestymistapaa, johon lääkitys; elämäntapa strategiat, ennuste ihmisille, joilla on fibromyalgia on Bette; kuin koskaan ennen. Mutta ensin, lääkäri tarvitsee tehdä tarkka diagnoosi o; fibromyalgia. Mietitkö, miten se on tehty?

Jotkut Alustavien tutkimusten mukaan jotkut lääkekasvien ja luonnon täydentää voi auttaa hoitoon fibromyalgian oireita. Muut tutkimukset yrttejä ja luonnollista täydentää, vaikkakin ovat vähemmän myönteisiä. Jos haluat ottaa luonnollinen lähestymistapa hoitoon fibromyalgia, on tärkeää oppia niin paljon kuin voit noin hoitojen pidätte. Yrtit ja luonnollista täydentää kuvattu tässä artikkelissa ovat vain joitakin vaihtoehtoisia hoitoja, jotka voivat vaikuttaa fibromyalgia.

5-HTP (5-Hydroxytryptophan) on rakennuspalikka serotoniinin. Serotoniini on voimakas aivojen, ja serotoniinin ajatellaan olevan merkittävä rooli fibromyalgia kipu. Serotoniini tasot ovat myös depressioon ja nukkua.

Niille, joilla on fibromyalgia, 5-HTP voi auttaa lisäämään syvän unen ja vähentää kipua. Yhdessä tutkimuksessa julkaistu Alternative Medicine Review, tutkijat raportoivat, että otetulla 5-HTP voi parantaa oireita masennus, ahdistuneisuus, unettomuus, ja fibromyalgia kipu. On kuitenkin olemassa joitakin ristiriitaisia ​​tutkimuksia, jotka osoittavat ole hyötyä 5-HTP.

5-HTP on yleensä hyvin siedetty. Mutta 1980-luvun lopulla, L-tryptofaania ja mahdollisesti 5-HTP liittyi vakava tila, jota kutsutaan eosinofilia-lihaskipua oireyhtymä. Se ajatus, että epäpuhtautena nämä lisäykset johtivat ehto, joka aiheuttaa flunssan kaltainen oireita, vaikeaa lihaskipua, ja polttava ihottumat.