flunssa hoito: pitäisi käyttää antibiootteja tai ei?

Etsitkö tehokasta flunssa hoito ja josko antibiootit toimii? Antibiootit ovat lääkkeitä, jotka taistelevat bakteerien aiheuttamien tulehdusten, mutta flunssa on syy virus.

Chris C. Anderso; Huhu: Humidifiers on puhdistettava aina silloin sekä luoda; Jos olet koskaan asunut kuiva ilmasto, mahdollisuudet ovat olet ollut kostutin talon jossain vaiheessa. Legendan ne on puhdistettava aika ajoin. Todella puhdistettu, kuten oikea, seuranta-kaikki-of-the-ohjeet puhdistusaineita. Ja se on järkevää. Se todella tekee. Onhan ilmankostutin on laite, joka pitää vettä ja höyrystyy sen ilmaan, ja voit päätyä hengittää että höyry. Et juo …

Antibiootit vain parantaa tiettyjä aiheuttamien infektioiden bakteerit – ja jos otetaan huolimattomasti, voit saada enemmän vakavia terveysongelmia kuin aikoo.

Jossa sairaus, on tärkeää puuttua perimmäinen syy, onko se bakteeri- tai virus. Antibiootit w huonosti tappaa kylmä tai flunssa viruksia.

Ei lainkaan. Antibiootit voivat pelastaa ihmishenkiä, ja jos tarvitset niitä, sinun pitäisi saada ne niin nopeasti kuin pystyt. Koska vain lääkäri voi määrätä antibiootteja, tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi puhua lääkärille, jos arvelet niitä tarvitaan (vastakohtana ottaen ystäväsi jäänne antibiootit viime talven sairaus, esimerkiksi).

On kuitenkin hautaan liiallinen ja epäasianmukaisesti käytetyistä antibiooteista, jotka ovat vaikuttaneet maailmanlaajuiseen antibioottiresistenssi kriisi, joita kohtaamme.

Tekemässä tutkimuksessa CDC osoitti, että monet aikuiset uskovat, että jos he ovat sairaita tarpeeksi nähdä lääkärin kylmä, ne pitäisi saada antibioottihoito. Tutkimus osoitti myös, että potilaat eivät ole tietoisia seurauksista ottaen huumeita, jos niitä ei tarvita. Ja kun antibiootteja väärin, bakteerit voivat tulla resistenteiksi.

Viruslääkkeet ovat lääkkeitä, jotka vähentävät kykyä flunssa viruksia moninkertaistaa. CDC arvioi viruslääkkeet “toiseksi puolustuslinja flunssa” saatuaan vuosittain influenssarokotteen. Kun otetaan alkaessa flunssa, nämä lääkkeet auttavat vähentää vakavuus ja kesto flunssan oireet. Niitä voidaan myös käyttää tapauksissa auttaa estämään flunssa, mutta ne eivät korvaa saada influenssarokotteen.