frostwort: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Ciste du Canada, Cistus canadensis, Frost Plant, Frostweed, HĂlianthème du Canada, Helianthemum, Helianthemum canadense, Rock-Rose, Sun Rose.

Frostwort on yrtti. Osat, jotka kasvavat maanpinnan yläpuolella käytetään tekemään lääketiede; Ihmiset ottavat frostwort ruoansulatusta ongelmia; Frostwort sovelletaan toisinaan suoraan iholle haavaumat.

Frostwort voi auttaa vähentämään ihon kipua ja turvotusta (tulehdusta) ja on kuivaus (supistava) vaikutus kudoksiin.

Riittämätön Evidence fo; Ruoansulatuskanavan ongelmia; Ihon haavaumat, kun soveltaa suoraan; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta frostwort näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos frostwort on turvallista vai mitä mahdollisia sivuvaikutuksia voisi olla; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä frostwort raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa FROSTWORT vuorovaikutukset

Sopiva annos frostwort riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia frostwort. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus