Goldenseal: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Kiinan Goldenseal, Eye Balm, Eye Root, Fard Inolien, Framboise de Terre, Goldenroot, Goldsiegel, Ground vadelma, Hydraste, Hydraste du Canada, Hydrastis canadensis, Intian Dye, Intian Plant, Intian Tumeric, keltaisuus Root, Orange Root, Racine .. ; Kaikki nimet Kiinan Goldenseal, Eye Balm, Eye Root, Fard Inolien, Framboise de Terre, Goldenroot, Goldsiegel, Ground vadelma, Hydraste, Hydraste du Canada, Hydrastis canadensis, Intian Dye, Intian Plant, Intian Tumeric, keltaisuus Root, Orange Root, Racine à la Jaunisse, Racine Orange, Sceau D’Or, Sello de Oro, kurkuma Root, Warnera, Wild Curcuma, keltainen Indian Paint, Yellow Paint, keltainen Puccoon, Yellow Root; Piilota nimet

Goldenseal on yrtti. Kuivattu juurta käytetään tekemään lääketiede; Goldenseal käytetään monia ehtoja, mutta toistaiseksi ei ole riittävästi tieteellistä näyttöä sen määrittämiseksi, onko se on tehokas niiden puolesta; Me tiedämme, että goldenseal ei ole tehokas sen tunnetuin käyttöä, peittää laittomien huumeiden virtsaan. Huolimatta päinvastaisista huhuista, goldenseal ei aiheuta vääriä negatiivisia tuloksia marihuanan, kokaiinin, amfetamiinin tai lukuisia muita laittomia huumeita. Mielenkiintoista, ajatus käyttää goldenseal muuttamaan huumeiden näyttö tulokset tulivat romaanin Stringtown on Pike, apteekissa John Uri Lloyd. Kuitenkin tässä kirjassa, goldenseal aiheutti väärän positiivisen strykniinin myrkytys, ei laittomia huumeita; Goldenseal käytetään myös flunssan ja muiden ylempien hengitysteiden infektiot, sekä nenän tukkoisuus ja heinänuha. Jotkut käyttävät goldenseal ruoansulatuskanavanhäiriöt kuten vatsakipua ja turvotusta (gastriitti), mahahaava, koliitti, ripuli, ummetus, peräpukamat, ja suolen kaasu; Goldenseal käytetään virtsatieinfektiot (UTI), sisäinen verenvuoto, verenvuoto synnytyksen jälkeen, maksan häiriöt, syöpä, krooninen väsymysoireyhtymä (CFS), keltaisuus, tippuri, kuume, keuhkokuume, malaria, hinkuyskä, ja syömishäiriö kutsutaan anoreksia; Naiset käyttävät goldenseal emättimen kipu ja turvotus ja kuukautiset ongelmia; Goldenseal levitetään iholle ihottumat, haavaumat, haavainfektiot, kutina, ihottuma, akne, hilse, silsa, herpes rakkuloita, ja huuliherpes. Sitä käytetään suuvesi kipeä kumit ja suussa; Jotkut ihmiset käyttävät goldenseal kuin silmänlumetta varten silmätulehdus ja silmätulehduksia kutsutaan sidekalvontulehdus tai “vaaleanpunainen silmä. €; Goldenseal käytetään korvien korvien, korvasärky, ja kuurous; Goldenseal esiintyy yleisesti syvä metsään Vermont Arkansas ja sai nimensä kullankeltainen arvet varren alaosasta. Kun varsi on rikki, arpi muistuttaa kulta vaha kirjeen sinetti.

Goldenseal sisältää kemiallisia berberiini, joilla saattaa olla vaikutuksia bakteereja ja sieniä. Esimerkiksi, se voi estää bakteerien Escherichia coli (E. coli): n sitoutumisen virtsateiden seiniin. Berberiini on myös ominaisuuksia, jotka voi alentaa verenpainetta ja parantaa rytmihäiriölääke. Lisäksi alussa tutkimukset osoittavat, että berberiini voi alentaa veren sokeria ja “huono” LDL (LDL) kolesteroli; Monet tärkeät kemikaalien goldenseal imeytyvät heikosti, kun otetaan suun ja ehkä pääse pitoisuuksia tarvitaan merkittäviä vaikutuksia ihmisiin. Joten, ei tiedetä, goldenseal on samat edut kuin berberine.

Mahdollisesti Tehoton fo; Masking laittomien huumeiden virtsakokeet. Goldenseal usein edistetään peittämään laittomia huumeita virtsaan, mutta ottaen goldenseal suun ei näytä aiheuttavan vääriä negatiivisia tulos huumausainetestauksesta amfetamiinien, barbituraatit, bentsodiatsepiinit, kokaiinin, opiaattien, fensyklidiini, ja tetrahydrokannabinoli (THC). Juominen yksi gallona vettä kanssa goldenseal ei lisätä määrää väärien negatiivisten veden yksin Riittämätön Evidence fo; Virtsatieinfektiot (UTI); Peräpukamat; Vatsavaivat; Ruokahaluttomuus (anoreksia); Mahahaava; paksusuolitulehdus; Kuukautiskierron väärinkäytöksiä; Krooninen väsymysoireyhtymä (CFS); sidekalvotulehdus; Nenän tukkoisuus; Heinänuha; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate goldenseal näihin käyttötarkoituksiin.

Goldenseal on ehkä turvallinen useimmille aikuisille, kun otetaan suun kautta kerta-annoksena. Ei ole tarpeeksi luotettavaa tietoa tietää, jos goldenseal on turvallista pitkäaikaiseen käyttöön; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys: Käyttämällä goldenseal raskauden tai imetyksen todennäköisesti vaarallista lapselle. Vaarallinen kemikaalin goldenseal voi läpäistä istukan ja voi myös löytää tiensä äidinmaitoon. Aivovamma (kernicterus) on kehittänyt vastasyntyneillä altistuneet goldenseal. Älä käytä goldenseal raskauden tai imetyksen; Lapset: Älä käytä goldenseal vastasyntyneille. On todennäköistä vaarallista niille. Se saattaa aiheuttaa aivovaurion (kernicterus).

Keho hajottaa siklosporiini (Neoral, Sandimmune) päästä eroon siitä. Goldenseal saattaa vähentyä, kuinka nopeasti elimistösi hajottaa siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Tämä saattaa aiheuttaa siellä liikaa siklosporiini (Neoral, Sandimmune) kehossa ja mahdollisesti aiheuttaa haittavaikutuksia.

Kun goldenseal digoksiinin (Lanoxin) saattaa aiheuttaa hyvin vähäinen digoksiinialtistuksessa (Lanoxin) kehossa. Mutta tämä ei näytä olevan tärkeä vuorovaikutus.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa. Goldenseal saattaa vähentyä, kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun goldenseal sekä joitakin lääkkeitä, jotka ovat muuttuneet pääosin maksassa voi voimistaa ja sivuvaikutuksia lääkitystä. Ennen goldenseal puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa mitään lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet, jotka vaihdetaan maksassa kuuluvat amitriptyliini (Elavil), klotsapiini (Clozaril), kodeiini, desipramiini (Norpramin), donepetsiili (Aricept), fentanyyli (Duragesic), flekainidi (Tambocor), fluoksetiini (Prozac), petidiini (Demerol) metadoni (Dolophine), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), olantsapiini (Zyprexa), ondansetroni (Zofran), tramadoli (Ultram), tratsodoni (Desyrel), ja muut.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa; Goldenseal saattaa vähentyä, kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun goldenseal sekä joitakin lääkkeitä, jotka jaotellaan maksassa voi voimistaa ja sivuvaikutuksia joidenkin lääkkeiden. Ennen Goldenseal, kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät jotain lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet muuttaa maksassa sisältää lovastatiinin (Mevacor), ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), feksofenadiini (Allegra), triatsolaami (Halcion), ja monet muut.

Jotkut lääkkeet liikuttaa pumppujen soluissa. Goldenseal voisi tehdä nämä pumput vähemmän aktiivisia ja lisätä kuinka paljon joidenkin lääkkeiden imeydy elimistöön. Tämä saattaa lisätä määrää joidenkin lääkkeiden kehossa, mikä voisi johtaa enemmän haittavaikutuksia. Mutta ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos tämä on suuri huolenaihe; Jotkut lääkkeet, joita siirretään näistä pumpuista kuuluvat etoposidi, paklitakseli, vinblastiini, vinkristiini, ketokonatsoli, itrakonatsoli, amprenaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, sakinaviiri, simetidiini, ranitidiini, diltiatseemi, verapamiili, kortikosteroidit, erytromysiini, sisapridi (Propulsid), feksofenadiinia ( Allegra), siklosporiini, loperamidilla (Imodium), kinidiini, ja toiset.

Sopiva annos goldenseal riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia goldenseal. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Abdel-Haq, H., Cometa, M. F., Palmery, M., Leone, M. G., Silvestrini, B., ja Saso, L. relaksanttia vaikutukset Hydrastis canadensis L. ja sen tärkeimpien alkaloideja marsu eristetty henkitorvi. Pharmacol Toxicol. 200; 87 (5): 218-222.

Babbar, O. P., Chhatwal, V. K., Ray, I. B., ja Mehra, M. K. vaikutus berberiini kloridi silmätippoja kliinisesti positiivisia trakoomaa potilaille. Indian J. Med Res. 198; 76 Suppl: 83-88.

Betz JM, Miller LJ, Musser SM, ja et al. Eriyttäminen toisistaan ​​goldenseal (Hydrastis canadensis L.) ja mahdollinen adulterants LC / MCS on alkaloideja. FDA 1997 Science Forum: Abstract A1.

Bhowmick, S. K., Hundley, O. T., ja Rettig, K. R. Vaikea hypernatremia ja hyperosmolaliteetin pahentaa kasviperäistä valmisteluun potilaalla, diabeettinen ketoasidoosi. Clin Pediatr (Phila) 200; 46 (9): 831-834.

Bolle P, Cometa- MF, Palmery M, ja et ai. Response kanin tyhjentäjälihaksessa lihaksen olevan yhteensä ote ja suuret alkaloideja Hydrastis canadensis. Fytoterapia Research 199; 12: S86-S88.

Brown, J. C. ja Jiang, X. yleisyys antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien kasviperäisiä tuotteita. J.Food Prot. 200; 71 (7): 1486-1490.

Cecil, C. E., Davis, J. M., Cech, N. B. ja Laster, S. M. esto H1N1 influenssa A-viruksen kasvua ja induktioon tulehduksen välittäjäaineita, joita isokinoliini alkaloidi Berberiini ja otteet goldenseal (Hydrastis canadensis). Int.Immunopharmacol. 201; 11 (11): 1706-1714.

Chan, M. Y. vaikutus berberiini on bilirubiini erittymistä rotalla. Comp Med East West 197; 5 (2): 161-168.

Chang, K. S., Gao, C., ja Wang, L. C. Berberiini aiheuttama morfologisia erilaistumista ja alas-säätely c- Ki-ras2 proto ilmentymistä ihmisen teratokarsinoomasolua. Cancer Lett. 12-3-199; 55 (2): 103-108.

Chekalina, S. I., Umurzakova, R. Z., Saliev, K. K., ja Abdurahmanoville T. R. [vaikutus berberiini bisulfate verihiutaleiden hemostaasin verihiutaleniukkuu- potilailla]. Gematologiia i Transfuziologiia 199; 39 (5): 33-35.

Chi, C. W., Chang, Y. F., Chao, T. W., Chiang, S. H., P’eng, F. K., Lui, W. Y., ja Liu, T. Y. virtaussytometria-analyysi vaikutus berberiini ekspressioon glukokortikoidireseptorien ihmisen hepatooma HepG2-soluissa. Life Sei. 199; 54 (26): 2099-2107.

Choudhry, V. P., Sabir, M., ja Bhide, V. N. Berberiini in Giardiaasi. Indian Pediatr. 197; 9 (3): 143-146.

Chun YT, Yip TT, Lau KL, ja et al. Biokemiallinen tutkimus verenpainetta alentavaa vaikutusta berberiini rotilla. Gen Pharmac 197; 10: 177-182.

Ckless, K., Schlottfeldt, J. L., Pasqual, M., Moyna, P., Henriquesin, J. A., ja Wajner, M. Inhibition of in-vitro lymfosyyttien transformaatiota isokinoliini alkaloidi berberiini. J. Pharm. 199; 47 (12A): 1029-1031.

Cometa MF, Abdel-Haq H, ja Palmery M. Spasmolyyttinen toimintaan Hydrastis canadensis L. rotan kohtuun ja marsun henkitorvi. Fytoterapia Research 199; 12 (suppl 1): S83-S85.

Creasey, W. A. ​​biokemialliset vaikutukset berberiini. Biochem.Pharmacol. 4-1-197; 28 (7): 1081-1084.

Desai, A. B., Shah, K. M., ja Shah, D. M. Berberiini on ripulin hoidossa. Indian Pediatr. 197; 8 (9): 462-465.

Doggrell, S. A. Berberiini – uudenlainen lähestymistapa kolesterolia alentavaa. Expert.Opin.Investig.Drugs 200; 14 (5): 683-685.

Dutta NK ja Panse MV. Hyödyllisyys Berberiini (alkaloidi maasta berberis aristata) hoidossa koleran (kokeellinen). Indian J Med Res 196; 50 (5): 732-736.

Gao, C. R., Zhang, J. Q., ja Huang, Q. L. [Kokeellinen tutkimus berberin esille insuliiniherkkyyttä insuliiniresistenssiä rottamalleilla]. Zhongguo Zhong.Xi.Yi.Jie.He.Za Zhi. 199; 17 (3): 162-164.

Ghosh AK, Bhattacharyya FK, ja Ghosh DK. Leishmania donovani: amastigote esto ja toimintatapa Berberiini. Kokeellinen Parasitologia 198; 60: 404-413.

Ghosh, A. K., Rakshit, M. M., ja Ghosh, D. K. vaikutus berberiini kloridikatalyyttiä Leishmania donovani. Indian J Med.Res. 198; 78: 407-416.

Gurley, B. J., Fifer, E. K., ja Gardner, Z. Farmakokineettiset yrtti-lääkeaineinteraktioita (osa 2): lääkkeiden yhteisvaikutusten mahdollisuus suosittu kasvitieteellinen ravintolisiä ja niiden kliinistä merkitystä. Planta Med. 201; 78 (13): 1490-1514.

Hamon, NW. Goldenseal. CPJ-RPC 199; 508-510.

Hermann, R. ja von, Richter O. Kliininen näyttö kasviperäisten lääkkeiden tekijöinä farmakokineettisiä yhteisvaikutuksia. Planta Med 201; 78 (13): 1458-1477.

Hong, Y., Hui, S. S., Chan, B. T., ja Hou, J. vaikutus berberiini on katekoliamiinitasot rottien kokeellisen sydämen hypertrofiaa. Life Sei. 4-18-200; 72 (22): 2499-2507.

Huang W, Zhang Z, ja Xu Y. Tutkimukset vaikutuksista ja mekanismit Berberiini on hitaasti vasteen aktiopotentiaaleista. Journal of Electrocardiology 199; 23 (3): 231-234.

Hui, K. K., Yu, J. L., Chan, W. F., ja Tse, E. vuorovaikutus Berberiini ihmisen verihiutaleiden alfa 2 adrenoreseptoreita. Life Sei. 199; 49 (4): 315-324.

Ivanovska N ja Philipov S. Tutkimus tulehdusta toiminnan ruostehappomarja juuriuutetta, alkaloidi jakeet ja puhdas alkaloideja. Int J Immunopharmac 199; 18 (10): 553-561.

Jantova, S., Cipak, L., Cernakova, M., ja Kost’alova, D. vaikutus berberiini proliferaatioon, solusyklin ja apoptoosin HeLa ja L1210-soluissa. J Pharm 200; 55 (8): 1143-1149.

Kaneda Y, Tanaka T, ja Saw T. Effects of berberiini, kasvi alkaloidi, on anaerobisen alkueläinten axenic kulttuuriin. Tokai J Exp Clin Med 199; 15 (6): 417-423.

Kaneda Y, Torii M, Tanaka T, ja et al. In vitro vaikutuksia Berberiini sulfaatin kasvuun ja rakenteeseen suoliameba, Giardia lamblia ja Trichomonas vaginalis. Annals of Tropical Medicine ja parasitologia 199; 85 (4): 417-425.

Khin, Maung U. ja Nwe, Nwe Wai. Vaikutus Berberiini on enterotoksiinin aiheuttamaa nesteen kertymistä suolistoon rotilla. J Ripulisairaudet Dis Res 199; 10 (4): 201-204.

Khin, Maung U., Myo, Khin, Nyunt, Nyunt Wai, Aye, Kyaw, ja Tin, U. Kliinisten tutkimusten Berberiini akuutin vetistä ripulia. Br.Med.J. (Clin.Res.Ed) 12-7-198; 291 (6509): 1601-1605.

Khin-Maung U, Myo-Khin, Nyunt-Nyunt-Wai, ja et al. Kliinisten tutkimusten korkean annoksen Berberiini ja tetrasykliiniä kolera. J Ripulisairaudet Dis Res 198; 5 (3): 184-187.

Kim, JB, Yu, JH, Ko, E., Lee, KW, Song, AK, Park, SY, Shin, I., Han, W., ja Noh, DY Alkaloidi Berberiini estää niiden kasvun, Anoikis vastustuskykyisten MCF -7 ja MDA-MB-231 rintasyövän solulinjoissa indusoimalla solusyklin pysähtymiseen. Phytomedicine. 201; 17 (6): 436-440.

Kong, W., Wei, J., Abidi, P., Lin, M., Inaba, S., Li, C., Wang, Y., Wang, Z., Si, S., Pan, H., Wang, S., Wu, J., Wang, Y., Li, Z., Liu, J., ja Jiang, JD Berberiini on uusi kolesterolia alentava lääke toiminnan kautta ainutlaatuisen mekanismia kuin statiineja. Nat Med 200; 10 (12): 1344-1351.

Kowalewski, Z., Mrozikiewicz, A., Bobkiewicz, T., Drost, K., ja Hladon, B. [myrkyllisyys Berberiini sulfaatti]. Acta Pol.Pharm 197; 32 (1): 113-120.

Krishnan, P. ja Bastow, K. F. 9-asema berberine analogien on tärkeä tekijä DNA topoisomeraasi II esto. Syöpälääke Des 200; 15 (4): 255-264.

Krol R, Zalewski A ja Maroko PR. Suotuisia vaikutuksia Berberiini uusi positiivinen inotrooppinen aine, on digitaliksen aiheuttamien kammioarytmiat. Circulation 198; 66 (suppl 2): ​​56.

Krol R, Zalewski A, Cheung W, ja et al. Lisäaine vaikutuksia Berberiini ja ouabainia on sydänlihaksen supistumista. Clin Res 198; 30 (3): 673A.

Ksiezycka E, Cheung W, ja Maroko PR. Rytmihäiriölääkkeet vaikutukset Berberiini on akonitiini aiheuttama kammion ja kammion yläpuolisten rytmihäiriöiden. Clinical Research 198; 31 (2): 197A.

Kulkarni, S. K., Dandiya, P. C., ja Varandani, N. L. farmakologisten tutkimusten Berberiini sulfaatin. Jpn.J Pharmacol. 197; 22 (1): 11-16.

Kumazawa Y, Itagaki A, Fukumoto M, ja et ai. Aktivointi vatsakalvon makrofagien berberiini-tyypin alkaloideja suhteen induktion sytostaattinen vaikutus. Int J Immunopharmac 198; 6 (6): 587-592.

Kuo CL, Chou CC, ja Yung BY. Berberiini komplekseja DNA berberiinin aiheuttaman apoptoosin ihmisen leukemiasoluja HL-60-solujen. Cancer Letters 199; 93: 193-200.

Kuo, C. L., Chi, C. W., ja Liu, T. Y. tulehdusta potentiaalin Berberiini in vitro ja in vivo. Cancer Lett 1-20-200; 203 (2): 127-137.

Lahiri S ja Dutta NK. Berberiini ja kloramfenikolia hoidossa koleran ja vaikea ripuli. Journal of Intian Medical Association 196; 48 (1): 1-11.

Lau, C. W., Yao, X. Q., Chen, Z. Y., Ko, W. H., ja Huang, Y. Cardiovascular toimia Berberiini. Cardiovasc Drug Rev 200; 19 (3): 234-244.

Lee, C. J., Lee, J. H., Seok, J. H., Hur, G. M., Park, Y. C., Seol, I. C., ja Kim, Y. H. vaikutukset baicalein, berberiini, curcumin ja hesperidiinimetyylikalkoni musiini- vapautumista hengitysteiden pikarisoluja. Planta Med. 200; 69 (6): 523-526.

Lewin NA, Howland MA, ja Goldfrank LR. Yrttivalmisteet. Goldfrank n Toksikologiset hätätilanteet. Norwalk, CT: Appleton & Lang; 1996.

Li, H., Miyahara, T., Tezuka, Y. Namba, T., Suzuki, T., Dowaki, R., Watanabe, M., Nemoto, N., Tonami, S., Seto, H., ja Kadota, S. vaikutus kampo kaavojen luun resorptiota in vitro ja in vivo. II. Yksityiskohtainen tutkimus berberiini. Biol Pharm Bull 199; 22 (4): 391-396.

Li, TK, Bathory, E., Lavoie, EJ, Srinivasan, AR, Olson, WK, Sauers, RR, Liu, LF, ja Pilch, DS Human topoisomeraasi I myrkytyksestä protoberberines: mahdollisia rooleja sekä huumeiden DNA ja huumeisiin entsyymi vuorovaikutusta. Biochemistry 6-20-200; 39 (24): 7107-7116.

Liu CX, Xiao PG, ja Liu GS. Tutkimukset kasvien resursseja, farmakologian ja kliinisen hoidon berbamine. Fytoterapia Research 199; 5: 228-230.

Mahajan VM, Sharma A, ja rottinki A. Anti-sieni aktiivisuus Berberiini sulfaatin: alkaloidi intialaiselta lääkeyrtti. Sabouraudia 198; 20: 79-81.

Marin-Neto, J. A., Maciel, B. C., Secches, A. L., ja Gallo, Junior L. Kardiovaskulaariset vaikutukset Berberiini potilaalla on vaikea sydämen vajaatoiminta. Clin.Cardiol. 198; 11 (4): 253-260.

Mikkelsen SL ja Ash KO. Adulterants aiheuttaa vääriä negatiivisia laittomien huumeiden testaukseen. Clin Chem 198; 34 (11): 2333-2336.

Mitani, N., Murakami, K., Yamaura, T., Ikeda, T., ja Saiki, I. Estovaikutus Berberiini on välikarsinan imusolmukkeiden etäpesäke tuotetaan potilaalle tehdä istuttaminen Lewisin keuhkosyöpä. Cancer Lett. 4-10-200; 165 (1): 35-42.

Miura N, Yamamoto M, Ueki T, ja et al. Esto tymosyyttien apoptoosin berberine. Biochemical Pharmacology 199; 53: 1315-1322.

Mohan, M., Pant, C. R., Angra, S. K., ja Mahajan, V. M. Berberiini trakooman. (Kliininen tutkimus). Indian J Ophthalmol. 198; 30 (2): 69-75.

National Toxicology Program. Toksikologia ja karsinogeenisuustutkimuksia goldenseal juuri jauhe (Hydrastis Canadensis) in F344 / N rotilla ja B6C3F1 hiirillä (rehu tutkimukset). Natl.Toxicol.Program.Tech.Rep.Ser. 201; (562): 1-188.

Ni, Y. X. [terapeuttinen vaikutus berberiini 60: lla tyypin II diabetesta ja kokeellista tutkimusta]. Zhong.Xi.Yi.Jie.He.Za Zhi.- Chinese Journal of Modern Developments in Traditional Medicine 198; 8 (12): 711-3, 707.

Nishino H, Kitagawa K, Fujiki H, ja et ai. Berberiini sulfaatti estää kasvainten edistävää aktiivisuutta teleocidin kaksiportaisissa syövän synnyn hiiren iholle. Oncology 198; 43: 131-134.

Palanisamy, A., Haller, C., ja Olson, K. R. Valoherkkyysreaktiot naisen käyttämällä kasviperäistä täydentää, joka sisältää ginseng, goldenseal, ja siitepöly. J Toxicol.Clin Toxicol. 200; 41 (6): 865-867.

Palasuntheram C, Iyer KS, de Silva LB, ja et al. Antibakteerivaikutukseen Coscinium fenestratum Colebr vastaan ​​Clostridium tetani. Ind J Med Res 198; 76 (Suppl): 71-76.

Palmery M, Leone M, Pimpinella G, ja et al. Vaikutukset Hydrastis canadensis L. ja kaksi suurta alkaloideja berberiini ja Hydrastiini kanin aortassa. Farmakologiset Research 199; 27 (suppl 1): 73-74.

Pan, G. Y., Huang, Z. J., Wang, G. J., Fawcett, J. P., Liu, X. D., Zhao, X. C., Sun, J. G., ja Xie, Y. Y. alentava vaikutus berberiini syntyy laskua glukoosin imeytymistä. Planta Med 200; 69 (7): 632-636.

Peng, W. H., Hsieh, M. T., ja Wu, C. R. vaikutus pitkäaikainen anto Berberiini on skopolamiini-indusoitu amnesia rotissa. Jpn J Pharmacol 199; 74 (3): 261-266.

Rabbani G. mekanismin ja ripulin hoidossa johtuen Vibrio cholerae ja Escherichia coli: rooleja huumeiden ja prostaglandiinien. Danish Medical Bulletin 199; 43: 173-185.

Rehman J, Dillow JM, Carter SM, ja et al. Lisääntynyt tuotanto antigeenispesifisten immunoglobuliinit G ja M seuraava in vivo hoidon lääkekasveja Echinacea angustifolia ja Hydrastis canadensis. Immunology Letters 199; 68: 391-395.

Ribeiro LG, Bowker BL, Marokko PR, ja et al. Suotuisista vaikutuksista Berberiini varhaiseen kuolleisuuteen jälkeen kokeellisen sepelvaltimon okkluusio rotilla. Circulation 198; 66 (II): 56.

Sabir M ja Bhide NK. Tutkimus joitakin farmakologisia vaikutuksia Berberiini. Ind J Physiol & Pharmac 197; 15 (3): 111-132.

Sabir M, Akhter MH, ja Bhide NK. Lisätutkimukset Farmakologista Berberiini. Ind J Physiol Pharmac 197; 22 (1): 9-23.

Sabir M, Mahajan VM, Mohapatra LN, ja et al. Kokeellinen tutkimus antitrachoma toiminnan Berberiini. Indian J Med Res 197; 64 (8): 1160-1167.

Sack, R. B. ja Froehlich, J. L. Berberiini estää suoliston erittymisvaste Vibrio cholerae ja Escherichia coli enterotoksiineja. Infect Immun. 198; 35 (2): 471-475.

Saxe, T. G. myrkyllisyys lääkkeiden rohdosvalmisteiden. Am.Fam.Physician 198; 35 (5): 135-142.

Serafim, T. L., Oliveira, P. J., Sardao, V. A., Perkins, E., Parke, D., ja Holy, J. eri pitoisuuksia berberiini tuloksen erillisten solusijaintipaikan kuvioita ja solusyklin vaikutukset on melanoomasolulinja. Syöpä Chemother.Pharmacol. 200; 61 (6): 1007-1018.

Sevior, DK, Hokkanen, J., Tolonen, A., Abass, K., Tursas, L., Pelkonen, O., ja Ahokas, JT nopea seulonta kaupallisesti saatavilla kasviperäisten tuotteiden inhibition tärkeimpiä ihmisen maksan sytokromi P450-entsyymien käyttäen N-in-one cocktail. Xenobiotica 201; 40 (4): 245-254.

Shaffer, J. E. Inotrooppinen ja kronotrooppisen aktiivisuus Berberiini on eristetty marsun eteisessä. Pharmacol 198; 7 (2): 307-315.

Shanbhag, S. M., Kulkarni, H. J., ja Gaitonde, B. B. farmakologiset vaikutukset Berberiini on keskushermostoon. Jpn.J Pharmacol 197; 20 (4): 482-487.

Sharda DC. Berberiini ripulin lapsenkengissään ja lapsuuden. J Intian MA 197; 54 (1): 22-24.

Sharma R, Joshi CK, ja Goyal RK. Berberiini tannaat- akuutissa ripuli. Intian Pediatrics 197; 7 (9): 496-501.

Sheng WD, Jiddawi MS, Hong XQ, ja et al. Hoito klorokiinin vastustuskykyisten malarian käyttäen pyrimetamiinin yhdistettynä berberiini, tetrasykliiniä tai sulfatrimetopriimin. Itä-Afrikkalainen Medical Journal 199; 74 (5): 283-284.

Shi, S. ja Klotz, U. Lääkkeiden yhteisvaikutukset kanssa rohdosvalmisteita. Clin Pharmacokinet. 2-1-201; 51 (2): 77-104.

Sun D, ​​Courtney HS, ja Beacheylle EH. Berberiini sulfaatti lohkot kiinnittyminen Streptococcus pyogenes epiteeli- soluihin, fibronektiiniin, ja heksadekaania. Antimicrobial Agents and Chemotherapy 198; 32 (9): 1370-1374.

Swabb, E. A., Tai, Y. H., ja Jordan, L. peruutukset koleratoksiinin aiheuttamaa eritystä rotan sykkyräsuolen mukaan luminaaliselle berberine. Am J Physiol 198; 241 (3): G248-G252.

Swanston-Flatt SK, Day C, Bailey CJ, ja et al. Arviointi perinteisten kasvien diabeteslääkkeitä: tutkimuksissa streptotsotokiinilla diabeetikon hiirillä. Acta Diabetol.Lat 198; 26: 51-55.

Tai YH, Feser JF, Marnane WG, ja et al. Antisekretoriset vaikutuksia Berberiini rotan ileum. Am J Physiol 198; 241: G253-G258.

Tice R. Goldenseal (Hydrastis canadensis L.) ja kaksi sen muodostavien alkaloideja: berberiini [2086-83-1] ja Hydrastiini [118-08-1]. Review toksikologisten Literature. 199; i-vi, 1-52.

Tripathi YB ja Shukla SD. Berberis artistata estää PAF aiheuttamaa aggregaatiota kanin verihiutaleita. Fytoterapia Research 199; 10: 628-630.

Vik-Mo, H, Faria DB, Cheung W, ja et al. Suotuisista vaikutuksista Berberiini on vasemman kammion toiminnan koirilla, joilla on sydämen vajaatoimintaa. Clinical Research 198; 31 (2): 224a.

Winek CL, Elzein EO, Wahba WW, ja et al. Häiriöt kasviperäisten juomia virtsa-analyysi huumeiden väärinkäytön. Journal of Analytical Toxicology 199; 17: 246-247.

Wu, J. F. ja Liu, T. P. [Vaikutukset Berberiini verihiutaleiden aggregaatioon ja plasmapitoisuutta TXB2 ja 6-keto-PGF1 alfa rotilla palautuvia keskimmäisen aivovaltimon tukkeuma]. Yao Xue.Xue.Bao. 199; 30 (2): 98-102.

Yao, M., Ritchie, H. E., ja Brown-Woodman, P. D. lisääntymis- seulontatesti goldenseal. Sikiövaurioita Res B Dev Reprod Toxicol 200; 74 (5): 399-404.

Yuan, J., Shen, X. Z., ja Zhu, X. S. [vaikutus berberiini kauttakulkua aikaan ihmisen ohutsuolessa]. Zhongguo Zhong.Xi.Yi.Jie.He.Za Zhi. 199; 14 (12): 718-720.

Zadoyan, G. ja Fuhr, U. Fenotyypitys tutkimuksia vaikutusten arvioimiseksi kasvilääkeaineiden in vivo aktiivisuuteen tärkeimmistä ihmisen sytokromi P450-entsyymejä. Planta Med. 201; 78 (13): 1428-1457.

Zalewski A, Krol R, ja Maroko PR. Berberiini, uusi inotrooppinen aine – ero sen sydämen ja reuna-vasteita. Clin Res 198; 31 (2): 227A.

Zeng, X. ja Zeng, X. Suhde kliinisiä vaikutuksia Berberiini on vaikea kongestiivinen sydämen vajaatoiminta ja sen pitoisuus plasmassa tutkittiin HPLC: llä. Biomed Chromatrgr 199; 13 (7): 442-444.

Zhang, M. F. ja Shen, Y. Q. [Antidiarrheal ja tulehdusta vaikutuksia Berberiini]. Zhongguo Yao Li Xue.Bao. 198; 10 (2): 174-176.

Zhang, R. X., Dougherty, D. V., ja Rosenblum, M. L. Laboratoriotutkimukset Berberiini yksinään ja yhdessä 1,3-bis (2-kloorietyyli) -1-nitrosourea hoitoon pahanlaatuisen aivokasvaimen. Chin Med.J (Engl.) 199; 103 (8): 658-665.

Zhu B ja Ahrens FA. Vaikutus Berberiini suolen eritystä välittämä Escherichia coli lämpöstabiilien enterotoksiini-in tyhjäsuolessa sikojen. Am J Vet Res 198; 43 (9): 1594-1598.

Zhu, B. ja Ahrens, F. antisekretoriset vaikutuksia Berberiini morfiinin, klonidiinin, L- fenyyliefriini, yohimbine tai neostigmiiniä sikojen tyhjäsuolessa. Eur J Pharmacol 12-9-198; 96 (1-2): 11-19.

Amin AH, Subbaiah TV, Abbasi KM. Berberiini sulfaatti: antimikrobinen aktiivisuus, biotestin, ja toimintatapa. Can J Microbiol 196; 15: 1067-76.

Ang ES, Lee ST, Gan CS, et al. Arvioidaan rooli vaihtoehtoisten hoidon palovammahaavalle hallinta: satunnaistetussa tutkimuksessa verrattiin kostea alttiina polttaa voide tavanomaisilla menetelmillä hallinnassa potilaiden toisen asteen palovammoja. MedGenMed 200; 3: 3.

Anis KV, Rajeshkumar NV, Kuttan R. esto kemiallisten syövän synnyn mukaan berberiini rotilla ja hiirillä. J Pharm 200; 53: 763-8 ..

Arinagan S, Karimine N, Takamuku K, et ai. Tehostettu induktio lymfokiiniaktivoiduiksi tappaja aktiivisuuden jälkeen lentinan annon potilailla, joilla on mahalaukun syöpä. Int J Immunopharmac 199; 14: 535-539.

Bhide MB, Chavan SR, Dutta NK. Imeytymistä, jakautumista ja erittymistä berberiini. Indian J Med Res 196; 57: 2128-31.

Budzinski JW, Foster BC, Vandenhoek S, Arnason JT. In vitro arviointiin ihmisen sytokromi P450 3A4 esto tietyissä kaupallisissa yrttiuutteita ja tinktuurat. Phytomedicine 200; 7: 273-82.

Chan E. tilavuus on bilirubiinia albumiinin berberine. Biol Vastasyntynyt 199; 63: 201-8.

Cone EH, Lange R, Darwin WD. In vivo väärentämistä: ylimääräisen nesteen nauttiminen aiheuttaa vääriä negatiivisia marihuanan ja kokaiinin virtsa testitulokset. J Anal Toxicol 199; 22: 460-73.

Fukuda K, Hibiya Y, Mutoh M, et al. Esto berberiini syklo-oksigenaasi-2 transkriptionaalista aktiivisuutta ihmisen paksusuolen syöpäsoluissa. J Ethnopharmacol 199; 66: 227-33.

Gupte S. käyttö berberiini hoidossa Giardiaasi. Am J Dis Child 197; 129: 866.

Gurley BJ, Gardner SF, Hubbard MA, et al. In vivo vaikutukset goldenseal, kava kava, musta cohosh, ja Valerian ihmisen sytokromi P450 1A2, 2D6, 2E1 ja 3A4 / 5 fenotyyppejä. Clin Pharmacol Ther 200; 77: 415-26.

Gurley BJ, Swain A, Barone GW, et al. Effect of goldenseal (Hydrastis canadensis) ja kava kava (Piper methysticum) lisäravinteiden digoksiinialtistuksessa farmakokinetiikkaan ihmisissä. Drug Metab Dispos 200; 35: 240-5.

Gurley BJ, Swain A, Hubbard MA, et al. Kliiniset arviointiselostus CYP2D6-välitteisen yrtti-lääkeyhteisvaikutukset ihmisillä: Effects of maito-ohdake, musta cohosh, goldenseal, kava kava, mäkikuisma ja auringonhattu. Mol Nutr Food Res 200; 52: 755-63.

Hsiang CY, Wu SL, Cheng SE, Ho TY. Asetaldehydi-indusoitu interleukiini-1-beeta ja tuumorinekroositekijä-alfan tuotanto inhiboituu berberiini kautta tumatekijä-kappaB signalointireitin HepG2-soluissa. J Biomed Sci 200; 12: 791-801.

Janbaz KH, Gilani AH. Tutkimukset ehkäiseviä ja hoitavia vaikutuksia Berberiini kemiallisten aiheuttaman maksatoksisuuden jyrsijöillä. Fitoterapia 200; 71: 25-33 ..

Kaneda Y, Torii M, Tanaka T, Aikawa M. In vitro vaikutuksia Berberiini sulfaatin kasvuun ja rakenteeseen suoliameba, Giardia lamblia ja Trichomonas vaginalis. Ann Trop Med Parasitol 199; 85: 417-25.

Khosla PG, Neeraj VI, Gupta SK, et ai. Berberiini, mahdollinen lääke trakooman. Rev Int Trach Pathol Ocul Trop Subtrop Sante Publique 199; 69: 147-65.

Kim SH, Shin DS, Voi MN, et ai. Estämällä bakteerien pinnan proteiini ankkurointi transpeptidasi sortase mukaan isokinoliini alkaloideja. Biosci Biotechnol Biochem 200; 68: 421-4 ..

Li B, Shang JC, Zhou QX. [Tutkimus yhteensä alkaloidien rhizoma coptis chinensis kokeelliseen mahahaavan]. Chin J Integr Med 200; 11: 217-21.

Nishino H, Kitagawa K, Fujiki H, Iwashima A. Berberiini sulfaatti estää kasvainten edistävää aktiivisuutta teleocidin kaksiportaisissa syövän synnyn hiiren iholle. Oncology 198; 43: 131-4.

Park KS, Kang KC, Kim JH, et ai. Differential estovaikutus protoberberines on steroli- ja kitiini biosynteesejä in Candida albicans. J Antimicrob Chemother 199; 43: 667-74.

Rabbani GH, Butler T, Knight J, et al. Satunnaistettu kontrolloitu tutkimus Berberiini sulfaatti hoidon ripulin takia enterotoksigeenisen Escherichia coli ja Vibrio. Dis 198; 155: 979-84.

Rehman J, Dillow JM, Carter SM, et ai. Lisääntynyt tuotanto antigeenispesifisten immunoglobuliinit G ja M seuraava in vivo hoidon lääkekasveja Echinacea angustifolia ja Hydrastis canadensis. Immunol Lett 199; 68: 391-5.

Sandhu RS, Prescilla RP, Simonelli TM, Edwards DJ. Influence goldenseal root Indinaviirin. J Clin Pharmacol 200; 43: 1283-8 ..

Scazzocchio F, Corneta MF, Tomassini L, Palmery M. antibakteerivaikutukseen Hydrastis canadensis uutetta ja sen tärkeimpien eristetty alkaloideja. Planta Med 200; 67: 561-4.

Sun D, ​​Abraham SN, Beacheylle EH. Influence of Berberiini sulfaatti synteesiin ja ilmaus Papa fimbriaaliset adhesiinin uropatogeenisen Escherichia coli. Antimicrob Agents Chemother 198; 32: 1274-7.

Sun D, ​​Courtney HS, Beacheylle EH. Berberiini sulfaatti lohkot kiinnittyminen Streptococcus pyogenes epiteeli- soluihin, fibronektiiniin, ja heksadekaania. Antimicrob Agents Chemother 198; 32: 1370-4.

Tsai PL, Tsai TH. Maksa erittymistä berberiini. Drug Metab Dispos 200; 32: 405-12 ..

Winek CL, Elzein EO, Wahba WW, Feldman JA. Häiriöt kasviperäisten juomia virtsa-analyysi huumeiden väärinkäytön. J Anal Toxicol 199; 17: 246-7.

Wu AH, Forte E, Casella G, et al. CEDIA seulomiseksi huumeiden väärinkäytön virtsan ja vaikutus adulterants. J Oikeuslääketieteen Sci 199; 40: 614-8.

Wu X, Li Q, Xin H, Yu, Zhong M. vaikutukset Berberiini on pitoisuus veressä syklosporiini A munuaisten istutetut vastaanottajat: kliininen ja farmakokineettinen tutkimus. Eur J Clin Pharmacol 200; 61: 567-72.

Zeng XH, Zeng XJ, Li YY. Tehoa ja turvallisuutta Berberiini sydämen vajaatoimintaa toissijainen iskeeminen tai idiopaattinen dilated kardiomyopatia. Am J Cardiol 200; 92: 173-6.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus