hasselpähkinä: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Aveleira, Avelinier, Avellana Avellano, Cobnut, euroopanpähkinäpensas, Corylus heterophylla, Coudrier, Euroopan Filbert, Euroopan Hazel, hasselpähkinä, Haselstrauch, Hazel, Hazel Nut, Noisetier, Noisetier Commun, Noisetier du Japon, Noisette, Noisettes …; Kaikki nimet Aveleira, Avelinier, Avellana Avellano, Cobnut, euroopanpähkinäpensas, Corylus heterophylla, Coudrier, Euroopan Filbert, Euroopan Hazel, hasselpähkinä, Haselstrauch, Hazel, Hazel Nut, Noisetier, Noisetier Commun, Noisetier du Japon, Noisette, Noisettes; Piilota nimet

Hasselpähkinä on mutteri hazel puusta. Ihmiset käyttävät sitä lääkettä; Hasselpähkinäöljyä käytetään alentamaan kolesterolia ja antioksidanttina; Ihmiset yleensä syövät hasselpähkinät elintarvikkeena.

Hasselpähkinä sisältää öljyä, proteiinia, ja kuitua. Ei ole tarpeeksi tietoa osata pähkinä voisi sopia lääkkeiden käyttötarkoituksia.

Riittämätön Evidence fo; Korkea kolesteroli; Käytä antioksidanttina; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta pähkinä näihin käyttötarkoituksiin.

Hasselpähkinä näyttää olevan turvallista useimmille ihmisille ruokaa määrinä. Mutta jotkut ihmiset ovat allergisia hasselpähkinöitä ja on ollut vakavia allergisia reaktioita mukaan lukien hengenvaarallisia hengitysvaikeuksia (anafylaksia). Hasselpähkinöitä on myös liittynyt yksi raportoitu puhkeamisesta botulismi peräisin saastuneiden jogurtti; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: hasselpähkinä on turvallinen määrinä löytyy ruokaa, mutta ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos se on turvallista suurempia määriä, joita käytetään lääketieteessä; Allergiat: Ihmiset, jotka ovat allergisia maapähkinöitä, pujon siitepöly, parapähkinä, koivun siitepöly, ja Macadamia pähkinä voi olla allerginen pähkinä.

Tällä hetkellä ei ole tietoa hasselpähkinäviljelijöiden vuorovaikutukset

Sopiva annos hasselpähkinä riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima hasselpähkinäviljelijöiden. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Asero R. havaitseminen ja kliininen karakterisointi potilaiden suun kautta allergia oireyhtymä aiheuttama vakaa allergeenit Rosaceae ja pähkinät. Ann Allergy Asthma Immunol 199; 83: 377-83.

Caballero T, Martin-Esteban M. Association between siitepölyä yliherkkyyttä ja ruokakasviöljyjen allergia: katsaus. J Investig Allergol Clin Immunol 199; 8: 6-16.

Caballero T, Pascual C, Garcia-Ara MC, Ojeda JA, Martin-Esteban M. IgE ristireaktiivisuus välillä pujon siitepöly (Artemisia vulgaris) ja pähkinän (Abellana Nux) potilaiden seerumeista herkkyys molempien otteita. Clin Exp Allergy 199; 27: 1203-11.

Lutz M, Bonilla S, Concha J, et al. Vaikutus ravinnon öljyt, kolesteroli ja antioksidantin vitamiinin lisäravinteen mikrosomaalisia sujuvuus ja xenobiotic-metaboloivia entsyymejä rotilla. Ann Nutr Metab 199; 42: 350-9.

Munoz MF, Lopez-Cazana JM, Villas F, et ai. Rasituksen aiheuttaman anafylaktisen reaktion hasselpähkinä. Allergia 199; 49: 314-6.

O’Mahony M, Mitchell E, Gilbert RJ, Hutchinson DN, et ai. Puhkeaa elintarvikeperäisten botulismi liittyy saastuneen hasselpähkinä jogurttia. (Tiivistelmä) Epidemiol Infect 199; 104: 389-95.

Pumphrey RS, Wilson PB, Faragher EB, Edwards SR. Erityiset immunoglobuliini E maapähkinä, hasselpähkinä ja Brasiliassa mutteri 731 potilasta: samankaltaista löytyy kaikenikäisille. Clin Exp Allergy 199; 29: 1256-9.

Savage GP, McNeil DL. Kemiallinen koostumus hasselpähkinöitä (Corylus avellana) kasvatettu Uudessa-Seelannissa. Int J Food Sei Nutr 199; 49: 199-203.

Sutherland MF, O’Hehir RE, Czarny D, Suphioglu C. Macadamia pähkinä anafylaksia: osoittaminen IgE reaktiivisuus ja osittainen ristireaktiivisuutta hasselpähkinä. J Allergy Clin Immunol 199; 104: 889-90.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus