hiustenlähtö syyt ja tutkimus: genetiikka, lääkkeet, ja lisää

Sana “hiustenlähtö” on lääketieteellinen termi hiustenlähtöön. Hiustenlähtö ei viittaa yhteen tiettyyn hiustenlähtö sairaus – kaikenlainen hiustenlähtöön on hiustenlähtö. Sana hiustenlähtö on latinaa, mutta voidaan jäljittää Kreikan “alopekia”, joka itse on peräisin alopek, joka tarkoittaa “kettu.” Kirjaimellisesti käännettynä sana hiustenlähtö (alopekia) on termi kapi kettuja.

Toisin hiustenlähtö, joka kuvaa hiustenlähtö missä aiemmin oli hiusten kasvua, hypotrichosis kuvaa tilannetta, jossa ei ollut mitään hiusten kasvua ensiksi.

Hiustenlähtö voi johtua tahansa useita edellytyksiä, heijastuu tietty diagnoosi. Joissakin diagnoosit ovat hiustenlähtö joiden otsikossa, kuten hiustenlähtö Areata tai arpia hiustenlähtö, mutta monet eivät, kuten telogen effluvium.

Hiustenlähtö voi johtua monista tekijöistä geeniperimästä huumeita. Vaikka androgenetic hiustenlähtö (mies tai nainen kaljuuntuminen, AGA lyhyitä) on ylivoimaisesti yleisin hiustenlähtö, ihotautilääkärit myös nähdä monia ihmisiä muunlaisella hiustenlähtö. Useita satoja sairaudet ovat hiustenlähtö ensisijaisena oire.

Todennäköisesti yleisin ei-AGA hiustenlähtö ihotautilääkäri näkee ovat telogen effluvium, pälvikaljuus, silsa, arpia hiustenlähtö, ja hiustenlähtö johtuu kosmeettisia overprocessing. Muut, enemmän harvinaisista hiustenlähtö voi olla vaikea diagnosoida, ja jotkut potilaat voivat odottaa kuukausia, jopa vuosia oikean diagnoosin ja niitä on kuultu lukuisia ihotautilääkäreiden kunnes he löytävät yksi tietoisena niiden kunnon. Plus, joilla on harvinainen sairaus, ei ole juurikaan motivaatiota tutkimusta tehdä ja hoitoja voidaan kehittää. Usein vaikka oikea diagnoosi tehdään, ihotautilääkäri voi tarjota mitään tunnettua hoitoa varten kunnossa.

Tutkimus hiukset biologian ja hiukset sairaudet on hyvin pieni kenttä, ja jopa tutkimus androgenetic hiustenlähtö on melko rajallinen. Ehkä 20 vuotta sitten oli vähemmän kuin 100 ihmistä ympäri maailmaa joka opiskeli hiukset tutkimusta merkittävällä tavalla. Viime vuosina, voi olla viisi kertaa enemmän. Tämä on edelleen pieni määrä verrattuna vaikkapa diabetestutkimusta, mutta laajeneva määrä tutkijoita tutkii hiukset biologia on positiivinen, ja lopulta pitäisi johtaa parempaa ymmärtämistä ja enemmän apua niille, joilla on harvinainen hiustenlähtö.

Lisätietoja

Miesten hiustenlähtö

Naisten hiustenlähtö

Lasten Hiustenlähtö

Hair Korvaus

Kirurginen Hair Restoration

Hiustenlähtö Sanasto

Hiustenlähtö Resurssit

Julkaistu 01 maaliskuu 2010

Mikä Your Hair sanoo Tietoja Health

 alkaen Hiustenlähtö Association