hydroklooritiatsidi

Terapeuttinen luokka: Cardiovascular Agent

Käyttää hydroklooritiatsidi

Farmakologiset Class: Diureetti

Kemiallinen luokka: tiatsidien

Hydroklooritiatsidi myös hoitoon nesteen kertymistä (ödeema), jonka aiheuttaa sydämen vajaatoiminta, vakava maksasairaus (maksakirroosi), munuaissairaus tai käsittelemällä steroidi tai hormoni lääkettä.

Hydroklooritiatsidi on tiatsididiureetti (vesi pilleri). Sitä käytetään vähentää veden määrää elimistössä lisäämällä virtsan virtausta. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

hydroklooritiatsidi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Hydroklooritiatsidin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio hydroklooritiatsidille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen hydroklooritiatsidi

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille hydroklooritiatsidin kapselit tai tabletit lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä hydroklooritiatsidin kapseleiden vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla hydroklooritiatsidi kapseleita.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille hydroklooritiatsidin tablettien geriatrisen potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla hydroklooritiatsidia tablettia.

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät hydroklooritiatsidia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä hydroklooritiatsidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä hydroklooritiatsidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä hydroklooritiatsidi kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön hydroklooritiatsidia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Sen lisäksi, että käyttö hydroklooritiatsidin, hoitoa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja muutokset tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia (suola) tai kaliumia. Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään merkkejä ongelma. Itse asiassa monet saattavat tuntea normaalia. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Muista, että hydroklooritiatsidi ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Sinun on edelleen saada se ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvaus tai munuaissairaus.

Annos hydroklooritiatsidia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta hydroklooritiatsidia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää hydroklooritiatsidia, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö hydroklooritiatsidin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa hydroklooritiatsidin toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista ottaen hydroklooritiatsidia: kouristukset tai kouristuksia, vähentynyt virtsan, uneliaisuus, suun kuivuminen, jano, lisääntynyt sydämen syke tai pulssi, lihaskivut tai kouristukset, pahoinvointi ja oksentelu, tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu hypokalemiaa tai kaliumin menetystä.

Lopeta hydroklooritiatsidia ja tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeudet lukemisessa, silmäkipu tai muita muutoksia vision aikana tai hoidon jälkeen. Tämä voi olla merkki vakavasta silmän ongelma. Lääkäri haluaa sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

hydroklooritiatsidi voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Alkoholijuomien voi myös tehdä huimaus huonompi. Kun käytät hydroklooritiatsidi, varo määrä rajoitetaan alkoholin kanssa.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät hydroklooritiatsidia. Tulokset joitakin testejä (esim lisäkilpirauhastoimintakokeita) voi vaikuttaa hydroklooritiatsidin.

Varotoimet Vaikka käyttäminen hydroklooritiatsidi

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää over-the-counter (nonprescription) lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, sillä ne voivat osaltaan vaikuttaa verenpainetta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

hydroklooritiatsidi Side Effects

hydroklooritiatsidi

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, losartaani, furosemidi, atenololi

Turvotus furosemidi, Lasix, spironolaktoni, triamtereeni, klooritalidoni, Aldactone

Nefrokalsinoosi Microzide, hydrodiuriili, Esidrix, Aquazide H

Diabetes insipidus desmopressiinin, vasopressiini, DDAVP, Microzide, hydrodiuriili, Esidrix