hysingla er: käyttötarkoituksiin, sivuvaikutukset & varoitukset

Mikä on Hysingla ER?

Hysingla ER on laajennettu versio muotoja hydrokodonin, joita käytetään ympäri vuorokauden kovan kivun hoidossa.

Hysingla ER ei käytettäväksi auttavat tarvittaessa pohjana kipua.

Hysingla ER voi hidastaa tai pysäyttää hengityksen. Älä käytä hydrokodonin suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Älä murskata, halkaista tai avaa laajennettu versio Hysingla ER tablettia. Niele se kokonaisena jotta altistuminen voi johtaa kuolemaan annoksen. Hydrocodone voi olla tottumusta, jopa säännöllisin annoksilla. Koskaan tätä lääkettä toiselle henkilölle, erityisesti joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Tärkeää tietoa

VÄÄRINKÄYTTÖ HUUMAAVAT lääkitys voi AIHEUTTAA ADDICTION, Yliannostus tai kuolema, varsinkin lapsi tai muu henkilö käyttää lääkettä ilman reseptiä.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on vaikea astma tai hengitysvaikeuksia, tai tukos vatsassa tai suolistossa.

Kerro lääkärille, jos olet raskaana. Hydrocodone voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vastasyntyneen.

Älä juo alkoholia. Vaarallisia sivuvaikutuksia tai kuolema voi syntyä alkoholin yhdistetään hydrokodonin.

Ennen lääkkeen

Et saa käyttää Hysingla ER jos olet allerginen hydrocodone, tai jos

vaikea astma tai hengitysvaikeuksia; tai

suolitukos kutsutaan suolen lamaantuminen.

Hysingla ER voi olla tapa muodostaa. Koskaan jakaa Hysingla ER toisen henkilön kanssa, varsinkin joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä. Myynnin tai lahjoittaa Hysingla ER on vastoin lakia.

Jotkut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa hydrokodonin ja aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä serotoniinioireyhtymä. Varmista, että lääkäri tietää, jos myös ottaa lääkettä masennuksen, psyykkinen sairaus, Parkinsonin tauti, migreeni, vakavia infektioita tai ehkäisyyn pahoinvointia ja oksentelua. Kysy lääkäriltä ennen kuin teet mitään muutoksia siihen, miten tai kun otat lääkkeitä.

Varmistaaksesi Hysingla ER on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

tahansa hengitys ongelma tai keuhkosairaus

historia päävamman, aivokasvain, tai kouristuksia

historia huumeiden väärinkäytön, alkoholiriippuvuus tai psyykkinen sairaus

virtsaaminen ongelmia

maksa- tai munuaissairaus

sydämen rytmihäiriöistä kutsutaan pitkä QT

tukos vatsassa tai suolistossa; tai

ongelmia teidän sappirakko, haima, tai kilpirauhasen.

Ei tiedetä, onko Hysingla ER vahingoittaa sikiötä. Jos käytät hydrokodonin kun olet raskaana, vauva voi tulla riippuvaiseksi lääkkeen. Tämä voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vauvan syntymänsä jälkeen. Syntyneiden riippuvainen tottumusta lääke saattaa tarvita lääkärin hoitoa useita viikkoja. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Hydrocodone voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Hysingla ER.

Hysingla ER voi olla tottumusta, jopa säännöllisin annoksilla. Koskaan tätä lääkettä toiselle henkilölle, erityisesti joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. VÄÄRINKÄYTTÖ HUUMAAVAT lääkitys voi AIHEUTTAA ADDICTION, Yliannostus tai kuolema, varsinkin lapsi tai muu henkilö käyttää lääkettä ilman reseptiä. Myynnin tai lahjoittaa Hysingla ER on vastoin lakia.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Hysingla ER voi hidastaa tai pysäyttää hengitys, varsinkin kun aloitat lääkkeen tai aina, kun annosta muutetaan. Älä käytä Hysingla ER suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Kerro lääkärille, jos lääke näyttää lakata toimimasta samoin lievittää kipua.

Annostasi tarpeet voivat olla erilaisia, jos olet äskettäin käyttänyt samanlaista opioidi (huume) kipulääkitystä ja kehon sietää sitä. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet epävarma olet opioidien sietävä.

Miten minun pitäisi ottaa Hysingla ER?

Älä murskata, halkaista tai avaa laajennettu versio pilleri. Niele se kokonaisena jotta altistuminen voi johtaa kuolemaan annoksen.

Älä lopeta Hysingla ER äkillisesti pitkäaikaisen käytön, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten välttää vieroitusoireita lopetat Hysingla ER.

Koskaan murskata tai rikkoa Hysingla ER tabletti hengittää jauhe tai sekoita se nesteeksi pistää lääkkeen laskimoon. Tämä käytäntö on johtanut kuolemaan väärinkäyttöön hydrokodonin ja vastaavien reseptilääkkeitä.

Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Hydrocodone on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Älä pidä jääneen Hysingla ER tablettia. Kysy apteekista sijoituspaikkojen lääke otetaan takaisin hävittämistä ohjelmaa. Jos ei ole palautusohjelman, huuhtele käyttämättömät tabletit alas WC. Hävittäminen lääkkeiden huuhtelemalla suositellaan vähentämään vaaraa yliannostuksesta aiheuttaa kuoleman. Tämä neuvo koskee hyvin pientä määrää lääkkeitä vain. Hallituksen kanssa valmistaja on selvitetty, tämä menetelmä on sopivin reitti hävittämistä ja esittelee vähiten riskiä ihmisten turvallisuus.

Tavanomainen aikuisen annos Pain

Hysingla ER tulisi määrätä vain terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat perillä voimakkaiden opioidien kroonisen kivun .; Aloitusannos: 10 mg suun kautta 12 tunnin välein; Titraus: Annos tulee nostaa asteittain 10 mg suun kautta 12 tunnin välein joka 3. 7. päivä saavuttamiseksi tarvitaan riittävää kivunlievitystä. Hysingla ER tulee titrata annos, joka tarjoaa riittävän kivunlievityksen ja vähentää haittavaikutuksia. Potilaita tulee seurata rutiininomaisesti arvioida ylläpitoon kivun ja haittavaikutusten ilmaantuvuus sekä seuranta riippuvuuden kehittymistä, tai väärinkäytön seurauksena. Potilaille, joilla ilmenee läpilyöntikipua voi vaatia annoksen suurentamista tai ehkä lastuslääkityksenä sopivalla annoksella välittömästi vapauttavaa kipulääke .; -Jos Kohtuuttomia haitallisia reaktioita havaitaan, annosta voidaan pienentää. Annos tulee säätää saamiseksi sopivan tasapainon hallintaan kipua ja haittavaikutusten .; Enimmäisannos: n kerta-annos Hysingla ER yli 40 tai 50 mg, eli yhteensä päivittäinen annos on yli 80 mg vain sellaisille potilaille, joilla toleranssi opioidi vertailukelpoisten teho on vahvistettu .; Hyväksytty käyttöaihe: hallinnoinnissa kivun niin vaikea vaatia päivittäin, ympäri vuorokauden, pitkäaikaista opioidihoitoa ja joille vaihtoehtoisia hoitomuotoja ovat riittämättömiä

Koska Hysingla ER käytetään kivun, et todennäköisesti unohda annoksen. Ohita mitään unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

 Hydrocodone yliannostus voi johtaa kuolemaan, etenkin lapsen tai muun henkilön käyttää lääkettä ilman reseptiä. Yliannostus oireita voivat olla hidas hengitys ja sydämen syke, vaikea uneliaisuus, lihasheikkous, kylmä ja nihkeä iho, paikantaa oppilaiden ja pyörtyminen.

Älä juo alkoholia. Vaarallisia sivuvaikutuksia tai kuolema voi syntyä alkoholin yhdistetään hydrokodonin. Tarkista ruokaa ja lääkkeitä etikettien olla varma, että nämä tuotteet eivät sisällä alkoholia.

Tämä lääkitys voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä, kunnes tiedät, miten Hysingla ER vaikuttaa sinuun. Huimausta tai vaikeaa uneliaisuutta voi aiheuttaa kaatumisen tai muita onnettomuuksia.

Hysingla ER annosteluohjeitten

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Hysingla ER: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Lopeta hydrocodone ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

heikko tai pinnallinen hengitys

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

kipu tai polttava kun virtsata

sekavuus, vapina, vaikea uneliaisuus

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

Mitä pitäisi välttää ottaen Hysingla ER?

hedelmättömyys, jäi kuukautiset

impotenssi, seksuaalinen ongelmia, kiinnostuksen menetys sukupuoli; tai

alhaisen kortisolin tasot – pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, huimaus, pahenemista väsymys tai heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos sinulla on oireita Serotoniinioireyhtymäriskin kuten: levottomuus, aistiharhat, kuume, hikoilu, vapina, nopea syke, lihasten jäykkyys, nykiminen, koordinaatiokyvyn menetys, pahoinvointi, oksentelu, tai ripuli.

Hydrocodone on todennäköisemmin aiheuttaa hengitysvaikeuksia iäkkäiden ja ihmisiä, jotka ovat vakavasti sairaita, aliravittuja, tai muuten heikkokuntoisilla.

Yhteinen Hysingla ER haittavaikutuksia ovat

ummetus, vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu

kuiva suu

kutina

turvotusta käsissä tai jaloissa

lihaskipu, selkäkipu

kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu

lievä uneliaisuus, väsynyt tunne; tai

päänsärky, huimaus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja tai vaarallisia vaikutuksia käytettynä kanssa hydrokodonin. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt, ja kaikki lääketieteen alat tai lopeta.

Tämän lääkkeen kanssa muiden lääkkeiden, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitys voi aiheuttaa vaarallisia tai hengenvaarallisia haittavaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Hysingla ER unilääke, lihas relaxer, muut kipulääkitystä, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa hydrokodonin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

1.06.2016-03-30, 09:32:50.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Hysingla ER sivuvaikutuksia

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Hysingla ER?

Hysingla ER (hydrocodone)