ibuprofeeni ja famotidiinin (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin määrännyt lääkäri. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin määrännyt lääkäri. Liian paljon tätä lääkettä saattaa lisätä haittavaikutuksia, erityisesti iäkkäillä potilailla.

Tämä lääke tulee lääkitys oppaan. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä riko, murskaa, jakaa tai pureskella.

Tämä lääke sisältää ibuprofeenia. Älä ota tätä lääkettä muihin tuotteisiin, jotka sisältävät ibuprofeenia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.