iclusig

Mikä on Iclusig?

Iclusig hoidetaan eräänlainen verisyöpä kutsutaan krooninen myelooinen leukemia (KML), tai Philadelphia-kromosomi akuutti lymfaattinen leukemia (ALL).

Iclusig annetaan yleensä kun muut vastaavat lääkkeet on kokeiltu tuloksetta.

Iclusig voi aiheuttaa sydämen tai verisuonen ongelmia, jotka voivat johtaa sydänkohtauksen tai aivohalvauksen.

Tärkeää tietoa

Soita lääkärille tai hakeudu ensiapuun, jos sinulla on: rintakipu leviää leuan tai lapa, hengenahdistus, äkillinen tunnottomuus tai heikkous, kovaa päänsärkyä, voimakasta huimausta tai ongelmia näön tai puheen.

Iclusig voi myös vahingoittaa maksassa. Soita heti lääkärille, jos olet ylävatsakipu ruokahaluttomuutta, tumma virtsa, tai keltaisuutta (ihon tai silmien).

Sinun ei tule käyttää Iclusig jos olet allerginen ponatinib.

Varmistaaksesi Iclusig on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

Ennen lääkkeen

sydänsairaus, korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöt

historia aivohalvaus tai veritulppa

diabetes

historia korkea kolesteroli

maksasairaus

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö

aiemmin haimatulehdus

historia vatsaan tai suoliston verenvuoto; tai

laktoosi-intoleranssi (tabletit voivat sisältää laktoosia).

Käyttämällä Iclusig raskausaikana voi vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai jos tulet raskaaksi tämän lääkkeen. Käytä tehokasta ehkäisyä raskauden ehkäisyyn hoidon aikana Iclusig.

Ei tiedetä, onko ponatinib joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Iclusig ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Iclusig otetaan yleensä kerran päivässä. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Älä murskata, rikkoa tai liuottaa Iclusig tabletti. Niele se kokonaisena.

Voit ottaa Iclusig kanssa tai ilman ruokaa.

Saatat tarvitsevat usein lääketieteellisten testien olla varma, että tämä lääkitys ei aiheuta haitallisia vaikutuksia. Your syöpälääkkeitä voi viivästyä perusteella näiden testien tulokset.

Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että käytät Iclusig. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen vähintään 1 viikko ennen leikkausta.

Älä lopeta Iclusig tai muuta lääkitystä annosta ilman lääkärin neuvoja.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Miten minun pitäisi ottaa Iclusig?

Tavanomainen aikuisen annos krooninen myelooinen leukemia

45 mg suun kautta kerran päivässä; Comments; -Iclusig Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ja tabletit on nieltävä kokonaisina .; -59%: Lla potilaista annosta jouduttiin vähennykset 30 mg tai 15 mg kerran päivässä aikana hoidon .; -Consider Vähentää annos CP KML ja AP KML-potilailla, jotka ovat saavuttaneet huomattavan sytogeneettisen vasteen .; -Consider Hoidon keskeyttämistä, jos vastausta ei ole tapahtunut 3 kuukautta (90 päivää).

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Tämä lääke voi kulkeutua kehon nesteiden (virtsan, ulosteiden, oksentaa). Hoitajien on kumikäsineitä taas siivota potilaan kehon nesteiden, käsittelyä saastuneen roskat tai pyykkiä tai vaippojen. Pese kädet ennen ja jälkeen käsineiden riisumisen. Pese likaantuneet vaatteet ja lakanat erillään muusta pyykistä.

Greippi ja greippimehu voivat olla vuorovaikutuksessa ponatinib ja aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Vältä greippimehun juomista ottaen tämän lääkitystä.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Iclusig: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Iclusig voi aiheuttaa sydämen tai verisuonen ongelmia, jotka voivat johtaa sydänkohtauksen tai aivohalvauksen. Soita heti lääkärille tai hakeudu ensiapuun, jos olet

sydänkohtauksen oireita – rintakipu tai painetta, kipu leviää leuan tai lapa, hengästyneisyys

merkkejä aivohalvaus – äkillinen tunnottomuus tai heikkous (erityisesti toisella puolella kehoa), äkillinen voimakas päänsärky, epäselvä puhe, ongelmia näkö tai tasapaino; tai

merkkejä verihyytymän – kova mahakipu, kipu tai turvotusta käsissä tai jaloissa, veren yskiminen.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

Iclusig annosteluohjeitten

puutuminen, pistely tai polttava kipu käsissä tai jaloissa

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

roikkuvat silmäluomet, vaivaa liikkuvat silmäsi tai muiden osien naamasi

silmäkipu tai kutina, kuivat silmät, ja nähdä valon välähdykset tai “floaters” näkökyvyssäsi

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

kova mahakipu tai turvotus

kuume, flunssa oireita

vaarallisen korkea verenpaine – kova päänsärky, näön hämärtyminen, paukuttavat niskan tai korvien, vaikea rintakipu, hengenahdistus

Mitä pitäisi välttää ottaen Iclusig?

nesteretentiota – yskä, hengenahdistus, turvotus, nopea painonnousu

haiman – kova kipu ylempi vatsaan leviämässä selkää, pahoinvointi ja oksentelu, nopea sydämen syke

vakava verenvuoto – nenäverenvuoto, veriset tai tervamaisten ulosteet, vaaleanpunainen tai ruskea virtsa, runsaat kuukautiset, oksentaa joka on verinen tai näyttää kahvia syistä; tai

kasvainmerkkien solun jakautuminen – alaselän kipu, verta virtsassa, vähän tai ei lainkaan virtsaaminen; tunnottomuus tai kihelmöintiä ympärillä suussa; lihasheikkoutta tai tiukkuus; nopea tai hidas syke, heikko pulssi, tunne hengästyneenä; sekavuus, pyörtyminen.

Yhteinen Iclusig haittavaikutuksia ovat

kuiva iho, lievä ihottuma

vatsakipu, pahoinvointi, ummetus

kuume

väsymys; tai

päänsärky, nivelkipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

imatinibi

nefatsodonin

Mäkikuisma

antibiootti – telitromysiini

sienilääkevalmiste – itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli, vorikonatsoli

sydämen tai verenpaineen lääketieteen – nikardipiini, kinidiini

viruslääke hoitoon hepatiitti tai HIV / AIDS – atatsanaviiri, boceprevir, kobisistaatti, delavirdiini, efavirentsi, fosamprenaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri, telaprevir

takavarikko lääketiede – karbamatsepiini, fenytoiini; tai

tuberkuloosi lääketiede – isoniatsidi, rifampisiini.

Iclusig sivuvaikutuksia

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa ponatinib, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

3.02.2016-02-09, 03:57:14

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Iclusig?

Iclusig (ponatinib)

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Krooninen myelooinen leukemia hydroksiurea, Gleevec, syklofosfamidi, imatinibi Cytoxan, Hydrea, Sprycel, sytarabiini, Tasigna dasatinibi, nilotinibi, fludarabiinia

Akuutti lymfaattinen leukemia metotreksaatin, Gleevec, imatinibi, doksorubisiini, merkaptopuriini, adriamysiinin, Sprycel dasatinibi, Trexall, Purinethol Klofarabiinia