ikodekstriinin vatsaonteloon

False korkeus Verensokeritasojen on tapahtunut, mukaan lukien jopa 2 viikkoa hoidon lopettamisen jälkeen, koska ikodekstriinin peritoneaalidialyysineste häiritsee glukoosidehydrogenaasiin pyrroloquinolinequinone (GDH-PQQ), glukoosi-dye-oksidoreduktaasi (GDO) ja glukoosidehydrogenaasi flaviinista adeniinidinukleotidi ( GDH-FAD) -pohjaisen glukoosimittauksissa läsnäolon takia maltoosin. Käytä vain glukoosi-valvontalaitteella ja testiliuskoja käyttävillä potilailla ikodekstriinin peritoneaalidialyysineste.

Käyttää ikodekstriinin

Terapeuttinen luokka: dialyysiliuoksena

ikodekstriinin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä ikodekstriinin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Ikodekstriini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ikodekstriinin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Ikodekstriini vanhuksille.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen ikodekstriinin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät ikodekstriinin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ikodekstriinin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä ikodekstriinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön ikodekstriinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ikodekstriini olisi mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Lääkäri päättää, kuinka paljon ratkaisun tarvitset ja kertoa, kuinka usein sitä tulee käyttää. Tämä ratkaisu annetaan erityisellä putken kutsutaan katetrin. Katetri sijoitetaan vatsaan aikana vähäinen käytön.

Lääkäri, sairaanhoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen opettaa sinulle peritoneaalidialyysi ja miten se toimii. Varmista, että ymmärrät kaikki ohjeet ennen tätä prosessia itse. Noudata kaikki vaiheet prosessissa juuri niin kuin koulutettiin tekemään.

Tämä ratkaisu on vain yhdenlainen nestettä, jota käytät aikana peritoneaalidialyysin. Tämä ratkaisu on pitkän viipymäaika vaihtoa peritoneaalidialyysi. Pitkä viipymäaika vaihto kestää yli 8 tuntia. Sinulla on muita nesteitä käyttää muina vaihtoa. Sinun ei pitäisi käyttää tätä ratkaisua useamman kuin yhden kerran 24 tunnissa, ellei lääkäri määrää.

Käyttää

ikodekstriinin on annettava kiinteän aikataulun. Jos annos jää tai unohda käyttää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat ikodekstriinin. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos mittaa verensokeria, tämä ratkaisu voi aiheuttaa vääriä korkea verensokeri lukemia joitakin erilaisia ​​näyttöjä ja testiliuskoja. Sinun täytyy käyttää vain glukoosi-tietyn valvontalaitteen ja testiliuskat. Käänny lääkärin tai hoitajan auttavat valitsemaan oikean näytön ja testiliuskat. Hoitajasi voi ehdottaa sinulle kuljettaa lompakko selität tarvitaan tietynlaista monitorin ja testiliuskojen.

Ikodekstriini voi aiheuttaa infektion vatsaonteloon nimeltään peritoniitti. Tämä on yleinen peritoneaalidialyysipotilaille. Kerro lääkärille, jos sinulla on kipua, punoitusta, kuumetta tai samea valutettu neste.

Oikea käyttö ikodekstriinin

Ikodekstriini voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rakkuloita, kuorinta, tai punoittava ihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun käytät ikodekstriinin.

On tärkeää, että voit seurata, kuinka paljon nestettä olet elimistössä aina. Kysy terveydenhuollon hoitaja siitä, miten tämä, ja mitä tehdä, jos on liikaa tai liian vähän nestettä. Yksi tapa pitää kirjaa siitä, kuinka paljon nestettä on elimistössä on painaa itse usein, ja kirjoita numero muistiin.

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät. Ikodekstriini voisi poistaa joitakin lääkkeitä kehosta, niin lääkäri voi joutua muuttamaan muiden lääkkeiden annosta. Älä muuta annosta joku muita lääkkeitä, ellei lääkäri määrää.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ikodekstriinin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Kuivuminen Plasma-Lyte 148, Normosol-R

ikodekstriinin Side Effects

LVP ratkaisu