Imdur

Terapeuttinen luokka: Rintakipua lievittävä

Käyttää Imdur

Kemiallinen luokka: Nitraatti

Isosorbidimononitraatin kuuluu lääkeryhmään nitraatteja. Se toimii rentouttava verisuonia ja lisäämällä verta ja happea sydämeen ja vähentää sen työmäärän. Kun käytetään säännöllisesti pitkällä aikavälillä, tämä auttaa estämään rintakipukohtausten syntyminen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Isosorbidimononitraatin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Isosorbidimononitraatin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti vakavia alhainen verenpaine ja ikääntymiseen liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla Isosorbidimononitraatin.

Ennen Imdur

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät Isosorbidimononitraatin. Se ei voi olla nimenomaan Imdur. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä nitraattia käytetään vähentämään rintakipukohtausten pitkän ajan kuluessa. Se ei vapauta hyökkäys, joka on jo alkanut, koska se toimii liian hitaasti. Pidennetyn vapautumisen muodossa vähitellen vapauttaa lääkettä säätää sen vaikutus 8 10 tuntia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos tarvitset myös nopeavaikutteinen lääke lievittää kipua rintakipukohtaus.

Tämä kannattaa ottaa lääkettä ensimmäinen asia aamulla ja noudattaa samaa aikataulua joka päivä. Tämä lääke toimii parhaiten, jos on “huumeeton” ajan joka päivä, kun et ota sitä. Lääkäri ajoittaa annoksia päivän aikana, jotta huumeettomaan ajan. Seuraa aikataulu annostuksen huolellisesti, jotta lääke toimii kunnolla.

Niellä laajennettu vapauttava tabletti kokonaisena puolen lasilliseen vettä. Älä jakaa, murskata tai pureskella.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Oikea käyttö Isosorbidimononitraatin

Älä ota riociguat (Adempas®), sildenafiili (Viagra®), tadalafiili (Cialis), tai vardenafiili (Levitra®), kun käytät tätä lääkettä. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä saattaa alentaa verenpainetta ja aiheuttaa näön hämärtymistä, huimausta, lightheadedness tai pyörtyminen. Jos näitä lääkkeitä ja koet rintakipukohtaus, sinun täytyy mennä sairaalaan heti.

Tämä lääke voi aiheuttaa päänsärkyä. Nämä päänsäryt ovat merkki siitä, että lääke toimii. Älä lopeta lääkkeen tai muuttaa aikaa käytät sitä, jotta vältetään päänsärkyä. Jos sinulla on voimakasta kipua, keskustele lääkärin kanssa.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat nopeasti makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa.

Huimaus, tai pyörtyminen on myös todennäköisempää, jos juot alkoholia, seisomaan pitkiä aikoja, liikuntaa, tai jos sää on kuuma. Kun olet lääkkeen, varo määrä rajoitetaan alkoholin kanssa. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkiä aikoja.

Älä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen useita päiviä ennen kuin olet lääketieteelliset testit.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Imdur

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Imdur Side Effects

Imdur (Isosorbidimononitraatin)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Angina aspiriini, amlodipiini, metoprololi, atenololi, karvediloli, Norvasc, Coreg, propranololi

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, Lasix, varfariini, digoksiini

Angina pectoris Profylaksia aspiriini, metoprololi, atenololi, diltiatseemi, nitroglyseriini, Toprol-XL, nifedipiini, Nitrostat