impotenssi (erektiohäiriöt) opas – syyt, oireet ja hoitovaihtoehdot

Mikä se on?

Impotenssi tarkoittaa miehen peniksen ei saa tarpeeksi vaikeaa olla yhdynnässä. Mies voi saada tai ylläpitää erektiota. Lääketieteen termi on erektiohäiriö (ED) .; ED ei ole sama kuin ennenaikaista siemensyöksyä .; Tärkeimmät syyt ED kuuluu; Verisuonten (verisuoneen) tauti – Erektio tapahtuu, kun veri kerääntyy siittimen. Verisuonitautien voi rajoittaa määrä verta virtaa tai oleskelevat penis. Molemmat voivat aiheuttaa ongelmia erektio .; Verisuonitauti on yleisin lääketieteellinen syy impotenssi .; Hermovaurio – Hermot on työskennellä normaalisti miehen saada ja pitää erektio. Hermot voivat vaurioitua diabetes, multippeliskleroosi, eturauhasen leikkaus tai vahinkoa selkäydin .; Psykologiset tekijät – psykologisia kysymyksiä, kuten masennus, ahdistuneisuus, syyllisyys tai pelko voi joskus aiheuttaa seksuaalista ongelmia. Aikoinaan nämä tekijät arveltiin olevan merkittävä syy impotenssi. Lääkärit tietävät nyt, että fyysiset tekijät aiheuttavat impotenssia useimmat miehet ongelmaa. Kuitenkin hämmennystä tai “suorituskyky ahdistus” voi tehdä fyysinen ongelma pahempi .; Lääkehoito – Monet lääkkeet aiheuttaa ongelmia seksuaalisen toiminnan. Näitä ovat muun muassa lääkkeitä korkean verenpaineen, masennus, sydänsairaudet ja eturauhassyöpää .; Hormonaaliset ongelmat – epätavallisen korkeat tiettyjen hormonien voi häiritä erektio ja sukupuolen asemaan. Hormonaaliset ongelmat, kuten alhainen testosteroni taso, ovat melko harvinaisia ​​syy impotenssi.

oireet

Mies impotenssi on joko ongelmia saada erektio tai vaikeuksia säilyttää yksi. Tämä yleensä häiritsee seksuaalinen aktiivisuus .; Impotenssi voi tapahtua äkillisesti tai vähitellen. Jotkut miehet hitaasti menettävät lujuutta niiden erektio tai kuinka kauan erektio viimeinen .; Muissa miehet, etenkin niitä, joiden impotenssi johtuu suurelta osin psykologiset tekijät, ongelma saattaa ilmetä arvaamattomasti. Se voi parantaa milloin tahansa .; Miesten impotenssi voi edelleen olla normaali orgasmi ja siemensyöksy ilman täyttä erektiota .; Diagnoosi; Lääkäri kysyä teiltä sairaushistoria. Hän haluaa tietää, jos jokin sairaus saattaa aiheuttaa impotenssia. Näitä voivat olla verisuonten, neurologiset ja hormonaalisia häiriöitä .; Verisuonisto vaikuttavat koko kehoon. Monet miehet, joilla on impotenssi johtuu verisuonitautien myös sydänsairaus, aivohalvaus tai huono verenkierto jaloissa .; Neurologiset ongelmat voivat edistää impotenssi miehillä, joilla on diabetes ja selkäydinvamma. Ne voivat myös aiheuttaa oireita muissa kehon osissa .; Miehillä epänormaali hormonitasot, alennettua sukupuoli ajaa usein liittyy impotenssi .; Lääkäri tarkistaa lääkkeitä otat. Näitä ovat over-the-counter tuotteita ja rohdosvalmisteet .; Lääkäri kysyä seksielämääsi. Hän kysyy laadusta seksuaalisen suhteita .; Lääkäri tutkii sinut etsiä todisteita lääketieteellisiä ongelmia. Tähän sisältyy tarkastelu penis ja kivekset. Veressä voidaan testata verensokeri, kolesteroli ja tasojen tiettyjen hormonien .; Joskus lääkäri voi määrätä lisätestejä. Yksi tällainen testi on yöllisen peniksen turpoamisen tutkimus. Tämä on yksi tapa määrittää, kuinka usein saat erektio nukkuessa .; Toinen testi, joka voidaan tehdä on Doppler ultraääni verisuonia penis. Tämä testi mittaa, kuinka hyvin veri virtaa peniksen .; Lääkäri ei ehkä voi antaa sinulle erityistä syytä, miksi olet impotenssi. Mutta monet hoidot toimivat hyvin riippumatta siitä, mikä aiheutti ongelmia. Niin laaja testaus ei välttämättä ole tarpeen .; Odotettu kesto; Kuinka kauan impotenssi kestää riippuu mikä sen aiheuttaa ja kuinka nopeasti hoito alkaa toimia. Impotenssi on hoidettavissa kaikissa ikäryhmissä .; ehkäisy; Voit pienentää riskiä sairastua erektiohäiriön tekemällä elämäntapavalintoja, jotka auttavat pitämään verisuonet terve ja auttaa ehkäisemään tyypin 2 diabetesta .; Seuraavat vaiheet saattavat auttaa; Syödä terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa päivittäin; Vältä tupakointi; Ylläpitämään normaalia verenpaine; Ylläpitää normaalia kolesterolitasoa

Diagnoosi

Lääkäri kysyä teiltä sairaushistoria. Hän haluaa tietää, jos jokin sairaus saattaa aiheuttaa impotenssia. Näitä voivat olla verisuonten, neurologiset ja hormonaalisia häiriöitä.

Kuinka kauan se kestää?

Kuinka kauan impotenssi kestää riippuu mikä sen aiheuttaa ja kuinka nopeasti hoito alkaa toimia. Impotenssi on hoidettavissa kaikissa ikäryhmissä.

Miten estää tämän terveydentila

Voit pienentää riskiä sairastua erektiohäiriön tekemällä elämäntapavalintoja, jotka auttavat pitämään verisuonet terve ja auttaa ehkäisemään tyypin 2 diabetesta.

Miten käsitellä tätä terveydentila

On monia tehokkaita hoitoja impotenssi. Suosituin on luokan huumeita kutsutaan fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) estäjät. Näitä ovat sildenafiili (Viagra), vardenafiili (Levitra), tadalafiili (Cialis) ja avanafil (STENDRA). Näitä lääkkeitä otetaan pilleri muodossa. He työskentelevät useimmat miehet. Mutta ne ovat vähemmän tehokkaita miehillä neurologisia syitä impotenssi.

Kun vierailla lääkäri

Puhu lääkärille, jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektiota yli kolme kuukautta.

Ennuste

Yleisesti näkymät miesten impotenssi on erinomainen.