INCRELEX

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Käyttää Increlex

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille mekasermiinia injektion alle 2-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille mekasermiinia injektiona geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Increlex

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät mekasermiini. Se ei voi olla nimenomaan Increlex. Lue huolellisesti.

Lääkäri määrää lapsesi tarkka annoksen ja kertoo, kuinka usein sitä annetaan. Tämä lääke annetaan laukaus alla lapsen iholle. Tätä lääkettä ei saa pistää laskimoon tai lihakseen.

Jotkut lääkkeet annetaan pistoksena voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa. Jos lääkkeen käyttämisen kotona, lääkäri opit valmistautua ja pistää lääkettä. Sinulla on mahdollisuus harjoitella valmisteluun ja suonensisäinen se. Varmista, että ymmärrät kuinka lääke valmistellaan ja pistetään.

On tärkeää lukea potilastietoja ja käyttöohjeet, jos varustettu lääkettä, joka kerta, kun reseptiä on täynnä.

Tätä lääkettä on otettava 20 minuuttia ennen tai 20 minuuttia sen jälkeen välipala tai ateria. Älä anna lapsen ohita aterian kerran lapsi sai tätä lääkettä.

Käytä uutta neulaa ja ruisku aina pistää lääkettä lapselle.

On tärkeää noudattaa ohjeita lääkärisi huolellinen valinta ja kierto pistoskohtaan (esim olkavarteen, reiteen, pakaraan tai vatsan alueelle) elimistössä. Tämä auttaa estämään ihon ongelmia.

Älä käytä lääkettä, jos se näyttää sameaa tai siinä on hiukkasia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Voit pitää avata pullo jääkaapissa. Käytä sitä 30 päivän kuluessa avaamisesta. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 30 päivän jälkeen. Ei saa jäätyä ratkaisua ja suojaa se suoralta lämpöä ja valoa.

Oikea käyttö mekasermiinia

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Lääkäri tulee tarkistaa lapsen edistymisestä säännöllisin käyntejä kun lapsesi käyttää tätä lääkettä. Muista pitää kaikki nimitykset.

Keskustele lääkärin kanssa, jos huomaat tai lapsen mielestä tämä lääke aiheuttaa liikaa kasvua.

Tämä lääke voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri) kanssa seuraavia oireita, että sinun pitäisi olla tietoinen: ahdistusta, näön hämärtyminen, vilunväristykset, kylmä hiki, kooma, sekavuus, viileä, kalpea iho, masennus, huimaus, nopea syke, päänsärky, lisääntynyt nälkä, pahoinvointi, hermostuneisuus, painajaiset, kouristukset, vapina, puheen puuroutuminen tai epätavallinen väsymys tai heikkous. On tärkeää saada lähde sokeria kuten appelsiinimehu, karamelli, sooda, glukoosi geeli, tai maitoa, jos näitä oireita ilmaantuu.

Opi mitä tehdä, jos lapsesi verensokeri laskee liian alas. Opettakaa perheenjäseniä ja ystäviä, mitä he voivat tehdä auttaakseen jos lapsella on alhainen verensokeri.

Sinun pitää välttää vaarallisia toimintoja, kuten ajo, sisällä 2-3 tuntia saatuaan lääkettä, varsinkin alussa mekasermiini hoidon.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos lapsella on ihottuma, kutina, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen lapsesi saavat lääkettä.

Tämä lääke saattaa suurentaa nielurisoja. Soita heti lääkärille, jos lapsesi on turvonnut risat, kuorsaus, hengitysvaikeudet tai nielemisvaikeuksia tai nestettä korvaan. Lääkäri saattaa haluta tarkistaa nielurisoja säännöllisesti, kun lääkkeen käyttämisen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Increlex

Tämä lääke voi aiheuttaa häiriöitä lonkkaluun. Tarkista lääkäriltä heti, jos lapsella on ontua tai kipua lonkan tai polven.

Tämä lääke sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita (esim hirveä oireyhtymä) on vastasyntyneen tai keskoselle. Keskustele asiasta lääkärin kanssa, jos olet huolestunut.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei sinun on keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Increlex Side Effects

Increlex (mekasermiini)

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ensisijainen IGF-1 puutos iPlex, mekasermiini