insuliiniresistenssi ja prediabetes

Insuliiniresistenssi ja prediabetes

Mikä on insuliini?

Mikä on insuliini ?; Mikä on insuliiniresistenssi ?; Mitä tapahtuu insuliiniresistenssiä ?; Mikä aiheuttaa insuliiniresistenssiä ?; Onko uni asia ?; Mikä on prediabetes ?; Miten insuliiniresistenssi liittyy tyypin 2 diabetes ja prediabetes ?; Mitä oireita insuliiniresistenssin ja prediabetes ?; Kuka pitäisi testata prediabetes ?; Body Mass Index (BMI); Mikä on metabolinen oireyhtymä ?; Miten insuliiniresistenssiä ja prediabetes diagnosoitu ?; Ymmärtäminen Testitulokset; Voi insuliiniresistenssi ja prediabetes peruuteta ?; Mihin toimiin auttaa kääntämään insuliiniresistenssiä ja prediabetes ?; Syöminen, Ruokavalio ja ravitsemus; Muistuttaa Muista;

Monet organisaatiot tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo Diabetes Disease Organisaatiot (PDF, 293 kt).

Insuliini on hormoni haimassa, elimen takana vatsaan. Haima sisältää soluryppäitä kutsutaan saarekkeiden. Beetasolujen saarekkeissa tehdä insuliinia ja vapauta se vereen.

Insuliini on tärkeä rooli aineenvaihdunnan-miten keho käyttää sulavaa ruokaa energiaa. Ruoansulatuskanavan hajoaa hiilihydraatteja-sokereita ja tärkkelystä monissa elintarvikkeissa-glukoosiksi. Glukoosi on eräänlainen sokeri siirtyy verenkiertoon. Avulla insuliinia, solujen koko kehon absorboimaan glukoosi ja käyttää sitä energiaa.

Kun veren glukoosipitoisuus nousee aterian jälkeen, haima vapauttaa insuliinia vereen. Insuliini ja glukoosi sitten matkustaa veressä soluihin kaikkialla kehossa.

Mikä on insuliiniresistenssi?

Vuonna terve ihminen, nämä toiminnot mahdollistavat verensokeri ja insuliinitaso jäädä normaalitasolle.

Insuliini auttaa rasvan, ja maksan soluihin imevät glukoosia verenkiertoon, alentaa veren glukoosipitoisuus .; Insuliini stimuloi maksan ja lihaskudosta tallentaa liikaa glukoosia. Tallennetut glukoosin muodossa kutsutaan glykogeenin .; Insuliini myös alentaa verensokeria vähentämällä glukoosin tuotantoa maksassa.

Haima sisältää soluryppäitä kutsutaan saarekkeiden. Beetasolujen saarekkeissa tehdä insuliinia ja vapauta se vereen.

on fyysisesti aktiivinen; jonka vanhempi tai sisarus, joilla on diabetes; jonka perhetausta, joka on Afrikkalainen amerikkalainen, Alaska Native, American Indian, Aasian American, Hispanic / Latino, tai Tyynenmeren saarilta American; synnyttää vauva painaa yli 9 kiloa; diagnosoitu raskausdiabetes-diabetes, joka kehittää vain raskauden aikana; joilla on korkea verenpaine-140/90 mmHg tai edellä tai hoitoa korkean verenpaineen; HDL-kolesterolin taso alle 35 mg / dl tai triglyseridiarvo yli 250 mg / dl; ottaa munasarjojen monirakkulatauti (PCOS); ottaa prediabetes, heikentynyt paasto glukoosi (IFG), tai heikentynyt glukoosinsieto (IGT) aikaisempaan testaukseen; joilla on muita tiloja, jotka liittyvät insuliiniresistenssiin, kuten lihavuuden tai acanthosis nigricans; ottaa CVD

Insuliiniresistenssi on sairaus, jossa keho tuottaa insuliinia, mutta ei käytä sitä tehokkaasti. Kun ihmisillä on insuliiniresistenssi, glukoosi kerääntyy vereen sijaan joutua solut, mikä johtaa tyypin 2 diabetes tai prediabetes.

Useimmat ihmiset, joilla on insuliiniresistenssi eivät tiedä, he ovat sitä jo vuosia-kunnes ne kehittävät tyypin 2 diabetes, joka on vakava, elinikäinen sairaus. Hyvä uutinen on, että jos ihmiset oppivat he ovat insuliiniresistenssi varhain, ne voivat usein estää tai viivyttää diabeteksen tekemällä muutoksia heidän elämäntapaansa.

paikka mittanauha ympärillä paljas vatsa yläpuolella lonkkaluun; varmista, että nauha on tiukalla, mutta ei kaivaa ihoon ja on yhdensuuntainen lattian; rentoutua, hengittää, ja mitata

Insuliiniresistenssi voi johtaa erilaisiin vakava terveyshaittoja. Kohta “Mikä on metabolinen oireyhtymä?” antaa lisätietoja muista terveyteen sairauksiin liittyvien insuliiniresistenssiä.

Ihmisten tulisi löytää niiden korkeus on vasemmassa sarakkeessa .; Niiden pitäisi liikkua rivin numeron lähinnä niiden paino .; Sitten ne pitäisi tarkistaa numero yläreunassa sarakkeen.

Insuliiniresistenssin, lihaksen, rasvan, ja maksan solut eivät vastaa riittävästi insuliinia ja näin voi helposti absorboida glukoosia verenkiertoon. Tämän seurauksena elin tarvitsee korkeampaa insuliinin auttaa glukoosia siirtymään soluja.

Beeta haiman yrittää pysyä tämän lisääntyneen kysynnän insuliinia tuottamalla enemmän. Niin kauan kuin beetasolujen pystyvät tuottamaan riittävästi insuliinia voittamaan insuliiniresistenssiä, veren glukoosipitoisuus pysyä terveenä alueella.

Ajan, insuliiniresistenssi voi johtaa tyypin 2 diabetes ja prediabetes koska beetasolujen eivät pysyä kehon lisääntynyt insuliinin tarvetta. Ilman riittävästi insuliinia, ylimäärä glukoosi kerääntyy verenkiertoon, mikä johtaa diabetekseen, prediabetes, ja muita vakavia terveyshaittoja.

Mitä tapahtuu insuliiniresistenssiä?

Vaikka tarkat syyt insuliiniresistenssi eivät ole täysin ymmärtäneet, tutkijat ajattelevat suuret tukijoista insuliiniresistenssiä ovat ylipaino ja liikunnan puute.

Jotkut asiantuntijat uskovat, lihavuus, erityisesti liikaa rasvaa vyötärölle, on ensisijainen syy insuliiniresistenssiä. Tutkijat tapana ajatella, että rasvakudos toimi pelkästään energian varastointiin. Kuitenkin tutkimukset ovat osoittaneet, että vatsa rasvaa tuottaa hormoneja ja muita aineita, jotka voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia, kuten insuliiniresistenssi, korkea verenpaine, epätasapainossa kolesteroli, ja sydän- ja verisuonitautien (CVD).

Vatsa rasva on osallisena kehittää krooninen tai pitkäkestoinen, tulehdus itse. Krooninen tulehdus voi vahingoittaa kehon ajan, ilman mitään merkkejä tai oireita. Tutkijat ovat havainneet, että monimutkaiset vuorovaikutukset rasvakudokseen vetää immuunisolujen alueelle ja aiheuttaa matalan tason krooninen tulehdus. Tämä tulehdus voi edistää insuliiniresistenssin, tyypin 2 diabetes, ja CVD. Tutkimukset osoittavat, että menettää paino voi vähentää insuliiniresistenssiä ja estää tai viivästyttää tyypin 2 diabetes.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että liikunta liittyy insuliiniresistenssi, mikä johtaa usein tyypin 2 diabetes. Kehossa enemmän glukoosia käytetään lihasten kuin muissa kudoksissa. Tavallisesti aktiivinen lihakset polttaa varastoida glukoosia energian ja täytä niiden varauksia glukoosi otetaan verenkiertoon, pitää verensokeritaso tasapainossa.

Tutkimukset osoittavat, että harjoituksen jälkeen lihakset insuliinille, kääntö insuliiniresistenssiä ja alentaa veren glukoosipitoisuutta. Liikunta auttaa myös lihaksia imevät enemmän glukoosia ilman insuliinia. Mitä enemmän lihas elin on, sitä enemmän glukoosi se voi polttaa hallitsemaan verensokeria.

Muita syitä insuliiniresistenssiä voi sisältää kansallisuus; tiettyjä tauteja; hormonit; steroidien käyttö; jotkut lääkkeet; ikä; nukkua ongelmia, erityisesti uniapnean; ja tupakointi.

Kyllä. Tutkimukset osoittavat, että käsittelemättömiä unihäiriöt, erityisesti uniapnea, voi lisätä riskiä lihavuuden, insuliiniresistenssin, ja tyypin 2 diabetes. Yövuoron työntekijät voivat myös olla lisääntynyt riski näihin ongelmiin. Uniapnea on yleinen häiriö, jossa henkilön hengitys keskeytyy unen aikana. Ihmiset voivat usein siirtyä pois syvän unen ja valoksi unta, kun heidän hengitys keskeytyy tai muuttuu matala. Tästä kärsii unen laatu, joka aiheuttaa ongelmia uneliaisuus, tai liiallinen väsymys, päivän aikana.

Monet ihmiset eivät ole tietoisia niiden oireita ja ei diagnosoitu. Ihmiset, jotka ajattelevat, he saattavat olla unihäiriöt pitäisi puhua niiden terveydenhuollon tarjoaja.

Lisätietoja unihäiriöt on saatavissa National Heart, Lung, and Blood Institute at tus / terveys / resurssit / uni.

Mikä aiheuttaa insuliiniresistenssiä?

Prediabetes on tila, jossa veren glukoosi- tai A1C tasot-, joka on keskiarvo veren glukoosipitoisuus-ovat normaalia korkeammat, mutta ei riittävän korkea diagnoosi diabetes. Prediabetes on yleistymässä Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain Department of Health and Human Services arvioi, että vähintään 86 miljoonaa US-vuotiailla aikuisilla 20 tai vanhempi oli prediabetes vuonna 2012. 1 Henkilöt, joilla prediabetes on lisääntynyt riski sairastua tyypin 2 diabetekseen ja CVD, mikä voi johtaa sydänkohtaukseen tai aivohalvaukseen.

Suuri vyötärönympärys -waist mittaus 40 tuumaa tai enemmän miehille ja 35 tuumaa tai enemmän naisia; korkeat triglyseridiarvot veressä -triglyceride taso 150 milligrammaa desilitraa (mg / dl) tai yli, tai lääkityksellä varten triglyseridiarvojen tasolla; epätavallisen korkeat veren kolesteroli HDL, tai hyvää, kolesterolitasoa alle 40 mg / dl miehillä ja alle 50 mg / dl naisilla, tai lääkityksellä matala HDL; korkea verenpaine -blood painetaso 130/85 tai yli, tai lääkityksellä varten kohonnut verenpaine; normaalia korkeammat veren glukoosipitoisuus -fasting veren glukoositaso on 100 mg / dl tai yli, tai ottaa lääkitys kohonnut veren glukoositaso

lihavuus; CVD; PCOS; alkoholiton rasva maksasairaus; krooninen munuaissairaus

A1C testi; paasto plasman glukoosi (FPG) testi; suullinen glukoosi (OGTT)

Making elintapojen muutoksia. Ihmiset elämäntapojen muutos ryhmä käytti, tavallisesti kävelemällä 5 päivää viikossa noin 30 minuuttia päivässä, ja alensi niiden saanti rasvaa ja kaloreita .; Ottaen diabeteslääkityksen metformiini. Ne, jotka ottivat metformiinia saivat myös tietoa liikunnasta ja ruokavaliosta .; Vastaanottaminen koulutus diabeteksesta. Kolmas ryhmä sai tiedon liikunnan ja ruokavalion ja ottivat lumelääkettä-pillerin ilman lääkitystä siihen.

ihmiset elämäntapojen muutos ryhmä vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 34 prosenttia; ne on elämäntapojen muutos ryhmä ikäisiä 60 tai vanhempi oli jopa suurempi hyöty, vähentämällä niiden riski sairastua diabetekseen 49 prosenttia; osallistujat elämäntapojen muutos ryhmä oli myös vähemmän sydän ja verisuonisairaus riskitekijöitä, kuten alentaa verenpainetta ja triglyseridiarvot, vaikka he ottivat vähemmän lääkkeitä hallita sydänsairauksien riskiä; ne metformiiniryhmässä vähensivät riskiä sairastua diabetekseen 18 prosenttia

Onko nukkua asia?

Insuliiniresistenssi lisää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen ja prediabetes. Prediabetes esiintyy yleensä ihmisiä, jotka jo on insuliiniresistenssi. Vaikka insuliiniresistenssiä ei yksinään aiheuta tyypin 2 diabetes, se usein asetetaan vaiheessa taudin asettamalla suuren kuormituksen insuliinia tuottavat beeta-solut. Vuonna prediabetes, beetasolujen voi enää tuota riittävästi insuliinia voittamaan insuliiniresistenssiä, mikä aiheuttaa veren glukoosipitoisuutta nousta yli normaalitasolle.

Diabetes Prevention Program; Olenko riski tyypin 2 diabetes? Kun vaiheet alentaa riskiä Getting Diabetes

syöminen terveellistä ruokavaliota ja päästä ja säilyttää terveen paino; lisäämällä liikuntaa; tupakoimattomuus lääkityksellä

Ikäisten ihmisten 1-70 vuotta voi vaatia 600 kansainvälistä yksikköä (IU) .; Ikäisten ihmisten 71 ja vanhemmat voivat vaatia jopa 800 IU.

laihduttaa; ohjaus veren glukoosipitoisuutta; hallitsemaan verenpainetta; ohjaus kolesteroliarvot

Kun henkilö on prediabetes jatkoi menetys beetasolujen toimintaa johtaa yleensä tyypin 2 diabetes. Henkilöt, joilla on tyypin 2 diabetes on korkea verensokeri. Ajan myötä korkea verensokeri vahingot hermoja ja verisuonia, mikä johtaa komplikaatioihin kuten sydänsairauksien, aivohalvauksen, sokeus, munuaisten vajaatoiminta, ja alaraajojen amputaatiot.

Get Real! Et ei tarvitse Knock itseäsi ehkäistä diabetesta !; Yli 50 keinoja estää diabetes; Pienin askelin. Big Rewards. Your Game Plan ehkäisemiseen tyypin 2 diabeteksen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat ihmiset prediabetes kehittää tyypin 2 diabetes 10 vuoden kuluessa, elleivät ne muuttaa elintapojaan. Elintapojen muutoksia ovat menettämässä 5-7 prosenttia painostaan-10- 14 naulaa ihmisille, jotka painavat 200 kiloa-tekemällä muutoksia niiden ruokavalio ja liikunnan määrä.

Insuliiniresistenssi ja prediabetes yleensä ei ole mitään oireita. Ihmiset voi olla yksi tai molemmat ehdot useita vuosia tietämättä he ovat niitä. Jopa ilman oireita, terveydenhuollon tarjoajat voivat tunnistaa korkean riskin henkilöiden niiden fyysiset ominaisuudet, joka tunnetaan myös riskitekijöitä. Luku “Kuka pitäisi testata prediabetes?” luetellaan näistä riskitekijöistä.

Ihmiset, joilla vakava muoto insuliiniresistenssi voi olla tumma iholla, yleensä niskassa. Joskus ihmiset ovat tumman renkaan niskan ympärillä. Tummia voi myös näkyä kyynärpäissä, polvissa, niveliä, ja kainaloihin. Tätä tilaa kutsutaan acanthosis nigricans.

Mikä on prediabetes?

yhdistetty IGT ja IFG; A1C yli 6 prosenttia; matala HDL-kolesteroli; triglyseridien; vanhempi tai sisarus, joilla on diabetes; painoindeksi on vähintään 35

American Diabetes Association (ADA) suosittelee, että testaus havaitsemiseksi prediabetes harkita aikuisilla, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia ja yksi tai useampia muita riskitekijöitä diabetekseen. Luku “Body Mass Index (BMI)”, selittää, miten määrittää, jos henkilö on ylipainoinen tai liikalihava. Kaikki eivät kuitenkaan kuka on ylipainoinen saa tyypin 2 diabetes. Ihmiset ilman näitä riskitekijöitä pitäisi aloittaa mittauksen vuotiaana 45.

Miten insuliiniresistenssi liittyy tyypin 2 diabetes ja prediabetes?

Riskitekijöitä prediabetes-sen lisäksi, että ylipainoisia tai lihavia tai että 45-vuotiaana tai vanhempi-sisältää seuraavat

Insuliini on hormoni, joka auttaa soluja koko kehon absorboimaan glukoosi ja käyttää sitä energiaa. Insuliiniresistenssi on sairaus, jossa keho tuottaa insuliinia, mutta ei käytä sitä tehokkaasti .; Insuliiniresistenssi lisää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen ja prediabetes .; Tärkeimmät avustajat insuliiniresistenssiä ovat ylipaino, erityisesti vyötärölle, ja liikunnan puute .; Prediabetes on tila, jossa veren glukoosi- tai A1C tasot-, joka on keskiarvo veren glukoosipitoisuus-ovat normaalia korkeammat, mutta ei riittävän korkea diagnoosi diabeteksen .; Diabetes Prevention Program (DPP) tutkimus ja sen seurannan tutkimuksessa Diabetes Prevention Program Outcomes Study (DPPOS), vahvisti, että ihmiset prediabetes voivat usein estää tai hidastaa diabeteksen jos he menettävät pieni määrä painoa leikkaamalla rasvan ja kalorien saanti ja lisäämällä liikuntaa .; Laihdutus ja on fyysisesti aktiivinen, ihmiset voivat kääntää insuliiniresistenssin ja prediabetes, mikä estää tai viivästyttää tyypin 2 diabeteksen .; Ihmiset, joilla on insuliiniresistenssi ja prediabetes voivat vähentää riskiä diabetes syömällä terveellisesti ja saavuttaa ja säilyttää terveen painon, lisäämällä liikuntaa, ei tupakointia, ja lääkityksellä .; DPP osoitti diabetes lääkitys metformiinia tehokkaimmin estää tai viivästyttää kehitystä tyypin 2 diabeteksen nuoremmilla ja raskaampia ihmiset prediabetes ja naisilla, joilla on ollut raskausdiabetes.

Jos testin tulokset ovat normaalit, testaus on toistettava vähintään 3 vuoden välein. Testaus on tärkeä varhaisen diagnoosin. Catching prediabetes varhainen antaa ihmisille aikaa muuttaa elintapojaan ja ehkäistä tyypin 2 diabeteksen ja CVD. Terveydenhuollon tarjoajat voivat suositella useammin testaus riippuen alustavia tuloksia ja riskien tila.

Mitä oireita insuliiniresistenssin ja prediabetes?

Lisäksi paino, sijainti liikaa rasvaa kehossa voi olla tärkeä. Vyötärö mittaus 40 tuumaa tai enemmän miehille ja 35 tuumaa tai enemmän naisille liittyy insuliiniresistenssiä ja lisää henkilön riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka henkilön BMI kuuluu normaalin rajoissa.

Kuka pitäisi testata prediabetes?

Mitata vyötärö, henkilö olisi

Lähde: Muokattu www.

Painoindeksi on mittaamiseksi painon suhteessa korkeuteen. Aikuiset ikä 20 tai vanhempi voi seurata ohjeita käyttäen BMI kaavio selvittää, ovatko ne normaali paino, ylipainoisia tai liikalihavia

Numero huipulla sarake on BMI. Sanat yläpuolella BMI numero ilmoittaa, onko kyseinen henkilö on normaalipainoinen, ylipainoisia tai liikalihavia. Ihmiset, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia tulisi harkita puhut terveydenhuollon tarjoaja tai rekisteröity ravitsemusterapeutin tavoista laihtua vähentää riskiä sairastua diabetekseen.

BMI kaavio on tiettyjä rajoituksia. Kaavio voi yliarvioida rasvaa urheilijoita ja muita, jotka ovat lihaksikas ja aliarvioida rasvaa iäkkäiden ja muita, jotka ovat menettäneet lihas. BMI lasten ja nuorten on määritettävä iän ja sukupuolen lisäksi pituus ja paino.

Body Mass Index (BMI)

Tietoa BMI lasten ja teini-ikäiset, kuten BMI laskin, on saatavissa theernment () at http://nccd./dnpabmi/Calculator.aspx. Sivuilla on myös BMI laskin aikuisille. BMI laskin theernment tus) on saatavilla www.nhlbiernment / terveys / koulutus / lose_wt / BMI / bmicalc.htm.

Body Mass Index Taulukko

Mikä on metabolinen oireyhtymä?

Miten insuliiniresistenssiä ja prediabetes diagnosoidaan?

Ymmärtäminen Testitulokset

Theernment on myös ilmainen älypuhelin sovellus laskettaessa BMI. Ihmiset voivat hakea “Oma BMI Calculator” heidän puhelimensa löytää sovelluksen. Sovellus on myös linkkejä tietoa vaiheita ihmiset voivat tuoda BMI osaksi terve alue.

Tulostettava versio (pdf, 70 KB)

Metabolinen oireyhtymä, jota kutsutaan myös insuliiniresistenssiä oireyhtymä, on ryhmä piirteet ja sairaudet liittyvät ylipainoon ja lihavuuteen joka asettaa ihmiset vaarassa sekä CVD ja tyypin 2 diabetes. Metabolinen oireyhtymä on määritelty * koska läsnäolo tahansa kolme seuraavista 2

Lisäksi tyypin 2 diabetes, metabolinen oireyhtymä on yhdistetty seuraaviin terveyshaittoja

Kaikki eivät kuitenkaan näitä sairauksia on insuliiniresistenssi, ja jotkut saattavat olla insuliiniresistenssiä saamatta nämä häiriöt.

Ihmiset, jotka ovat lihavia tai joilla on metabolinen oireyhtymä, insuliiniresistenssi, tyypin 2 diabetes, tai prediabetes usein myös matalan tason tulehdusta kaikkialle elimistöön ja veren hyytymistä vikoja, jotka lisäävät riskiä sairastua verihyytymiä valtimoissa. Nämä olosuhteet edistävät lisääntynyt riski CVD.

2 Alberti KG, Eckel RH, Grundy SM, et ai. Yhdenmukaistetaan metabolinen oireyhtymä: yhteinen Välitilitystä Kansainvälisen Diabetes Federation työryhmän Epidemiology and Prevention; National Heart, Lung, and Blood Institute; American Heart Association; Maailman Heart Federation; International Atherosclerosis Society; ja International Association for Study of Obesity. Kierto. 2009; 120: 1640-1645.

Terveydenhuollon palveluntarjoajat käyttävät verikokeita määrittämiseksi, onko henkilö on prediabetes, mutta ne eivät yleensä testaa nimenomaan insuliiniresistenssiä. Insuliiniresistenssi voidaan arvioida mittaamalla insuliinin määrää veressä.

Kuitenkin testi, joka tarkimmin mittaa insuliiniresistenssiä, nimeltään euglykeeminen puristin, on liian kallis ja monimutkainen käytettäväksi useimmissa terveydenhuollon tarjoajat toimistoihin. Puristin on tutkimuksen väline tutkijat lisätietoja glukoosiaineenvaihdunnan. Tutkimus on osoittanut, että jos verikokeet osoittavat prediabetes, insuliiniresistenssi todennäköisesti on läsnä.

Kaikki verikokeet joihin liittyvät piirustus verta terveydenhuollon tarjoaja toimistossa tai kaupallinen laitos ja lähettää näyte laboratorioon analysoitavaksi. Lab analyysi verta tarvitaan varmistamaan testitulokset ovat tarkkoja. Glukoosi mittalaitteita käytetään terveydenhuollon tarjoaja toimistossa, kuten sormi-stick laitteita, eivät ole riittävän tarkka diagnoosi, vaan voidaan käyttää nopeasti indikaattorina korkea verensokeri.

Prediabetes voidaan havaita jonkin seuraavista verikokeet

A1C testi. Kutsutaan hemoglobiini A1c, HbA1c tai glykohemoglobiini testi, tämä testi kuvastaa keskimääräinen veren glukoosipitoisuus aikana viimeisten 3 kuukauden. Tämä testi on luotettavin testi prediabetes, mutta se ei ole niin herkkä kuin muut kokeet. Joillakin yksilöillä voi ikävä prediabetes jotka voisivat kuulua glukoosi testejä.

Vaikka jotkut terveydenhuollon tarjoajat voivat nopeasti mitata A1C heidän toimistossaan, että mittauksen tyyppi sanottu point-of-care -testi-ei pidetä luotettavana diagnoosin. Diagnosointiin prediabetes, The A1C testi olisi analysoitava laboratoriossa menetelmällä, joka on sertifioitu NGSP.

A1C testi voi olla epäluotettava diagnosoimiseksi prediabetes ihmisten kanssa tietyissä olosuhteissa, joiden tiedetään häiritsevän tuloksiin. Häiriöitä on syytä epäillä, jos A1C tulokset näyttävät hyvin erilainen tulokset verensokerin. Ihmiset Afrikkalainen, Välimeren, tai Kaakkois-Aasian syntyperän tai henkilö, jolla perheenjäsenten on sirppisoluanemia tai talassemia, ovat erityisesti vaarassa häiriöitä. Ihmiset näissä ryhmissä voi olla harvinaisempi tyyppi hemoglobiinia, kutsutaan hemoglobiini variantti, joka voi häiritä joitakin A1c testejä.

A1C on 5,7-6,4 prosenttia osoittaa prediabetes.

Lisätietoja A1C testi annetaan theernment terveydelle aihe, The A1C Test ja Diabetes.

Paastoverensokerin testi. Tämä testi mittaa verensokeria ihmisiä, jotka eivät syöneet mitään vähintään 8 tuntia. Tämä testi on luotettavin, kun tehdään aamulla. Prediabetes löytyi tämä testi on nimeltään IFG.

Paasto glukoosipitoisuus 100- 125 mg / dl osoittaa prediabetes.

OGTT. Tämä testi mittaa verensokeria jälkeen ihmiset ole syönyt vähintään 8 tuntia ja 2 tuntia sen jälkeen he juovat makea neste, jonka terveydenhuollon tarjoaja tai laboratoriossa. Prediabetes löytyi tämä testi on nimeltään IGT.

Veren glukoosipitoisuutta välillä 140 ja 199 mg / dl osoittaa prediabetes.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu verikoe tasot diagnoosi prediabetes.

Lähde: Mukautettu American Diabetes Association. Standardit lääketieteellisen hoidon diabetekseen 2012. Diabetes Care. 2012,35 (Supp 1): S12, taulukko 2.

Voi insuliiniresistenssi ja prediabetes olla päinvastainen?

Verikoe osoittaa prediabetes tarkoittaa, että insuliiniresistenssi on edennyt siihen pisteeseen, jossa beeta solujen haima ei voi enää kompensoida ja henkilön veren glukoosipitoisuus nousee kohti tyypin 2 diabetes. Mitä korkeampi testitulokset, sitä suurempi riski tyypin 2 diabetes. Riskin taso riippuu myös yksilön muita riskitekijöitä, jotka on lueteltu kohdassa “Kuka pitäisi testata prediabetes?”

Mihin toimiin auttaa kääntämään insuliiniresistenssiä ja prediabetes?

Testi numeroita. Esimerkiksi ihmisiä, joilla A1C alle 5,7 prosenttia saattaa silti olla vaarassa diabetes, jos heillä on suvussa tyypin 2 diabetes tai ovat saaneet liikaa painoa vyötärön ympäri. Ihmiset, joilla A1C yli 6,0 prosenttia olisi harkittava erittäin suuri riski sairastua diabetekseen. Taso 6,5 prosenttia tai yli henkilöä on diabetes.

Seuranta. Ihmiset, joiden testitulokset osoittavat niillä prediabetes voidaan testata uudelleen 1 vuosi ja olisi harkittava elämäntapojen muutoksia vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen.

Vaihtelevin tuloksin. Vaikka kaikki nämä testit voidaan testata prediabetes, joillakin ihmisillä yhdessä näyttä diagnoosin prediabetes tai diabetes, kun toinen testi ei. Henkilöt, joilla on erilaiset testin tulokset voivat olla varhaisessa vaiheessa tauti, jossa verensokeritaso ei ole kohonnut niin korkealle osoittamaan jokaisen testin.

Terveydenhuollon tarjoajat toista laboratoriokokeita vahvistamiseksi testitulokset. Diabetes kehittyy ajan mittaan, joten vaikka vaihtelua testitulokset, terveydenhuollon tarjoajat voivat kertoa, kun yleinen veren glukoosipitoisuus tule liian korkeaksi.

Kyllä. Fyysinen aktiivisuus ja laihtuminen auttaa kehon vastata paremmin insuliinia. Diabetes Prevention Program (DPP) oli liittovaltion rahoittama tutkimus 3234 ihmistä on suuri riski diabetekseen.

DPP ja muut suuret tutkimukset osoittaneet, että ihmiset, joilla prediabetes voivat usein estää tai hidastaa diabeteksen jos he menettävät pieni määrä painoa leikkaamalla rasvan ja kalorien saanti ja lisäämällä liikuntaa varten, esimerkiksi kävely 30 minuuttia päivässä, 5 päivää viikossa.

DPP Tutkittavat olivat ylipainoisia ja oli prediabetes. Monilla oli perheenjäseniä on tyypin 2 diabetes. Prediabetes, lihavuus ja suvussa diabetes ovat vahva riskitekijä tyypin 2 diabetes. Noin puolet DPP osallistujat olivat vähemmistöryhmiin kanssa korkeat diabetes, kuten Afrikkalainen amerikkalaiset, Alaska alkuasukkaiden, intiaanit, Aasian amerikkalaiset, latinot / Latinot ja Tyynenmeren saarilta amerikkalaisia.

DPP osallistujat myös muita suuri riski sairastua tyypin 2 diabetekseen, kuten naisten, joilla on ollut raskausdiabetes ja ikäisten ihmisten 60 ja vanhemmat.

DPP testattu kolmea lähestymistapaa ehkäisemiseksi diabeteksen

Ihmiset elämäntapojen muutos ryhmä osoitti parhaat tulokset. Kuitenkin ihmiset, jotka ottivat metformiinia myös hyötynyt. Tulokset osoittivat, että menettää keskimäärin 15 kiloa ensimmäisenä vuonna tutkimuksen, ihmiset elämäntapojen muutos ryhmä vähensivät riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen 58 prosenttia yli 3 vuotta.

Syöminen, Ruokavalio ja ravitsemus

Elämäntapojen muutos oli vielä tehokkaampaa niissä aikojen 60 ja vanhemmat. Ihmiset tässä ryhmässä vähensivät riskiä 71 prosenttia.

Ihmiset metformiiniryhmässä myös hyötynyt, vähentää niiden riskiä 31 prosenttia. Lisätietoja DPP, rahoitetaan underernment kliinisen tutkimuksen numero NCT00004992, on saatavilla osoitteessa www.bsc.gwu.edu/dpp.

Diabetes Prevention Program Outcomes Study (DPPOS) on osoittanut, että hyödyt laihtuminen ja metformiinin kestää vähintään 10 vuotta. DPPOS on seurannut edelleen eniten DPP osallistujat koska DPP päättyi 2001. DPPOS osoittivat, että 10 vuoden ajan ilmoittautumalla DPP

Vaikka valvoa paino elintapojen muutoksia on haastavaa, se tuottaa pitkäaikaisia ​​terveyshyötyjä alentamalla riski tyypin 2 diabetes, alentaa veren glukoosipitoisuus, ja vähentää muita sydänsairauksien riskitekijöitä.

noin XX annetaan theernment terveydelle aihe, XX.

Lisätietoja riski sairastua diabetekseen; DPP, rahoitetaan underernment kliinisen tutkimuksen numero NCT00004992; ja DPPOS, rahoitetaan underernment kliinisen tutkimuksen numero NCT00038727, annetaan theernment terveyteen liittyvistä aiheista

Laihdutus ja on fyysisesti aktiivinen, ihmiset voivat kääntää insuliiniresistenssin ja prediabetes, mikä estää tai viivästyttää tyypin 2 diabetes. Ihmiset voivat vähentää riskiä

Hyväksymällä terveellisiä ruokailutottumuksia voi auttaa ihmisiä menettää vaatimaton määrä paino ja kääntää insuliiniresistenssin. Asiantuntijat kannustaa ihmisiä hitaasti omaksumaan terveelliset ruokailutottumukset, että ne voivat ylläpitää, eikä yrittää äärimmäinen painonlasku ratkaisuja. Ihmiset ehkä saada apua ravitsemusterapeutin tai liittyä painonpudotusohjelmaa tukea.

Yleensä ihmiset pitäisi laihtua valitsemalla terveellisiä elintarvikkeita, valvontaan osia, syö vähemmän rasvaa ja lisäämällä liikuntaa. Ihmiset pystyvät paremmin laihtua ja pitää se pois päältä, kun he oppivat mukauttamaan suosikki elintarvikkeita terveellistä ruokavaliota suunnitelma.

DASH (Dietary Approaches Stop Hypertension) syöminen suunnitelma kehittämä theernment, on osoitettu olevan tehokas vähentämään insuliiniresistenssiä yhdistettynä laihtuminen ja liikunta. Lisätietoja DASH on saatavilla osoitteessa www.nhlbiernment / terveys / terveys-aiheista / aiheista / viiva.

Yhdysvaltain ravitsemusohjaukseen amerikkalaisille on terveellisiä neuvoja ja työkalut muuttuvat ruokatottumukset www.choosemyplate.

D-vitamiini tutkimukset osoittavat yhteyden ihmisten kykyä ylläpitää tervettä verensokerin tasoa ja ottaa riittävästi D-vitamiinia veressä. Kuitenkin tutkimukset määrittää oikea D-vitamiinin ehkäisyyn diabetes ovat käynnissä; ole erityisiä suosituksia on noin D-vitamiinin tai täydentää henkilöiden prediabetes.

Tällä hetkellä, Institute of Medicine (IOM), virasto, joka suosittelee lisäravinteiden tasot perustuvat tämänhetkisiin tieteeseen, tarjoaa seuraavia ohjeita päivittäinen D-vitamiinin saanti

IOM suositteli myös, että enintään 4000 IU D-vitamiinia otetaan päivässä.

Auttaa varmistamaan koordinoitu ja turvallinen hoito, ihmisten pitäisi keskustella käyttöön täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede käytäntöjä, mukaan lukien käyttö ravintolisiä, heidän terveydenhuollon tarjoaja.

Lisätietoja käyttää ravintolisiä auttaa diabetes annetaan theernment terveydelle aihe, täydentävä ja vaihtoehtoinen Medical Therapies diabeteksen.

Säännöllinen liikunta käsitellään useita riskitekijöitä kerralla. Säännöllinen liikunta auttaa elimistöä käyttämään insuliinia kunnolla.

Säännöllinen liikunta auttaa myös henkilö

Ihmiset DPP jotka olivat fyysisesti aktiivisia 30 minuuttia päivässä, 5 päivää viikossa, vähensivät riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. Monet päättivät reipas kävely niiden liikuntaa.

Useimmat ihmiset pitäisi pyrkiä vähintään 30 minuuttia liikuntaa useimpina päivinä viikossa. Parhaan tuloksen ihmisten pitäisi tehdä molempia aerobista toimintaa, jotka käyttävät suuria lihasryhmiä ja saavat sydämen lyömään nopeammin, ja lihasten vahvistamiseen toimintaa.

Aerobinen toimintaan kuuluu reipas kävely, portaiden kiipeäminen, uinti, tanssi, ja muita toimintoja, jotka lisäävät sydämen sykettä.

Lihas vahvistaminen toiminta sisältää nostamalla painoja ja tekee sit-ups tai punnerruksia.

Ihmiset, jotka eivät ole fyysisesti aktiivinen viime aikoina pitäisi puhua niiden terveydenhuollon tarjoaja mitkä toimet ovat heille parhaiten ja on lääkärintarkastus ennen kunto-ohjelman aloittamista.

Muistuttaa Muista

Ne, jotka tupakoivat pitäisi lopettaa. Terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa ihmisiä löytämään keinoja lopettaa tupakointi. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka saavat apua on paremmat mahdollisuudet lopetus.

Lisätietoja miten kääntää insuliiniresistenssin ja prediabetes ruokavalion ja liikunnan lisääminen, katso seuraava National Diabetes Education Program julkaisuja www.yourdiabetesinfo.org

Lääkitys metformiini suositellaan hoidon joidenkin yksilöiden erittäin suuri riski sairastua tyypin 2 diabetekseen. Vuonna DPP, metformiinin osoittautui tehokkaimmin estää tai viivästyttää kehitystä tyypin 2 diabeteksen nuorempia, raskaampia ihmiset prediabetes. Yleensä metformiini suositella niille, jotka ovat nuorempia kuin 60-vuotiaat ja ovat

Metformin alentaa myös diabeteksen ilmaantuvuus naisilla, joilla on ollut raskausdiabetes. Korkean riskin henkilöiden pitäisi kysyä heidän terveydenhuollon tarjoaja, jos ne olisi toteutettava metformiinia estämään tyypin 2 diabetes.

Useat lääkkeet ovat osoitettu vähentävän tyypin 2 diabeteksen riski vaihtelevasti, mutta ainoa lääkitys suosittelemia ADA tyypin 2 diabeteksen ehkäisy on metformiini. Muita lääkkeitä, jotka ovat viivästyneet diabetes olla sivuvaikutuksia tai eivät ole osoittaneet pitkäaikaista hyötyä. Ei lääkitystä, kuten metformiini, on hyväksynyt Yhdysvaltain Food and Drug Administration hoitoon insuliiniresistenssiä tai prediabetes taikka ehkäistä tyypin 2 diabetesta.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Tämä tieto voi sisältää sisältöä lääkkeitä ja, kun otetaan määrätty, olosuhteet he kohtelevat. Kun valmis, tämä sisältö sisältyi uusimmat tiedot saatavilla. Päivityksiä tai kysyttävää lääkkeitä, ota yhteyttä Yhdysvaltain Food and Drug Administration maksuton 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) tai käy wwwernment. Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

U.S.ernment eikä hyväksy tai suosi mitään erityistä kaupallinen tuote tai yritys. Trade, omistamista tai yritysten nimet tässä asiakirjassa esiintyvien käytetään vain, koska niitä pidetään tarpeellisina yhteydessä annettuja tietoja. Jos tuote ei ole mainittu, jättäminen ei tarkoita eikä tarkoita, että tuote on epätyydyttävä.

Theernment kiittää; George A. Bray, M. D., Pennington Biomedical Research Center, Louisiana State University, Richard F. höyrysauna, M. D., Dr.P.H., University of Colorado Health Sciences Centerissä

kesäkuu 2014