INTEGRILIN

Terapeuttinen luokka: aggregaation estäjät

Käyttää Integrilinin

Farmakologiset Luokka: glykoproteiini IIb / IIIa estäjä

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille eptifibatidin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä eptifibatidin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin verenvuotoja, mikä saattaa edellyttää varovaisuutta eptifibatidia saaneilla potilailla injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Integrilin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan läpi neula sijoitettu johonkin suonissa.

Voit myös saada muita lääkkeitä estämään veritulppien muodostumista, kuten aspiriinia tai hepariini.

Saat jatkuvana infuusiona tätä lääkettä aikana enintään 4 päivää. Tänä aikana sinun tarkkaillaan tiiviisti varmistaa lääkkeen toimii ja ei aiheuta ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisin käyntejä jälkeen lähdet sairaalasta mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen. Muista pitää kaikki nimitykset.

Voit vuotaa verta ja helpommin mustelmia, kun käytät tätä lääkettä. Ole erityisen varovainen, jotta vältetään vammat, kunnes lääkkeen vaikutus ovat kuluneet pois. Joillekin potilaille, tämä voi kestää noin 2 tai 3 päivää. Muut potilaat, se voi kestää kauemmin. Keskustele lääkärisi kanssa tästä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos huomaat epätavallista verenvuotoa tai mustelmia, musta, tervainen uloste, verta virtsassa tai ulosteessa tai pienet punaiset pisteet iholla. Vältä poimii nenä. Jos tarvitset nenäsi, puhaltaa sen varovasti.

Saatat olla kertonut käyttää pehmeää hammasharjaa tai ajella sähköisellä partaveitsi (ei partaterällä) muutaman päivän jälkeen, kun olet saanut tätä lääkettä. Tämä vähentää vuotoriskiä.

Tarkkaile verenvuodon avoimista esimerkiksi sivustojen neulan pistoja piirustus verta, jolloin laukausta, tai laittamalla katetri sydämen katetroinnin tai pallolaajennus. Tarkista myös verta virtsassa tai suoliston liikkeitä. Jos sinulla on verenvuotoa tai vammoja, kerro heti lääkärille.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Integrilinin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Pallolaajennus Plavix klopidogreeli bivalirudiini Angiomax, eptifibatidi, cangrelor

Sepelvaltimotautikohtaus Plavix klopidogreeli Lovenox, enoksapariinia, Brilinta, Effient

Varotoimet Vaikka käyttäminen Integrilinin

Heart Attack Plavix, lisinopriili, aspiriini, metoprololi, atenololi, varfariini

Angina aspiriini, amlodipiini, metoprololi, atenololi, karvediloli, Norvasc

 tai mennä liittyä Integrilin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Integrilin Side Effects

Integrilin (eptifibatidi)