intensiivinen insuliinihoito: tiukka verensokeri

Mikä on intensiivinen insuliinihoidon?

Intensiivinen insuliinihoito voi estää pitkäaikaisen diabeteksen komplikaatioiden. Mieti hyödyt – ja ymmärtää sitoutumista.

Mitä hyötyä intensiivisen insuliinihoidon?

Jos sinulla on tyypin 1 diabetes – ja joissakin tapauksissa, jos sinulla on tyypin 2 diabetes – intensiivinen insuliinihoito voi olla avain pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia.

Tämä aggressiivinen hoito ei ole helppoa, mutta hyödyt ovat todellisia. Lue, miten intensiivinen insuliinihoito voi auttaa halutun verensokeri ja mitä intensiivisen insuliinihoidon vaatii teistä. Sitten sinun ja terveydenhuollon joukkue voi päättää, intensiivinen insuliinihoito on paras lähestymistapa sinulle.

Intensiivinen insuliinihoito on aggressiivinen hoito lähestymistapa on suunniteltu hallitsemaan verensokeria. Intensiivinen insuliinihoidon vaatii tarkkaa seurantaa verensokeri ja useita annoksia insuliinia.

Onneksi tutkimus on käynnissä uusien menetelmien verensokeri seurantaa ja insuliinin toimitus, joka saattaa helpottaa ja vähentää intensiivisen insuliinihoidon. Eräs tällainen menetelmä on suljetun silmukan insuliinin jakelujärjestelmä, jossa yhdistyvät jatkuva verensokerin seuranta insuliinipumppuun toimitukseen.

Jos päätät kokeilla intensiivinen hoidolla, sinun työskennellä lääkärin kanssa asettaa eri tavoitteita. Ihannetapauksessa tämä tarkoittaa

Intensiivinen insuliinihoito voi estää tai hidastaa etenemistä pitkäaikaisen diabeteksen komplikaatioita.

Useat tutkimukset osoittavat, että intensiivinen insuliinihoito voi

Ja vielä lisää hyviä uutisia. Intensiivinen insuliinihoito voi lisätä energiaa ja auttaa sinua tuntemaan paremmin yleensä.