intermezzo: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Intermezzo?

Intermezzo resoriblettiä hoidetaan unettomuus tyypillistä keski-of-the-yön valveilla seuraa vaikeuksia palauttamalla nukkumaan.

Intermezzo tulisi käyttää vain silloin, kun henkilö on vähintään neljä tuntia ennen nukkumaanmenoa jäljellä. Sitä ei pidä ottaa, jos alkoholi on kulutettu tai muiden nukkua tuki.

Älä jaa Intermezzo toisen henkilön kanssa, vaikka niillä on samat oireet teillä. Suositeltu annokset Intermezzo eivät ole samat miehillä ja naisilla, ja tämä lääke ei ole hyväksytty käytettäväksi lapsilla. Väärinkäyttö tämä lääkitys voi aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia.

Tärkeää tietoa

Intermezzo voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Voit silti uneliaisuutta aamulla otettuaan Intermezzo, varsinkin jos olet nainen. Odota vähintään 4 tuntia tai kunnes olet täysin hereillä ennen kuin teet mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas.

Jotkut ihmiset käyttävät tätä lääkettä ovat ryhtyneet toimintaan kuten ajo, syöminen, kävely, puheluihin, tai seksin ja myöhemmin, joilla ei ole muistin toimintaa. Jos näin käy, lopeta Intermezzo ja keskustella lääkärin kanssa toisen lääkkeen unen häiriö.

Älä ota tätä lääkettä, jos olet nauttinut alkoholia päivän aikana tai juuri ennen nukkumaanmenoa.

Zolpidem voi olla tapa muodostaa. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Ennen lääkkeen

Intermezzo voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Lopeta lääkkeen ja hakeudu ensiapuun, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Jotkut ihmiset käyttävät Intermezzo ovat ryhtyneet toimintaan kuten ajo, syöminen, kävely, puheluihin, tai seksin ja myöhemmin, joilla ei ole muistin toimintaa. Jos näin käy, lopeta tämän lääkkeen ja keskustella lääkärin kanssa toisen lääkkeen unen häiriö.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen tsolpideemiin.

Varmistaaksesi Intermezzo on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

munuaissairaus

maksasairaus

keuhkosairaus, kuten astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, tai krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD)

uniapnea (hengitys pysähtyy unen aikana)

myasthenia gravis

aiemmin esiintynyt masennusta, psyykkinen sairaus, tai itsemurha-ajatuksia; tai

aiemmin lääke- tai alkoholiriippuvuus.

Intermezzo voi olla tapa muodostaa ja tulee käyttää vain henkilö, se oli määrätty. Koskaan tätä lääkettä toiselle henkilölle, erityisesti joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä Intermezzo paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Ei tiedetä, onko zolpidem vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Zolpidem voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Sedatiivista vaikutusta tsolpideemia voi olla voimakkaampi vanhemmilla aikuisilla.

Intermezzo ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

On vaarallista yrittää ostaa Intermezzo Internetissä tai myyjät ulkopuolella Yhdysvalloissa. Lääkehoito jaettu Internet myynti voi sisältää vaarallisia ainesosia, tai ei saa jakaa lisensoitu apteekista. Lisätietoja antavat Yhdysvaltain Food and Drug Administration (hallitus) tai käydä www.the government.gov/buyonlineguide.

Toteutettava Intermezzo täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä. Älä ota tätä lääkettä suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty.

Älä jaa tätä lääkitystä toisen henkilön kanssa, vaikka niillä on samat oireet teillä. Suositeltu annokset Intermezzo eivät ole samat miehillä ja naisilla, ja tämä lääke ei ole hyväksytty käytettäväksi lapsilla. Väärinkäyttö tämä lääkitys voi aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia.

Miten minun pitäisi ottaa Intermezzo?

Älä ota Intermezzo keski-of-the-iltana unettomuus ellet ole 4 tuntia unta aikaa ennen kuin aktiivinen.

Intermezzo on lyhytaikaiseen käyttöön. Kerro lääkärille, jos unettomuus oireet eivät parane, tai jos ne pahenevat, kun käytät tätä lääkitystä 7-10 yötä peräkkäin. Älä ota Intermezzo yli 4 tai 5 viikon ajan ilman lääkärin ohjeita.

Älä lopeta Intermezzo äkillisesti pitkäaikaisen käytön, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten välttää vieroitusoireita lopetat lääkkeen.

Unettomuus oireet voivat myös palata lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Nämä oireet saattavat näyttää olevan jopa huonompi kuin ennen aloitit lääkitystä. Soita lääkärillesi, jos et vielä pahentunut unettomuus muutaman ensimmäisen yön ottamatta tsolpideemiin.

Älä niellä Intermezzo tabletti kokonaisena. Pane tabletti kielen alle ja anna sen liueta suussa ilman vettä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Koska Intermezzo otetaan vain nukkumaan mentäessä tarpeen, et usein toistuvien annostusohjelman ja eivät todennäköisesti unohda annoksen.

 Yliannostuksen Intermezzo voi olla hengenvaarallinen, varsinkin kun se otetaan yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta.

Yliannostus oireita voivat olla uneliaisuus, sekavuus, pinnallinen hengitys, tunne pyörryttää, pyörtyminen tai koomaan.

Intermezzo voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Voit silti uneliaisuutta aamulla tämän lääkkeen ottamisen jälkeen, varsinkin jos olet nainen. Odota, kunnes olet täysin hereillä ennen ajamista, käyttää koneita, ohjaajan lentokoneessa, tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas.

Huimausta tai vaikeaa uneliaisuutta voi aiheuttaa kaatumisia, onnettomuuksia tai vakavia vammoja.

Vältä zolpidem matkoilla, kuten nukkumaan lentokoneessa. Saatat olla herännyt ennen lääkityksen vaikutukset ovat kuluneet pois.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Älä ota tätä lääkettä, jos olet nauttinut alkoholia päivän aikana tai juuri ennen nukkumaanmenoa.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Intermezzo voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Lopeta Intermezzo ja hakeudu ensiapuun, jos sinulla on merkkejä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ilmoita uusien tai pahenevat lääkärin kanssa, kuten masennus, ahdistus, aggressiivisuus, agitaatio, sekavuus, epätavalliset ajatukset, aistiharhat, muistihäiriöt, muutokset persoonallisuus, riskinotto, vähentynyt estoja, ei pelkoa vaaran, tai ajatuksia itsemurhan tai vahingoittaa itseäsi.

Mitä pitäisi välttää?

Lopeta Intermezzo ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

rintakipu, nopea tai epäsäännöllinen syke, tunne hengästyneenä

hengitysvaikeuksia tai nielemisvaikeuksia; tai

Intermezzo sivuvaikutuksia

tunne, kuten voisivat kulkea ulos.

Yhteinen Intermezzo haittavaikutuksia ovat

päivällä uneliaisuus, huimaus, heikotus, tunne “huumattu” tai pyörryttää

väsymys, koordinaatiokyvyn menetys

nenän tukkoisuus, suun kuivuminen, nenän tai kurkun ärsytys

pahoinvointi, ummetus, ripuli, vatsavaivat; tai

päänsärky, lihaskipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Saatat tarvita pienemmän annoksen Intermezzo jos otat muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitystä (kuten kylmä lääkettä, kipulääkitys, lihasrelaksantit, ja lääke masennuksen, ahdistuneisuuden, tai kouristuksia). Kerro lääkärille, jos parhaillaan jotakin näistä lääkkeistä.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Intermezzo, erityisesti

klooripromatsiini

itrakonatsoli tai ketokonatsoli

rifampisiinin; tai

masennuslääke – imipramiini, sertraliinia.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Intermezzo, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

10.03.2016-02-01, 12:42:30

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Unettomuus melatoniinia, loratsepaami, amitriptyliini, Ambien, Ativania, tsolpideemin, difenhydramiini, tematsepaamin, doxepin, Elavil, Lunesta, Restoril, eszopiclone, Belsomra, Sonata, Rozerem, triatsolaami, tsaleplonin, Silenor, Halcion, doksyyliamiini, Dalmane, Ramelteon, 5-HTP , Parasetamoli PM

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Intermezzo?

Intermezzo (zolpidem)