ioversolia (injektio reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Ioversolia injektio käytetään auttaa diagnosoimaan tai löytää ongelmia aivojen, sydämen, pää, verisuonet, ja muut ruumiinosat. Se on jodivarjoaineiden agentti. Varjoaineita käytetään luoda selkeä kuva eri ruumiinosat tiettyinä lääketieteelliset toimenpiteet, kuten TT ja angiografian.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkäri.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta OPTIRAY ™ 350 ja OPTIRAY ™ 320 angiografia, ja OPTIRAY ™ 320 CT pään ja kehon lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vastasyntyneille.

Ratkaisu

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille ioversolia injektio ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Ei kuitenkaan geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

allergiat

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

geriatrinen

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut vuorovaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut sairaudet

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitettu valtimoon tai laskimoon.

Juo enemmän nestettä niin ohitat enemmän virtsaa kun tai lapsesi saa tätä lääkettä. Tämä voi auttaa estämään munuaissairaus.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke voi aiheuttaa sydänkohtauksen, aivohalvauksen, ja veren hyytymistä ongelmia Angiografisen menettelyjä. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on rintakipua, joka saattaa levitä kädet, leuka, selkä tai niska, hengitysvaikeuksia, pahoinvointia, epätavallinen hikoilu, pyörtyminen, veren yskiminen, tunnottomuus tai heikkous oman käden tai jalan, tai yksi puolella kehoa, äkillinen tai vaikea päänsärky, tai ongelmia visio, puhe, tai kävely saatuaan tätä lääkettä.

Vakavia munuaisvaivoja saattaa esiintyä saatuaan tätä lääkettä. Tämä on todennäköisempää, jos saat liian paljon tätä lääkettä. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on seuraavia oireita saatuaan lääkettä: levottomuus, sekavuus, vähentynyt virtsaneritys, huimaus, päänsärky, lihasten nykiminen, nopea painonnousu, tai kasvojen, nilkkojen, tai käsissä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, kutinaa, hengenahdistus, hikoilu, kasvojen, kielen ja nielun tai puristavaa tunnetta rinnassa jälkeen saat pistoksen.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on lievä, polttava kipu, kuumotus tai kylmyys, ihon hilseilyä, punoitusta, turvotusta tai pistoskohdan.

Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai lapsesi on ollut allerginen reaktio jollekin väriaine tai lääkettä annetaan testin aikana tai menettelyä.

Vaikka lääkkeen käyttöä, et voi altistua säteilylle. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.