iprivask

Epiduraali tai selkäytimen hematomas, mikä voi johtaa pitkäaikaiseen tai pysyvään halvaukseen, saattaa esiintyä potilailla, jotka saavat antikoagulanttihoitoa selektiivisten trombiinin estäjiä ja on meneillään selkäydinkanavaan anestesian tai selkäydinpunktion. Riski sairastua näihin hematomas lisääntyy käytön kestoepiduraalikatetrien ja samanaikainen käyttö vaikuttavat lääkkeet hemostasis. Tarkkaile potilasta riittävän usein neurologiset ja hoitaa välittömästi, jos neurologisia oireita huomataan. Mieti riskit / hyödyt ennen selkäydinkanavaan interventio potilailla antikoagulanttihoitoa tai saamaan hyytymisenestolääkitystä tromboosiprofylaksina.

Käyttää Iprivask

Terapeuttinen luokka: Anticoagulant

Farmakologiset Luokka: trombiinin estäjä, Direct

Kemiallinen luokka: Hirudiini Related

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta ikää Desirudiinin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Iprivask

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta desirudiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla Desirudiinille.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alla, yleensä vatsan tai reisien.

Jos käytössä desirudiinin kotona, lääkäri opettaa kuinka pistät lääkkeen. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on ongelmia käyttää lääkettä.

Sinulle näytetään kehon alueilla, joilla tämän laukaus voidaan antaa. Käytä eri kehon alueella aina antaa itsellesi ammuttu. Seurata missä annat jokaisen laukauksen varmista kiertää kehon alueilla. Tämä auttaa estämään ihon ongelmia pistosten.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Jos lääke injektiopullossa (lasipullo) tai esitäytetty ruisku väri on muuttunut, tai jos näet hiukkasia, älä käytä sitä.

Laita käytetyt ruiskut on läpäistä, kerta- tai hävitä niitä lääkärin ohjeiden mukaan.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö Iprivask

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä avaamattomia pulloja tai esitäytettyä ruiskua huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Voi myös tallentaa sekoitettua liuosta huoneen lämpötilassa ja sitä voidaan käyttää jopa 24 tuntia. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 24 tunnin kuluttua.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeita tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Muista pitää kaikki nimitykset.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen ja nielun, hengitysvaikeuksia tai rintakipua jälkeen saat tätä lääkettä.

Varmista, että lääkäri tietää, jos olet saanut allergisen reaktion vastaavat lääkkeet kuten bivalirudiini lepirudiini Angiomax®, Angiox® tai Refludan®.

Desirudiini yhteydessä saattaa lisätä verenvuotojen ja mustelmien. Tämä riski on suurempi, jos sinulla on katetri oman takaisin kipulääkitystä tai anestesian (joskus kutsutaan “epiduraali”), tai jos sinulla on munuaissairaus. Verenvuotoriskiä kasvaa vakavuudesta munuaisongelmia kasvaa. Tarkista lääkäriltä heti, jos huomaat epätavallista verenvuotoa tai mustelmia, musta, tervainen uloste, ienverenvuoto, verta virtsassa tai ulosteessa tai pienet punaiset pisteet iholla.

Voit vuotaa verta ja helpommin mustelmia, kun käytät tätä lääkettä. Pysy kaukana karkea urheilua tai muissa tilanteissa, joissa voi olla mustelmia, leikata tai loukkaantunut. Ole varovainen käyttäessäsi teräviä esineitä, kuten partateriä ja kynsi oksasakset. Vältä nenän kaivaminen ja voimakas nenä puhallus.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Iprivask

Ole varovainen, kun tavallisella hammasharjalla, hammaslankaa tai hammastikku. Your lääkäri, hammaslääkäri, tai hoitaja voi suositella muita tapoja puhdistaa hampaita ja ikeniä. Tarkista lääkärin kanssa ennen kuin mitään hammashoidon työstä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan desirudiinin useita päiviä ennen kuin leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset.

Älä ota tai lakkauttaa muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Iprivask Side Effects

Iprivask (Desirudiinille)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Syvä laskimotukos, Profylaksia Xarelto, Eliquis, Pradaxa, Lovenox, enoksapariinia, hepariini, Apixaban, rivaroksabaania, dabigatraania, Fondaparinuuksilla Arixtran Fragmin, daltepariini, danaparoidinatrium

 tai mennä liittyä Iprivask tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.