ixabepilone laskimoon

Aiheinen kapesitabiinin potilaille, joilla ASAT tai ALAT on yli 2,5 kertaa normaalin yläraja (ULN) tai bilirubiini suurempi kuin yksi kertaa ULN lisääntyneen toksisuusriskiä ja neutropenian liittyvä kuolema.

Käyttää ixabepilone

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: Mitoottista Inhibitor

Kemiallinen luokka: epotiloni

Ixabepilone häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvu normaalien solujen myös vaikuttaa ixabepilone, muita sivuvaikutuksia voi esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille heti.

ixabepilone on annettava ainoastaan ​​tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä ixabepilone seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio ixabepilone tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen ixabepilone

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ixabepilone injektion lapsiväestössä. Tehoa ei ole vielä vahvistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä ixabepilone injektion vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat ixabepilone, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ixabepilone tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen ixabepilone, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä joissakin tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät ixabepilone, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön ixabepilone. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle ixabepilone sairaalassa. ixabepilone annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

ixabepilone annetaan yleensä 3 viikon välein. Jokainen hoito kestää yleensä noin 3 tuntia. Voit myös saada lääkkeitä estämään mahdollisia allergisia reaktioita injektion.

ixabepilone usein aiheuttaa ripulia, pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka alkaa tuntea huonosti. Lääkäri voi määrätä lääkettä estämään näitä haittavaikutuksia.

Greippi ja greippimehu voi muuttaa määrä lääkettä, joka imeytyy elimistöön. Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät ixabepilone.

ixabepilone mukana potilastietoja insertti. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa ixabepilone toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä ixabepilone raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu perifeerinen neuropatia.

Ixabepilone injektio voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun veriarvot ovat alhaiset, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

ixabepilone voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen ja nielun; hengitysvaikeudet tai rintakipu jälkeen saat lääkettä.

Oikea käyttö ixabepilone

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua rintakehässä, hengitysvaikeuksia, nopea tai sydämentykytys, tai epätavallinen painonnousu. Ne voivat olla oireita vakavasta sydämen ongelma.

Ixabepilone sisältää alkoholia, joka voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai uneliaisuutta. Jos jokin näistä haittavaikutuksista esiintyy, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ixabepilone

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Rintasyöpä, Metastasoitunut tamoksifeenin, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol, Xeloda, Femara, Herceptin, kapesitabiini, paklitakseli, Abraxanea, gemsitabiini

Rintasyöpä metotreksaatti, tamoksifeeni, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol, Xeloda, fluorourasiili, Femara, eksemestaani, syklofosfamidi, Herceptin

ixabepilone Side Effects

ixabepilone

 tai mennä liittyä ixabepilone tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.