järjestäytyä: 10 tapoja leikata sotkua kotona

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

Lukemattomat perheet ovat sekasortoon kotitalouden clutte; Yleisin sotkua kriisipesäkkeisiin ovat lastenhuoneita, kotitoimistoihin, ullakoilla, ja autotallit, ammatillinen järjestäjät sanovat. Mitä se aikoo luoda siistinä tilaa? Tässä on 10 avain kotiorganisaatiosi strategioihin kolmesta ylhäältä järjestäjiltä.

Etsi paikka jokaisen kohteen. Yksi syy asiat kasaantuvat laskurit, taulukot, ja lattiat on, että heillä ei ole “kotiin.” “Varmista, että kaikki elää jonnekin”, sanoo Sharon Lowenheim, ammattimainen järjestäjä New Yorkissa. Tuotteiden säilyttämistä huoneessa, jossa niitä käytetään auttaa varmistamaan he saavat laittaa pois, kun olet valmis, ja yleensä se on parasta säilyttää vastaavia kohteita yhdessä. Jos se on jotain käytät usein, varmista, että varastointi paikka on helppo pääsy. “Jos haluat päästä korkeaan hyllyyn ja ottaa alas kalkkuna lautasella niin voit palata kulhoon sen” koti “, kertoimet ovat se ei tule saamaan ahmia hyvin usein”, sanoo Standolyn Robertson, ammattimainen järjestäjä Waltham, Mass.

Toista sotkua poliisi. Paremmin olet pitää asiat pois kotiin, sitä epätodennäköisempää asiat kasaantuvat sisällä. Ota ilmaisohjelmia. On mukavaa saada T-paita tai kahvikupin, mutta te todella käyttää sitä? Nauti siitä? Jos ei, hylätä sen. Tai sanokaamme olet kyltymätön lukija. Voisit ostaa kirjoja – mutta miksi ei lainata (ja palauttaa!) Niitä omasta julkisesta kirjastosta? Ja kestää hetken jättäytyä postituksia luottokorttiyhtiöt ja muut suoramarkkinoijat. Bottom line? Aina etsiä keinoja estää turhat kohdat ennen kuin ne ylittävät oman kynnyksen.

Onko joitakin salapoliisityötä. Ajoittain skannata kotiin sotkua hot spotteja, ja viettää aikaa kuvauksen siitä, miksi tavaraa kertyy sinne. Usein se ei ole mitä luulet. Ota tuo kasa ruokia keittiöaltaastasi. “Ihmiset usein olettavat, että astiat kasaantuvat, koska se on liian paljon työtä astianpesukoneen”, kertoo Robertson. “Mutta paljon kertaa se, että perheenjäsenet vihaavat purkamisen astianpesukone, ja he vihaavat, että koska se tarkoittaa, avaa kaapin ahmia muoviastioita – ja niitä muoviastioita aina sataa alas niitä.” Kun ymmärtää ongelman, löydät sen helposti suunnitella ratkaisu.