kaochlor 10

Kalium tarvitaan hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Vaikka tasapainoinen ruokavalio yleensä toimittaa kaikki kalium ihminen tarvitsee, kalium täydentää voi olla tarpeen potilailla, joilla ei ole tarpeeksi kaliumia niiden säännöllinen ruokavalio tai ovat menettäneet liikaa kaliumia sairauden tai tiettyjen lääkkeiden käytön.

Käyttää Kaochlor 10

Ei ole näyttöä siitä, että kaliumvalmisteita ovat käyttökelpoisia hoidettaessa korkea verenpaine.

Puute kalium voi aiheuttaa lihasheikkoutta, epäsäännöllinen syke, mielialan vaihtelut tai pahoinvointia ja oksentelua.

Ruiskeena kalium annetaan ainoastaan ​​toimesta tai lääkärin valvonnassa. Jotkut muodot suun kautta kaliumia voi olla saatavilla kaupoissa ilman reseptiä. Koska liikaa kaliumia voi aiheuttaa terveysongelmia, kannattaa kaliumlisiä vain, jos lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista.

Seuraavassa taulukossa on joitakin kalium-rikas elintarvikkeita.

Päivittäinen määrä kaliumia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Koska puute kalium on harvinaista, ei RDA tai RNI tähän mineraali. Kuitenkin ajatellaan, että 1600-2000 mg (40- 50 milliekvivalenttia [mEq]) päivässä aikuisille on riittävä.

Merkitys Diet

Muistaa

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan Kaliumlisien lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, niiden ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin he aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan Kaliumlisien vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, niiden ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Vanhemmat aikuisilla voi olla suurempi riski sairastua korkea veren kalium (hyperkalemia).

Kaliumlisä ei ole osoitettu aiheuttavan ongelmia ihmisillä.

Kaliumlisä erittyy äidinmaitoon. Kuitenkin tämä lääke ei ole raportoitu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä ravintolisiä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa ravintolisiä tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kaliumia täydentää. Se ei voi olla ominaisia ​​Kaochlor 10. Lue huolellisesti.

Potilaille, jotka saavat nesteen muodossa tätä lääkettä

Potilaille, jotka saavat liukoisen rae, liukeneva jauhe, tai liukeneva tabletti muodossa tätä lääkettä

Potilaille ottaen laajennettu versio tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille ottaen laajennettu versio kapseleina tätä lääkettä

Ennen Kaochlor 10

Ota lääke heti aterian jälkeen tai ruuan kanssa vähentää mahdollisia vatsavaivoja tai laksatiivinen.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää, jos käytät myös molemmat nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja) ja digitalista lääkkeitä sydämelle.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö kaliumlisä

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa lääke toimii kunnolla ja että mahdolliset haittavaikutukset vältetään. Laboratoriokokeet voi olla tarpeen.

Älä käytä suolan korvikkeita, syö vähäsuolaista elintarvikkeet, erityisesti jotkut leivät ja säilykkeitä, tai juoda vähäsuolainen maito ellet käsketään tekemään niin lääkäri, koska nämä tuotteet voivat sisältää kaliumia. On tärkeää lukea etikettejä huolellisesti kaikki vähäsuolainen elintarvikkeita.

Tarkista lääkäriltä ennen mitään liikuntaohjelma, varsinkin jos olet huonossa kunnossa ja ovat ottaen muita lääkkeitä. Liikunta ja tietyt lääkkeet voivat lisätä kaliumin määrää veressä.

Tarkista lääkäriltä kerralla, jos huomaat mustahkoja ulosteessa tai muita merkkejä mahalaukun tai suoliston verenvuoto. Tämä lääke voi aiheuttaa tällaista ehtoa pahentuvat, varsinkin kun otetaan tablettimuodossa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lopeta lääkkeen ja tarkistaa lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Kaochlor 10

Kaochlor 10 Side Effects

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Joskus saatat nähdä, mikä näyttää olevan koko tabletti ulosteessa otettuaan tiettyjä laajennettu versio kaliumkloridi tabletteja. Tämä on odotettavissa. Kehosi on imenyt kalium tabletista ja kuori sitten karkottaa.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.