Kaposin sarkooma hoito

Kaposin sarkooma on syöpä, joka aiheuttaa vaurioita (epänormaalin kudoksen) kasvaa ihossa; limakalvojen vuori suun, nenän ja kurkun; imusolmukkeet; tai muissa elimissä. Vauriot ovat yleensä violetti ja ovat syöpäsolujen, uusia verisuonia, punasolujen ja valkosolujen. Kaposin sarkooma eroaa muista syövistä, että vauriot voivat alkaa useammassa kuin yhdessä paikassa elimistössä samaan aikaan.

Ihmisen herpesvirus-8 (HHV-8) on todettu vaurioita kaikkien potilaiden Kaposin sarkooma. Tämä virus on myös kutsuttu Kaposin sarkooma herpesvirus (KSHV). Useimmat ihmiset tartunnan HHV-8 eivät saa Kaposin sarkooma. Tartunnan saaneista HHV-8, jotka ovat todennäköisimmin kehittää Kaposin sarkooma on immuunijärjestelmä heikentynyt sairauden tai lääkkeillä annetaan jälkeen elinsiirto.

On olemassa useita erilaisia ​​Kaposin sarkooma, mukaan lukien

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Yksi seuraavan tyyppisiä; koepaloja voidaan tehdä tarkistaa Kaposin sarkooma vaurioita ihossa

Tähystys tai bronkoskopian voidaan tehdä tarkistaa Kaposin sarkooma vaurioita ruoansulatuskanavassa tai keuhkoissa.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää selvittää, onko syöpä on levinnyt muihin kehon osiin

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Classic Kaposin sarkooma on harvinainen sairaus, joka pahenee hitaasti useiden vuosien ajan.

Potilailla voi olla yksi tai useampi punainen, violetti tai ruskea ihovaurioita päälle jaloissa, useimmiten nilkkoihin tai jalkapohjissa. Ajan, vauriot voivat muodostaa muiden kehon osien, kuten vatsassa, suolistossa, tai imusolmukkeet. Vauriot eivät yleensä aiheuta oireita, mutta saattaa kasvaa koko ja määrä yli 10 vuoden ajan tai enemmän. Paine vauriot voivat tukkia imusolmukkeiden ja veren jaloissa ja aiheuttaa tuskallista turvotusta. Vauriot ruuansulatuskanavassa voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan verenvuotoa.

Joillakin potilailla, joilla klassinen Kaposin sarkooma voi kehittyä toista syöpätyyppi ennen Kaposin sarkooma vauriot näkyvät tai myöhemmin elämässä. Useimmiten tämä toinen syöpä on non-Hodgkinin lymfooma. Usein seurantaa tarvitaan katsomaan näitä toinen syöpiä.

Afrikkalainen Kaposin sarkooma on melko yleinen muoto taudista löytyy nuorten aikuisten miesten, jotka asuvat lähellä päiväntasaajaa Afrikassa. Merkkejä Afrikkalainen Kaposin sarkooma voi olla sama kuin klassinen Kaposin sarkooma. Kuitenkin Afrikkalainen Kaposin sarkooma voi löytyä myös paljon aggressiivinen muoto, joka voi aiheuttaa haavaumia iholla ja levisi iholta kudoksiin luuhun. Toinen muoto Kaposin sarkooma, joka on yleinen pienten lasten Afrikassa ei vaikuta ihoon vaan leviää imusolmukkeisiin elintärkeiden elinten, ja tulee nopeasti kuolemaan.

Tämäntyyppinen Kaposin sarkooma ei ole yleinen Yhdysvalloissa ja hoito tietoja ei tässä tiivistelmässä.

Immuunisupressiohoito liittyvä Kaposin sarkooma on todettu potilailla, joilla on tehty elinsiirto (esimerkiksi munuais-, sydän- tai maksansiirto). Nämä potilaat käyttävät huumeita pitämään immuunijärjestelmä hyökkäämästä uutta elintä. Kun elimistön immuunijärjestelmä on heikentynyt nämä lääkkeet, sairauksien kuten Kaposin sarkooma voi kehittyä.

Immunosuppressiivinen hoito: iin liittyvä Kaposin sarkooma vaikuttaa usein vain ihon, mutta se voi esiintyä myös limakalvojen tai tiettyjen muiden elinten.

Tämäntyyppinen Kaposin sarkooma kutsutaan myös elinsiirtoa liittyviä tai hankittu Kaposin sarkooma.

Epidemia Kaposin sarkooma esiintyy potilailla, jotka ovat immuunikato (AIDS). AIDS johtuu ihmisen immuunikatoviruksen (HIV), joka hyökkäyksiä ja heikentää immuunijärjestelmää. Kun elimistön immuunijärjestelmä on heikentynyt HIV, infektiot ja syöpien, kuten Kaposin sarkooma voi kehittyä.

Useimmat epidemian Kaposin sarkooma Yhdysvalloissa on diagnosoitu homoseksuaalisissa tai bi-miesten HIV-infektio.

Merkkejä epidemia Kaposin sarkooma voi sisältää vaurioita eri puolilla kehoa, mukaan lukien jokin seuraavista

Kaposin sarkooma on joskus löytyy suun limakalvon aikana säännöllinen hampaiden check-up.

Useimmilla potilailla, joilla epidemian Kaposin sarkooma, tauti leviää muihin kehon osiin ajan. Kuume, painon lasku, tai ripulia voi esiintyä. Myöhemmissä vaiheissa epidemian Kaposin sarkooma, hengenvaarallisia infektioita ovat yleisiä.

Yhdistetty Antiretroviraaliseen (CART) on yhdistelmä useista lääkkeet, jotka estävät HIV ja hidastavat aidsin kehittymistä ja AIDSiin liittyvän Kaposin sarkooma. Lisätietoja AIDS ja sen hoidosta, katso AIDSinfo verkkosivuilla.

On eräänlainen nonepidemic Kaposin sarkooma, joka kehittyy homoseksuaalisia miehiä, joilla ei ole merkkejä tai oireita HIV-infektion. Tämäntyyppinen Kaposin sarkooma etenee hitaasti, uusia leesioita esiintyy muutaman vuoden välein. Vauriot ovat yleisimpiä käsivarsissa, jaloissa, ja sukupuolielimissä, mutta voi kehittyä missä tahansa iholla.

Tämäntyyppinen Kaposin sarkooma on harvinainen ja hoito tietoja ei tässä tiivistelmässä.

Toistuva Kaposin sarkooma on syöpä, joka on uusiutunut (palannut), kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin ihon tai muualla kehossa.

Erityyppiset hoitoja on saatavilla potilaille, joilla on Kaposin sarkooma. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Hoitoon epidemian Kaposin sarkooma, yhdistettynä Antiretroviraaliseen (CART) käytetään hidastaa etenemistä AIDS. CART voidaan yhdistää syöpälääkkeiden ja lääkkeet, jotka estävät ja infektioiden hoitoon.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu hoidettavan syövän.

Tietynlainen ulkoista sädehoitoa hoidetaan Kaposin sarkooma vaurioita. Photon sädehoito kohtelee vaurioita runsaasti energiaa valo. Elektronisuihkusulatusuunit sädehoitoa käytetään pieniä negatiivisesti varautuneita hiukkasia kutsutaan elektroneja.

Seuraavia kirurgisten voidaan käyttää Kaposin sarkooma kohdella pieniä, pinta vaurioita

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen, kudoksen tai elimen onteloon kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Vuonna electrochemotherapy suonensisäinen kemoterapiaa annetaan, ja koetin käytetään lähettämään sähköimpulsseja kasvaimeen. Pulssit tekevät aukon kalvo ympärillä kasvainsolun ja anna kemoterapiaa päästä sisälle. Electrochemotherapy tutkitaan hoidossa Kaposin sarkooma.

Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu missä Kaposin sarkooma vaurioita esiintyy elimistössä. Kaposin sarkooma, kemoterapia voi antaa seuraavilla tavoilla

Liposomaalinen kemoterapia käyttää liposomeja (erittäin pieniä rasva hiukkaset) kuljettaa syöpälääkkeiden. Liposomaalinen doksorubisiini hoidetaan Kaposin sarkooma. Liposomit kerääntyä Kaposin sarkooma kudoksessa enemmän kuin tervettä kudosta, ja doksorubisiini vapautuu hitaasti. Tämä lisää vaikutusta doksorubisiinin ja aiheuttaa vähemmän vahinkoa terveeseen kudokseen.

Kaposin sarkooma

Biologinen hoito on hoito, joka käyttää potilaan immuunijärjestelmää taistelemaan syöpää. Aineet, joita laitos tai tehty laboratoriossa käytetään lisätä, suoraan tai palauttaa kehon luonnollista puolustuskykyä syöpää vastaan. Tämän tyyppinen syöpä hoidon kutsutaan myös biotherapy tai immunoterapiaa. Interferoni alfa on biologinen aine käytetään hoitoon Kaposin sarkooma.

Kaposin sarkooma

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita on; tutkittu; Kliinisissä tutkimuksissa .; Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja vahingoittamatta normaalit solut. Monoklonaalinen vasta-aine terapia ja tyrosiinikinaasin estäjät (TKI) ovat tyyppiä täsmähoitoihin tutkitaan hoidossa Kaposin sarkooma.

monoklonaaliset; vasta-hoito on syövän hoidossa, joka käyttää vasta tehty laboratoriossa yhdestä tyypistä immuunijärjestelmän solujen. Nämä vasta-aineet voivat tunnistaa aineet syöpäsolujen tai normaalia aineita, jotka voivat auttaa syöpäsolut kasvavat. Vasta-aineet kiinnittyvät aineet ja tappaa syöpäsolut, estää niiden kasvun, tai pitää niiden leviämisen. Monoklonaalisia vasta-aineita annetaan infuusiona. Näitä voidaan käyttää yksin tai kuljettaa lääkkeitä, toksiineja tai radioaktiivista ainetta suoraan syöpäsoluihin.

Bevasitsumabi on monoklonaalinen vasta-aine, joka tutkitaan hoidossa Kaposin sarkooma.

TKI ovat täsmähoitoihin lääkkeet, jotka estävät tarvittavat signaalit kasvainten kasvua.

Imatinibimesylaatti on TKI tutkitaan hoidossa Kaposin sarkooma.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoito yhden vauriot saattavat sisältää seuraavia

Hoito vauriot ympäri kehoa voi sisältää seuraavat

Hoito Kaposin sarkooma, joka vaikuttaa imusolmukkeisiin tai ruoansulatuskanavan sisältää yleensä kemoterapiaa tai ilman sädehoitoa.

klassinen Kaposin sarkooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito immunosuppressiivinen hoito liittyvän Kaposin sarkooma voi sisältää seuraavat

Immunosuppressiivista hoitoa liittyvä Kaposin sarkooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito epidemia Kaposin sarkooma voi sisältää seuraavat

AIDSiin liittyvän Kaposin sarkooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito toistuva Kaposin sarkooma riippuu siitä, minkä tyyppinen Kaposin sarkooma potilaalla on. Hoito voi sisältää Kliinisessä tutkimuksessa uuden hoidon.

toistuva Kaposin sarkooma. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Kaposin sarkooma, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoidossa Kaposin sarkooma. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Kaposin sarkooma hoito. Bethesda, MD: / tyypit / pehmytkudoksen-sarkooma / potilas / Kaposin-hoito-. . [PMID: 26389178]