karvasoluleukemian hoito (pdqā®): hoito [] -relapsed tai tulenkestävä karvasoluleukemiassa

Kladribiini (2-kloorideoksiadenosiini, 2-CdA) ja pentostatiini ovat molemmat erittäin tehokkaita hoidettaessa potilaita, joilla sairaus, johon interferoni alfa. [1, 2, 3, 4] Potilaat relapsi ensimmäinen kurssi Kladribiinin tai pentostatiinista usein reagoi hyvin uudelleenkäsittely kanssa saman tai toisen puriinin analoginen. [5, 6, 7, 8, 9, 10, 11] Rituksimabi voi aiheuttaa kestävä täydellinen remissioita minimaalisin myrkyllisiä vaikutuksia potilailla, joilla on useita aaltomaisesti tai vaikeahoitoinen sairaus jälkeen puriinin analoginen hoidon tai jälkeen interferoni. [12, 13, 14, 15] [todisteiden taso: 3iiiDiv] puute myöhemmin immunosuppression rituksimabiesihoidon on tehnyt tämän käsittelyn yhteinen valinta keskuudessa aaltomaisesti potilasta ilman kliinisen tutkimuksen. [14] yhdistelmät rituksimabi joko kladribiini tai pentostatiinin ovat tehokkaita saavuttamaan täydellinen remissio ja alle kliininen arviointi. [10, 16, 17] sekä anti-CD25 ja anti-CD22 rekombinantti immunotoksiineja alle kliininen arviointi voi aiheuttaa täydellisen remission potilailla, joiden tauti on vastustuskykyinen Uusintahoidosta puriinianalogeja tai rituksimabia. [18, 19]

Esiintyvyys ja Mortalit; Arvioitu uutta tapausta ja kuolemantapauksia akuutti myelooinen leukemia (AML) Yhdysvalloissa vuonna 2014: [1; Uusia tapauksia: 18860; Kuolemat: 10460; Ennuste ja Surviva; Ennakot hoidossa AML (kutsutaan myös akuutti myelooinen leukemia, akuutti nonlymphocytic leukemia [ANLL]) ovat johtaneet huomattavasti parantunut täydellinen remissio (CR) hinnat. [1] Hoidon on oltava riittävän aggressiivinen saavuttaa CR koska osittainen remissio tarjoa mitään merkittävää selviytyminen …

Aggressiivinen, suuriannoksista kemoterapiaa on ollut hyötyä joissakin tapauksissa, mutta siihen liittyvä sairastuvuus ja kuolleisuus ovat korkeat. Sitä ei voida pitää ellei muita, usein tehokas hoitoja on käytetty.

Nykyinen Clinical Trials

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla Refraktorista karvasoluleukemiaa. Luettelo kliiniset kokeet voidaan edelleen kaventaa sijainti, huumeiden, interventio, ja muut kriteerit.

Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla myös web-sivustosta.

Viitteet

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute