Kenalog®-40

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Käyttää Kenalog®-40

Farmakologiset Luokka: Lisämunuaisen Glucocorticoid

Tämä lääke on tarkoitettu annettavaksi vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta triamsinolonilla injektion lapsiväestössä. Kuitenkin, koska tämä lääke myrkyllisyys, sitä tulee käyttää varoen erityisesti keskosilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta triamsinolonilla injektion vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Kenalog®-40

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät triamcinolone. Se ei voi olla spesifinen Kenalog®-40. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Saatat myös opetettava antaa lääkkeen kotona. Tämä lääke annetaan laukaus johonkin lihaksia, yhteinen, tai paikalla iholla kutsutaan vaurion.

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti kun tai lapsesi saa tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita (esim huohottaen oireyhtymä, alhainen verenpaine, ja metabolinen asidoosi) ja vastasyntyneen tai keskosille. Keskustele asiasta lääkärin kanssa, jos olet huolestunut.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun saatuaan tätä lääkettä.

Kerro lääkärillesi, jos olet tai lapsellasi on tapahtumat, jotka aiheuttavat epätavallisen stressiä tai ahdistusta elämässäsi. Lääkäri voi antaa sinulle suun kortikosteroideja.

Tämä lääke voi aiheuttaa nesteen kertymistä (ödeema) joillakin potilailla. Noudata huolellisesti lääkärisi ohjeita siitä mitään erityistä ruokavaliota (erityisesti suolan saantia).

Liian paljon tätä lääkettä tai käyttää sitä pitkään aikaan saattaa lisätä riskiä ottaa lisämunuaisen ongelmia. Riski on suurempi lapsille ja potilaille, jotka käyttävät suuria määriä pitkään. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista, kun käytät tätä lääkettä: näön hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen, nopea, jytinä, tai epätasainen syke, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, ärtyneisyys, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Se voi olla helpompaa, voit saada infektion kun tai lapsellasi on meneillään triamcinolone. Vältä ruuhkia tai on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita. Jos altistuu vesirokko tai tuhkarokko, kerro heti lääkärille.

Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi ovat viime aikoina viettänyt aikaa trooppisessa ilmastossa tai on selittämättömiä ripulia ennen kuin saa tätä lääkettä.

Keskustele lääkärin kanssa ennen saada flunssarokotteita tai muiden rokotteiden kun tai lapsesi saa tätä lääkettä, koska on olemassa tiettyjä rokotteita että sinun ei pitäisi saada.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai hoidon jälkeen. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi ovat silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Oikea käyttö triamsinolonilla

Ennen kuin ihotestejä, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun tai lapsesi vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan

Tämä lääke voi aiheuttaa hitaan kasvun. Jos lapsi käyttää tätä lääkettä, lääkärin tulee seurata oman lapsen pituuden ja painon varmista, että lapsi kasvaa kunnolla.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Kenalog®-40

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase

Kenalog®-40 Side Effects

Kenalog®-40 (triamcinolone)

Dermatiitti flutikasoni ajankohtainen, triamcinolone ajankohtainen, hydrokortisonia ajankohtainen, prednisoloni, doxepin ajankohtainen

Allergiset reaktiot prednisoni, prometatsiinia, Benadryl, triamcinolone, difenhydramiini, Phenergan

Alopecia triamcinolone, minoksidiili ajankohtainen, rogaine, Kenalog®-10, rogaine Naisten, karvankasvu hoito Men