kunto: kasvava ydin vakautta

Lisääntyvä ydin vakautta syystä onkin th; lihakset teistä; päähaaraan vahvempi pitää selkärangan ja kehon vakaa. Tämä auttaa yo; pysyä tasapainossa, kun siirrät.

Et hengitys oikeassa. Kun liikut, sinun tulisi hengittää enimmäkseen pallean, th; suuri lihas, joka auttaa liikkuvat ilmaa sisään ja ulos keuhkoista. Saat hengittää; kanssa himmen-; Makaa selälläsi ja laittaa käden vatsaan; Kun hengittää sisään ja ulos, kätesi pitäisi liikkua ylös ja alas. Huomaa kuinka i; tuntuu hengittää tällä tavalla; Kun alkaa käyttää, yrittää saada sam; tunne rintaa ja vatsan liikkuvat sisään ja ulos kun hengität, mieluummin tha; rintaan ja olkapäät liikkuu ylös kohti niskaa ja takaisin alas; Huomaat ryhti. Ryhti on th; name for asento, joka ylläpitää th; kolme normaalia käyrät selkärankaan-yksi niskassa, yksi ylempi bac; ja yksi alaselässä. Sinä; selkärangan pitäisi olla tässä neutraalissa asennossa, kun teet ydin vakautta harjoituksia. I; voi tuntua enemmän rentouttavaa anna itsesi lama alas. Mutta kun häviät norma; käyrät on ryhti, voit itse laittaa enemmän stressiä kehosta. Löytää neutraali spin; Seiso peilin edessä kanssasi; kädet lantiolla. Anna alaselän t; kaari niin vatsaa juts eteenpäin, ja pakarat kiinni ulos. Huomaa, miten te; kädet pyörivät eteenpäin; Kiristä lihaksia ympärille mahassa; pakarat joten alaselän tulee hyvin tasainen. Huomaa, miten kädet rotat; taaksepäin; Mene välissä eteenpäin ja BAC; tehtävissä; Pidä lantio tässä vapaalla seisovat Tal; kanssa korvat ja olkapäät riviin yli lantion; KANSANTERVEYSLAITOKSESSA; löytää tämä ryhti kolmeen asentoon: seisten, istuen, ja makaa teitä; selällään polvet koukussa. Milloin voit tehdä sen, voit säilyttää hyvän asennon päivittäiseen toimintaan ja liikuntaan.

Core vakaus hyödyttää kaikkia, vanhempien ihmisten ja; ammattiurheilijoita.

Miten voin lisätä ydin voimaa ja vakautta?

Core vakaus harjoitukset ovat helppo tehdä. On tärkeämpää, että teet niitä hyvin tha; että teet paljon niitä. Siksi se on hyvä ajatus on Physica; terapeutti tarkastus t; Varmista, että olet oppinut käyttämään oikeat lihakset ja hengittää normaalisti sekä luoda; teet harjoituksia.

Kun teet mitään ydin vakautta liikuntaa, on tärkeää varmistaa,

Voit tehdä tämän harjoituksen kaikkialla, käytettäessä; asentoon. Kokeile kun työskentelet työpöytäsi ääressä, aseman tai seisoa odottamassa; käänny apteekki.

afte; olet oppinut näitä yksinkertaisia ​​harjoituksia, fyysinen terapeutti voi auttaa löytämään haastavampaa tapoja työstää tsuorittaa; lihaksia. Esimerkiksi, ehkä tehdä joitakin toimintoja seisten, niin d; samaa toimintaa, kun istuu suuri pallo kutsutaan Sveitsin pallo. Bal; vaikeuttaa voit pitää tasapaino teet toimintaa.

Dillin W, et ai. (2010). Thoracolumbar selkärangan vammoja aikuinen. In JC DeLee et al., Toim., DeLee ja Drez n Orthopaedic Sports Medicine, 3. painos., Vol. 1, s. 714-753. Philadelphia: Saunders Elsevier.

Leetun DT et ai. (2004). Core vakaus mittaa; riskitekijöitä alaraajan vamman urheilijoille. Medicine and Science in Sports and Exercise, 36 (6): 926-934.

Marshall PW, et ai. (2005). Core vakaus liikunta; päälle ja pois sveitsiläinen pallo. Archives of Physical Medicine and Rehabilitation, 86 (2): 242-249.

NEGRINI S, et ai. (2010). Kunnostaminen alaselän häiriöt: näyttöön perustuvan kliinisen käytännön lähestymistapaa. Vuonna WR Frontera et al., Toim., Delisa Physical Medicine and Rehabilitation: Principles and Practice, 5th ed., Vol. 1, s. 837-882. Philadelphia: Lippincott Williams ja Wilkins.

Adam Husney, MD – Family Medicin; Joan Rigg, PT, OCS – Fysioterapian

14 marraskuu 2014

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …