kunto rx haaste 3 kuukautta mennä

Kun se tulee liikuntaa meidän Fitness Rx haastajat, yksi koko ehdottomasti ei sovi kaikille. Mikä toimii Stefanee, kuka laihdutus mutta tarvitsee rakentaa lihas, ei välttämättä toimi Jeff, joka on lihas polttaa vaan haluaa amp laihtuminen. Trainers Michael Lin, Matt O’Connor, ja Sega Songha ovat hienosäädetty yksittäisiä workout suunnitelmia, jotka on suunniteltu saada molemmat meidän haastajat lähemmäksi niiden tavoite painoja, ja vain muutaman kuukauden mennä vuoden mittainen prosessi, se on aika päästä liikkeelle!

Jeff Kibler

Ikä: 53

Paino: 195 lbs.

Tavoite: 170 lbs.

Jeff Lin suunniteltu nopeatempoinen “supersets” liikuntaa. “Hän on aika vahva ja tasapainoinen, ja käytämme tätä harjoitus polttaa niin paljon kaloreita kuin mahdollista”, Lin sanoo.

Sen sijaan, että Jeff tehdä useita sarjaa yhden harjoituksen, kuten bicep kiharat, ennen kuin siirrytään seuraavaan, Lin kulkee häntä suoraan läpi penkkipunnerrus ja tricep laajennuksia rintaansa ja Kolmipäinen, sitten istuvat rivit ja käsipaino kiharat selkäänsä ja hauis , jonka jälkeen jalka painaa. Seuraavaksi Jeff hyppää pyörän intensiivistä kolmen minuutin poljentaa lähes maksimirasituksen. Sitten … hän alkaa alusta.

Supersets polttaa kaloreita “, sanoo Lin.” Ei tarvitse niin paljon tauon välillä harjoituksia, koska olet työskennellyt eri lihasryhmiä, joten voit pitää syke koholla ja maksimoida ajankäyttöä.

Jeff, joka voi lopulta kiristää vyöllä mukavasti seuraavaan pienempi lovi, sanoo, “Olen iloinen edistymistäni. Poikani tuli koulusta kotiin ja sanoi:” Vau, olet todella menettänyt paljon, ja että tehdyt minut tuntemaan suurta. ”

Silti hän on tapoja mennä. Jeffin Challenge tavoite on 170 kiloa. Hän menetti yhteensä 15 kiloa ja on kevyempi ympäri, mutta hän on edelleen 25 kiloa hänen tavoite. “Se tulee olemaan karkea, mutta uskon, että voin tehdä sen”, hän sanoo. “Näen suuri ero, ja ihmiset ovat pienentyneet. Olen enemmän lihaksikas 53 kuin olin 20.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …