kunto rx haaste: lähtöviivalle

Seuraavan vuoden aikana, voit seurata meidän kaksi haastajat Magazine lukijat Jeff Kibler ja Stefanee Williams, sillä he lähtivät tulla kevyempi, vahvempi, terveempi versioita itsestään.

Fitness Rx Challenge on paljon muutakin kuin saada ranta-harrastaja elin. Kyse on kokonaan uusi terveiden elämäntapojen, lisäetuja, jotka sisältävät alentaa kolesterolia, vahvempi sydän, ja lisäsivät energian tasoilla.

Klo 52, Jeff taistelee tyypin 2 diabeteksen ja keski-ikäinen mies vihollinen: vararengas. Hänen vaativa työ kuin lehden art director pitää häiritsee hänen suunnitelmansa kuntoon ja tehdä terveellistä kotiruokaa illallisia, mutta Jeff on päättänyt muuttaa elämänsä kanssa Challenge.

Stefanee, 30-vuotias äiti uuden poikavauva, on voinut irtoa vain puolet 40 puntaa, että hän sai taas raskaana. Itse asiassa hän haluaisi pudottaa hieman alle hänen prebaby paino. Hänen tavoitteena on 160 kiloa, alas hänen nykyisestä 189. Vuosina äiti velvollisuus ja hänen osa-aikainen tietoturva työ, Stefanee on paljon hänen lautaselle.

Jeff ja Stefanee ohjaavat etsiessään kolme asiantuntijaa: Medical Editor-in-Chief Michael W. Smith, M; Director of Nutrition Kathleen Zelman, MPH, RD / L; ja kunto-ohjaajan Michael Lin, NASM.

Käytyään omat lääkärit täydellinen fyysinen, meidän haastajat kääntyi niiden tulokset Smith, jotka asettavat Challenge tavoitteet ja pitää tarkasti silmällä tätä prosessia.

Seuraavaksi he pelasi viikon verran ruokaa tukkien – myöntää kaikille wayward pure – ja Zelman, joka analysoi niiden ravintoarvo vahvuuksia ja heikkouksia sekä koota henkilökohtaisia ​​suunnitelmia. Kolme kertaa kuukaudessa, he käy Lin harjoitteluun. Hän tarkistaa, onko ne kiinni koti-pohjainen harjoituksia, että hän heille laatinut. Ready, Jeff ja Stefanee? Hanki asettaa: Nyt mennään!

Haluan voitin diabeteksen komplikaatioiden “, sanoo Jeff.” Haluaisin myös menettää pari kiloa ja on enemmän energiaa. “Nyt punnitus 210 puntaa, joilla on ollut jojo dieetti, Jeff tavoitteena paino noin 170 .

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …