kunto rx haaste

Olemme yli puolivälin meidän Fitness Challenge, ja maalilinjan että kun tuntui kaukana Jeff Kibler ja Stefanee Williams häämöttää lähempänä. He suunnistaa lomakauden – perhejuhliin, työpaikkajuhlissa ja evästeet – asenteella “ylläpitää, eivät saa.” On aika pumpata heidän liikuntaa ja voimistamaan sitoutumista tavoitteensa. Katsotaan, miten he tekevät.

Jeff Kible; Ikä: 5; Paino: 195 lbs; Tavoite: 170 lbs.

Jeff on osunut tasangolla hänen painostaan, kamppailee tuloksettomasti saada alas alapuolelle korkea 190S. “Paino vain ei ole tulossa alas”, hän sanoo. “Tiedän, että olen kutistuu, ja vaatteeni ovat löyhempi, mutta olen sellainen jumissa tämän painon.

Ravitsemusterapeutti Kathleen Zelman ajattelee osa ongelmaa voi olla mieletön syöminen. “Mitä Jeffin menosuuntaan on mitä useimmat ihmiset kohtaavat, kun he alkavat ruokavalio ja kunto suunnitelma. He menevät gangbusters ensin, ja sitten todellisuus televisioon, annoksina aloittaa noususuunnassa, ja yhtäkkiä he pysähtynyt”, hän sanoo. “On jotain arvoa, joilla on vähän vapauden kerran viikossa, mutta vapauden on valvottava. On pala juustokakku – älä syö koko kakku.

Jeff aloitti myös luottaa hieman liian voimakkaasti PowerBars saada hänet läpi pitkän työpäivää. Hänen kaksi-bar päivässä tapana lisätä yli 600 kaloria hänen päivittäin yhteensä, joten hän korvataan yksi niistä kevyempiä, mutta silti täyttö, välipaloja kuten omenat ja baby porkkanoita. Se on erityisen kova tähän aikaan vuodesta, hän myöntää: “Kun päivät alkavat saada lyhyempi ja pimeän aikaisemmin, en halua syödä enemmän.”

Samaan aikaan Jeff on innokas päästä takaisin säännöllisesti liikuntaa jälkeen bout itsepäinen rinnassa kylmä. “En antsy siitä, ettei kuntosalilla, mutta on vaikea hengittää”, hän sanoo. “On turhauttavaa haluavat treenata, mutta tiedä et ole siihen.” Mutta Jeff nyt tietää, että kun hän asettaa kunto tavoite, hän voi saavuttaa sen: Hän virallisesti triathlonisti. Viime syksynä hän valmistui Dewey Beach Sprint Triathlon tulleen 117th ulos 129 ensikertalaisia ​​luokkaan. “En kestä!” hän sanoo. “Tärkeintä on, olen valmis.” Hänen kokonaisaika oli vajaan tunnin ja 40 minuuttia – jota hän aikoo voittaa, kun hän kilpailee jälleen ensi vuonna. “Tulen kevyempi sitten,” Jeff lupaa.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …