kunto suuntaviivat

Michael W. Smith, M; on 01 maaliskuu 2009

K: Olen nähnyt niin monia kilpailevia harjoituksen ohjeita. Mistä tiedän, mikä niistä on oikea?

V: monet harjoitus ohjeet vapauttaa useat organisaatiot ovat hämmentäviä, mutta onneksi, nämä ryhmät ovat yhdistäneet voimansa, joten nyt on olemassa vain kaksi päälinjaa kunto – juuri ajoissa purista niitä omaan lämpimän sään harjoitus suunnitelma.

Ensimmäinen lähestymistapa, antama College of Sports Medicine, suosittelee 20-60 minuuttia jatkuvaa aerobista toimintaa kolmesta viiteen kertaan viikossa, 60%: sta 90% maksimisykkeestä. ACSM suosittelee myös tekee vastarintaa koulutusta kaksi-kolmepäivä viikossa. Yhdet kahdeksasta 10 harjoituksia suuria lihasryhmiä (kahdeksasta 12 toistoa jokaisen harjoituksen) on ihanteellinen.

Toinen lähestymistapa, USA Surgeon General, suosittelee kertyy 30 minuuttia “kohtalaisia” liikuntaa (kuten kävely, imurointi, portaiden kiipeäminen, ja pihatyöt) useimpina päivinä – kahden 15 minuutin jaksoja, kolme 10 minuutin jaksoja, tai yksi 30 minuutin bout.

Tietenkin, jos olet kiinnostunut kilpaurheilua, sinun täytyy työskennellä ulos kovemmin. Mutta jos olet jälkeen terveys, kunto, ja lihasjänteys, nämä suositukset ovat turvallisia, terve ja tehokas. Ja undauntingly toteutettavissa.

Richard Weil, MD, CDE, Fitness Expert

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …