kuume kuori: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Alstonia Bark, Alstonia constricta, Australian febrifuge, Australian kuume Bush, Australian Quinine, Bitterbark, Corteza de Alstonia, Devil Tree, Paholaisen Bit, Dita Bark, Écorce Amère d’Australie, Écorce de Quinquina, Écorce de Quinquina d ..; Kaikki nimet Alstonia Bark, Alstonia constricta, Australian febrifuge, Australian kuume Bush, Australian Quinine, Bitterbark, Corteza de Alstonia, Devil Tree, Paholaisen Bit, Dita Bark, Écorce Amère d’Australie, Écorce de Quinquina, Écorce de Quinquina d’Australie , FÃbrifuge Australia, Pale Mara, Pali-Mara, Quinina Australiana, Quinquina d’Australie; Piilota nimet

Kuume kuori on kuori Alstonia puu. Ihmiset käyttävät sitä tehdä lääketiede; Huolimatta vakavaa huolta turvallisuudesta, kuume kuorta käytetään kuume, korkea verenpaine, ripuli, nivel- ja lihaskipu (reuma), ja malaria. Sitä käytetään myös nautintoaine.

Fever kuori sisältää kemikaaleja, jotka voivat alentaa verenpainetta.

Riittämätön Evidence fo; Kuume; Korkea verenpaine; Ripuli; Malaria; Nivel- ja lihaskipu (reuma); Käytä nautintoaine; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta kuume kuoren näihin käyttötarkoituksiin.

Fever kuori näyttää olevan vaarallinen. Se sisältää kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten nenän tukkoisuus, ärtyneisyys, allergiset reaktiot, silmä ongelmia, munuaissairaus, masennus ja psykoottiset reaktiot. Suuret annokset voivat aiheuttaa sydänongelmia ja kuolema; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Fever kuori näyttää olevan vaarallinen. Vältä sitä. Se voisi vahingoittaa sinua ja vauva; Masennus: Osa kemikaalien kuume kuori voisi tehdä masennus huonompi; Mahahaavan: Osa kemikaalien kuume kuori voisi tehdä mahahaava huonompi; Skitsofrenia: Osa kemikaalien kuume kuori saattaa aiheuttaa psykoosijakson; Leikkaus: Fever kuori toimii kuten nautintoaine. Jotkut ovat huolissaan, että se saattaa häiritä leikkaus lisäämällä sydämen syke ja verenpaine. Lopeta kuume kuori vähintään 2 viikkoa ennen aikataulun mukaista leikkausta.

Fever kuori sisältää kemiallisia kutsutaan reserpiini. Kun reserpiini yhdessä lääkkeitä käytetään leikkaus voi aiheuttaa sydänvaivoja. Muista kertoa lääkärille mitä luonnontuotteiden käytät ennen kuin leikkausta. Lopeta kuume kuori vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta.

Fever kuori sisältää kemiallista joka voi vaikuttaa aivoihin. Tämä kemikaali on nimeltään yohimbine. Naloksoni vaikuttaa myös aivoihin. Kun naloksonia yohimbine saattaisi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia kuten ahdistuneisuus, hermostuneisuus, vapina, ja kuumia aaltoja.

Fever kuori sisältää kemiallisia kutsutaan yohimbine. Joissakin fentiatsiinien on samankaltaisia ​​vaikutuksia yohimbine. Kun kuume kuori ja fentiatsiinit yhdessä saattavat voimistaa ja sivuvaikutuksia yohimbine; Jotkut phenothiazines sisältävät klooripromatsiini (Thorazine), flufenatsiini (Prolixin), trifluoperatsiini (Stelazine), tioridatsiini (Mellaril), ja muut.

Piristeiden nopeuttaa hermostoa. Nopeuttamalla hermostoon, stimulanttilääkityksen voi tehdä sinusta tuntuu jännittyneisyys ja nopeuttaa syke. Fever kuori voi myös nopeuttaa hermostoon. Kun kuume kuori yhdessä piristeiden saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten lisääntynyt sydämen syke ja korkea verenpaine. Vältä piristeiden yhdessä kuume kuori; Jotkut piristeiden kuuluvat dietylpropioni (Tenuate), adrenaliini, fentermiini (Ionamin), pseudoefedriini (Sudafed), ja monet muut.

Sopiva annos kuume kuoren riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima kuumetta kuori. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Sklar S, et ai. Lääkehoito seulonta järjestelmä. Indianapolis, IN: First Data Bank 99,1-99. 2 toim.

Young DS. Vaikutukset Drugs Kliiniset Laboratoriotutkimukset 4th ed. Washington: AACC Press, 1995.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus