Lantus SoloStar

Terapeuttinen luokka: Diabeteslääkkeet

Käyttää Lantus SoloStar

Farmakologiset Class: Insuliini, Pitkävaikutteisten

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä glargininsuliinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä glargininsuliinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Lantus SoloStar

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät glargininsuliinia, rekombinantti. Se ei voi olla ominaisia ​​Lantus SoloStar. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen voi antaa sinulle tätä lääkettä. Saatat myös opetettava antaa lääkkeen kotona. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle.

Jokainen paketti glargininsuliinin sisältää potilastietojen arkki. Lue tämä levy huolellisesti ja varmista, että ymmärrät

On parasta käyttää eri paikassa kehon jokaista injektiota (esim ihon alle vatsan tai vatsa, reiden tai olkavarren). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys jäsenenä terveydenhuollon tiimin.

Koska glargininsuliinille alentaa verensokeria yli 24 tuntia, se tulee ottaa kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa.

Insuliiniliuokseen pitäisi näyttää kirkas ja väritön. Älä käytä glargininsuliinille jos se on samea tai paksuuntuu.

Noudata huolellisesti erityinen ateriasuunnitelma lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa valvoa ehdon, ja on välttämätöntä, jos lääke on toimii toivotusti. Myös käyttää säännöllisesti ja testi verensokerin tai virtsaan suunnattu.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä käyttämättömiä patruuna tai SoloStar® esitäytetyssä kynät jääkaapissa. Suojaa valolta. Ei saa jäätyä.

Oikea käyttö Glargininsuliinin, rekombinantti

SoloStar® esitäytetty kynä että käytät tällä hetkellä ei saa säilyttää jääkaapissa. Kannattaa Säilytä kynää huoneenlämmössä, suoralta lämpöä ja valoa. Hävitä avattu esitäytetty 28 päivän jälkeen.

Sen jälkeen kun patruuna on työnnetty kynä, säilytä kasettia ja kynä huoneenlämmössä, ei jääkaapissa.

Koskaan jaa insuliinikyniä tai patruunat muiden kanssa missään olosuhteissa. Se ei ole turvallinen yksi kynä voidaan käyttää useampi kuin yksi henkilö. Jakaminen neuloja tai kyniä voi johtaa hepatiitti viruksia, HIV, tai muiden veren välityksellä tarttuvien sairauksista.

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä viikkoina olet tätä lääkettä. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkasti mitään ohjeita terveydenhuollon joukkue noin

Hätätilanteessa-Saattaa olla, kun tarvitset hätätilanteessa apua aiheuttama ongelma diabetes. Sinun täytyy olla valmis näissä hätätilanteissa. Se on hyvä idea

Liika glargininsuliinille voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri). Alhainen verensokeri voi myös ilmetä, jos käytät glargininsuliinilla toisen diabeteslääkkeen, viive tai sinulta jää ateria tai välipala, liikut tavallista enemmän tai alkoholia. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset saattavat tuntea erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit joka oireita matalan verensokerin sinun on yleensä niin, että voit käsitellä sitä nopeasti.

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, ajattelu, huimausta tai, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky, ärtyneisyys tai epänormaalia käyttäytymistä, hermostuneisuus, painajaiset, levoton uni, vapina, epäselvä puhe, ja pistely käsissä, jaloissa, huulet tai kieli.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Lantus SoloStar

Jos oireita alhainen verensokeri ilmetä, nauti glukoositabletteja tai geeliä, maissisiirappia, hunaja, tai sokeripaloja, tai juoda mehua, nondiet virvoitusjuoma, tai sokeria liuotetaan veteen lievittää oireita. Myös tarkistaa veren alhaisen verensokerin. Päästä lääkäriin tai sairaalaan heti, jos oireet eivät lievene. Jonkun pitäisi soittaa hätätilanteessa apua välittömästi, jos vakavia oireita, kuten kouristukset (kohtaukset) tai tajuttomuuden esiintyä. Onko glukagonin kit saatavilla, sekä ruiskulla ja neulalla, ja osaa käyttää sitä. Perheenjäseniltäsi tulisi myös tietää, miten sitä käytetään.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annos oman diabeteslääke, syödä liikaa tai eivät noudata Ateriasuunnitelman on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti.

Oireita korkea verensokeri ovat näön hämärtyminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus, kuiva iho, hedelmiä kaltainen pahanhajuinen hengitys, lisääntynyt virtsaaminen, ketoaineita virtsassa, ruokahaluttomuus, vatsakipu, pahoinvointi tai oksentelu, väsymys, levoton hengitys (nopea ja syvä), tajuttomuus, ja epätavallinen jano.

Jos oireita korkea verensokeri esiintyy, tarkista verensokerisi ja sitten soittaa lääkäriltä ohjeita.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Älä aja tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinuun.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa alhainen veren kaliumpitoisuutta. Älä käytä lääkkeitä, ravintolisiä tai suolan korvikkeita, jotka sisältävät kaliumia, ellet ole keskustellut asiasta lääkärisi kanssa.

Lantus SoloStar Side Effects

Lantus SoloStar-kynä (glargininsuliini)

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Diabetes, tyyppi 2 metformiini, aspartinsuliini, glipitsidi, Januvia, glimepiridi, Victoza, Lantus, glyburide, pioglitatsoni, Invokana, Tradjenta, Glucophage

Diabetes, tyyppi 1 aspartinsuliinille Lantus Levemirin Novolog, Humalog, Toujeo, Tresiba, Apidra, Humulin N, Humulin R