Lasix

Furosemidi on voimakas diureetti, ja jos annetaan suuria määriä, voi johtaa syvällinen diureesin vedellä ja elektrolyytti ehtyminen. Siksi huolellinen lääkärin valvonnassa tarvitaan ja annoksen ja annosvälin on säädettävä potilaan tarpeiden mukaan.

Käyttää Lasix

Terapeuttinen luokka: Cardiovascular Agent

Farmakologiset Class: Diureetti, Loop

Furosemidi käytetään myös yksinään tai yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon korkea verenpaine (hypertensio). Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä furosemidin lapsilla. Kuitenkin keskosilla todennäköisemmin toivottuja vaikutuksia munuaisissa, mikä voi edellyttää varovaisuutta potilailla furosemidin.

Ennen Lasix

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta furosemidi vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla furosemidia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät furosemidia. Se ei voi olla nimenomaan Lasix. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden hyötyä ehdon mahdollisimman paljon. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Monilla potilailla, joilla on korkea verenpaine ei huomaa mitään oireita kunnossa. Itse asiassa useimmat potilaat tunnu normaalilta. On erittäin tärkeää, että otat lääkkeesi tarkasti käyttöohjeiden mukaan ja että pidät tapaamisista lääkäriltä vaikka tuntuu hyvin.

Lisäksi lääkkeen käyttämisen, hoidossa korkean verenpaineen voi sisältää painonhallintaan ja muutokset tyyppisiä elintarvikkeita syöt, erityisesti elintarvikkeita runsaasti natriumia (suola) tai kaliumia. Lääkäri kertoo, mitkä näistä ovat tärkeimpiä sinulle. Tarkista lääkäriltä ennen muuttamalla ruokavaliota.

Tämä lääke ei paranna korkea verenpaine, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Sinun tulee jatkaa sitä ohjeiden jos aiotaan alentaa verenpainetta ja pitää sitä alas. Saatat joutua ottamaan korkea verenpaine lääke loppuelämän. Jos korkea verenpaine ei hoideta, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten sydämen vajaatoiminta, verisuonisairaus, aivohalvauksia, tai munuaissairaus.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup.

Jos käytät sukralfaattia (Carafate®), tätä lääkettä 2 tuntia ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun furosemidia. Se voi pitää furosemidi toimimasta kunnolla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö furosemidi

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Veri- tai virtsakoe voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi aiheuttaa sikiötä olla normaalia suurempi. Jos uskot raskaaksi tämän lääkkeen, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi aiheuttaa sinulle tai lapsellesi menettää enemmän kaliumia kehosta normaalia (hypokalemia). Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on maksasairaus (esimerkiksi kirroosi), tai jos käytät tätä lääkettä yhdessä steroidien (kortisonia muistuttavat lääkkeet), adrenokortikotropiinihormonin (ACTH), suuria määriä lakritsi, tai laksatiiveja pitkään aika. Kerro lääkärillesi, jos sairastuvat on vaikea tai jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua tai ripulia, ja juoda nesteitä estää saada kuivattu. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kuiva suu, lisääntynyt jano, lihaskrampit tai pahoinvointia tai oksentelua.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on äkillinen lasku kuulon tai kuulon. Sinulla voi olla myös huimausta tai korvien soiminen. Kerro lääkärille, jos sinulla on tunne jatkuvaa liikettä itsensä tai ympäristön tai pyörrytyksen tunne.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Lasix

Tämä lääke voi aiheuttaa kasvua verensokeri. Jos olet diabeetikko ja huomata muutoksen tulokset veren tai virtsan sokeri testit, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa ihon herkempiä auringonvaloa. Käytä aurinkovoidetta, hattu, ja suojavaatteita, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti reseptiä tai nonprescription (over-the-counter) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Lasix Side Effects

Lasix (furosemidi)

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Turvotus hydroklooritiatsidi, furosemidi, spironolaktoni, triamtereeni, klooritalidoni, Aldactone

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, varfariini

Korkea verenpaine lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, hydroklooritiatsidi, losartaani, furosemidi

Askites furosemidi, triamtereeni bumetanidin, torsemidia, Bumex, amiloridi