levofloxacin

Fluorokinolonit, mukaan lukien levofloksasiini, liittyy lisääntynyt riski tendiniitti ja jänteen repeämä kaikissa ikäryhmissä. Riski edelleen kasvaa iän yli 60 vuotta, samanaikaista steroidihoitoa, ja munuaisissa, sydämessä, tai keuhkojen elinsiirrot. Fluorokinolonit, mukaan lukien levofloksasiini, saattavat pahentaa lihasheikkoutta henkilöillä myasthenia gravis. Vältä potilailla, joilla tiedetään olleen myasthenia gravis.

Käyttää levofloxacin

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Kemiallinen luokka: fluorokinoloneihin

Levofloxacin kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan kinoloniantibioottihoidon. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin, levofloksasiini ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

levofloksasiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Levofloksasiinille, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio levofloksasiinille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttöä ei suositella vauvoille, lapsille tai nuorille. Kuitenkin levofloksasiini voidaan käyttää lapsilla 6 kuukautta täyttäneille hoitoon rutto ja estääkseen pernarutto infektio jälkeen mahdollinen altistuminen.

Ennen levofloxacin

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta levofloksasiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien jännevaivoja (myös jänteen repeämä) ja munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla levofloksasiini.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät levofloksasiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä levofloksasiinilla tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä levofloksasiinilla tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä levofloksasiinilla kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön levofloksasiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota levofloksasiini vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

levofloxacin mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Levofloksasiini oraaliliuos tulee ottaa 1 tunti ennen tai 2 tuntia ruokailun jälkeen. Voit mitata annoksen huomattavasti mittalusikka, ruisku, tai lääke cup.

Levofloksasiini tabletit voidaan ottaa aterian tai tyhjään vatsaan.

levofloksasiini parhaiten otetaan lasillinen (8 unssia) vettä. Useita muita lasia vettä tulee ottaa päivittäin, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Juomavesi ylimääräinen vesi auttaa estämään joitakin toivottuja vaikutuksia levofloksasiinin.

levofloxacin toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa yhden annoksen päivässä, yritä ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Jos sinun täytyy ottaa levofloksasiinille pernaruttoa infektion tai rutto, lääkärisi haluaa sinun aloittaa sen mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet alttiina pernarutto tai bakteerit aiheuttavat rutto.

Jos käytät alumiinia tai magnesiumia sisältävät antasidit, rautavalmisteita, multivitamins, didanosiini (Videx®), sukralfaatti (Carafate®), tai sinkki, älä ota niitä samalla, että otat levofloksasiini. On parasta ottaa nämä lääkkeet vähintään 2 tuntia ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun levofloksasiini. Nämä lääkkeet voivat pitää levofloxacin toimimasta kunnolla.

Pitää käyttää levofloksasiini koko hoidon ajan, vaikka tunnet paremmin muutaman ensimmäisen annoksen. Infektio ei ehkä ole selvittää, jos lopetat hoidon liian aikaisin.

Annoksen levofloksasiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta levofloksasiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö levofloksasiinin

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää levofloksasiini, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun käytät levofloksasiini. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen levofloxacin

Levofloksasiini voi harvoin aiheuttaa tulehduksen (tendiniitti) tai repeytyneet jänteen (johto, joka kiinnittyy lihaksia luut). Tämä voi tapahtua, kun käytät lääkettä tai, kun olet käyttänyt sitä. Riski ottaa jänne ongelmat voidaan korottaa, jos olet yli 60-vuotias, käyttävät steroidi lääkkeitä (kuten deksametasonin, prednisoloni, prednisoni, tai Medrol®), on vaikea munuaissairaus, on ollut jänne ongelmia (esim nivelreuma), tai ovat saaneet elimen (esimerkiksi sydämen, munuaisten tai keuhkojen) siirto. Tarkista lääkäriltä heti, jos saat äkillinen turvotus tai kipu jänteen harjoituksen jälkeen (esim nilkan, takana polven tai jalan, olkapää, kyynärpää tai ranne), mustelmia loukkaantumisen jälkeen, tai eivät pysty kantamaan painoa tai siirtää teennäinen. Pidättäydy liikunta kunnes lääkäri sanoo toisin.

levofloksasiini voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheys, lightheadedness tai pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun otat levofloksasiini.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä levofloksasiinilla. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät levofloksasiini.

Levofloksasiini voi aiheuttaa vakavia maksaongelmia, mukaan lukien hepatiitti. Tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa pahoinvointia tai oksentelua, tumma virtsa, vaalea uloste, vatsakipu, tai keltainen silmien tai ihon kun käytät levofloksasiini.

Levofloksasiini voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän, kun lopetat levofloksasiini. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Kerro lääkärille heti, jos alkaa ottaa puutuminen, pistely tai polttava kipu käsissä, käsivarsissa, jaloissa tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu perifeerinen neuropatia.

Jos sinulla on alhainen veren kalium tai epänormaalin hidas syke, levofloksasiini voi lisätä riskiä, ​​joilla on nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, tajunnan menetys tai pyörtymiskohtauksia. Jos näitä oireita ilmenee, kerro heti lääkärille.

levofloxacin Side Effects

levofloxacin

Jos olet diabeetikko insuliinia tai diabetes lääke suun: Levofloksasiini voi aiheuttaa hypoglykemia (matala verensokeri) joillakin potilailla. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset saattavat tuntea erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. Jos koet oireita alhainen verensokeri, lopeta Levofloksasiinilla tarkistaa lääkäriltä heti

Jotkut ihmiset, jotka levofloksasiini voi tulla herkemmäksi auringonvalolle kuin ne ovat normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa vakavia auringonpolttama tai ihottuma, punoitus, kutina tai värimuutoksia. Kun aloitat levofloxacin

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

Levofloksasiini voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit levofloksasiinille ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät levofloksasiini. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa levofloksasiini.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Lisäkivestulehdus, Sukupuolitauti siprofloksasiini, doksisykliini, Levaquin, keftriaksoni, Rocephin

Virtsarakon tulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, kefaleksiini, Levaquin, Macrobid

Keuhkoputkentulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin