lonox

Terapeuttinen luokka: Antidiarrheal

Käyttää Lonox

Farmakologiset Class: Atropiini

Kemiallinen luokka: difenoksilaat-

Koska difenoksilaat- on kemiallisesti sukua joitakin huumeita, se voi olla tottumusta, jos se toteutetaan annoksia, jotka ovat suurempia kuin määrätty. Voit estää mahdolliset väärinkäytökset, atropiini (antikolinerginen) on lisätty. Jos tavanomaista korkeampi annokset yhdistelmän on otettu, atropiini aiheuttaa epämiellyttäviä vaikutuksia, joten on epätodennäköistä, että tällaiset annokset otetaan uudelleen.

Difenoksylaatti ja atropiini yhdistelmä lääkettä ei saa antaa lapsille. Lapset, joilla on ripuli olisi annettava ratkaisuja hiilihydraatteja (sokereita) ja tärkeitä suoloja (elektrolyyttejä) veden korvaamiseksi, sokerit, ja tärkeitä suoloja, jotka menetetään kehosta aikana ripulia. Lisätietoja näistä ratkaisuista, katso Hiilihydraatit ja elektrolyyttejä (systeeminen) monografia.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Lonox

Tätä lääkettä ei saa antaa lapsille. Lasten, erityisesti hyvin pienille lapsille, ovat erittäin herkkiä vaikutuksille difenoksilaat- ja atropiinia. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana. Myös nesteen menetys aiheuttama ripuli voi aiheuttaa vakavia kunnossa. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että riittävä määrä nesteitä annetaan korvata nesteen hävisi elin. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Hengenahdistusta tai hengitysvaikeudet saattavat olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille difenoksilaat-. Myös nesteen menetys aiheuttama ripuli voi aiheuttaa vakavia kunnossa. Tästä syystä vanhusten ei tulisi käyttää tätä lääkettä tarkastamatta ensin lääkärin kanssa. On myös erittäin tärkeää, että riittävä määrä nesteitä voidaan korvata sellaisia ​​nesteen hävisi elin. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät difenoksylaatti ja atropiinia. Se ei voi olla nimenomaan Lonox. Lue huolellisesti.

Jos tätä lääkettä häiritsevät vatsaa, lääkäri ehkä voit ottaa sen ruoan kanssa.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liian paljon otetaan, se voi tulla tottumusta.

Potilaille, jotka saavat nesteen muodossa tätä lääkettä

Merkitys ruokavalion ja nesteiden samalla ripulin

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö difenoksilaat- ja atropiinia

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä jos tulee lääkkeen säännöllisesti jo pitkään.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos ripuli ei lopu kahden päivän kuluttua tai jos kuumetta.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Jos uskot tai kukaan muukaan saa ottaneesi yliannoksen, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen tätä lääkettä voi johtaa tajuttomuuteen ja mahdollisesti kuolemaan. Merkkejä tai yliannostusoireita ovat vakavia uneliaisuus, hengenahdistus tai levoton hengitys, nopea syke, ja epätavallinen lämpöä, kuivuutta ja ihon punoitus.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Lonox

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Lonox Side Effects

Lonox (atropiini / difenoksilaat-)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 5 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ripuli loperamidilla, Lomotil, Imodium, Florastor, acidophilus, atropiini / difenoksilaat-, Lactobacillus acidophilus, neomysiini, Pepto-Bismol, oopiumin, vismuttisubsalisylaatti, Imodium AD, Saccharomyces boulardii lyo, Kaopectate, Pedialyteen, ripulilääkkeitä, Florajen, attapulgiitti, Flora- Q, kaoliini / pektiini, Bismatrol