nivus pull / kanta: syyt, oireet ja hoidot

Ross Brakeville, DP; on 28 syyskuu 2014

Kipu ja arkuus nivusiin ja sisäpuolelta thig; Kipu kun tuo jalat togethe; Kipu kun nostatte KNE; Popping tai katkaiseva tunne aikana vahinkoa, jota seuraa kova kipu

1. aste: Lievää kipua, mutta vähän voimattomuus tai movemen; 2. asteen: Kohtalainen kipu, lievä tai kohtalainen lujuuden menetykseen ja joissakin kudos DAMAG; 3. asteen: voimakas kipu, vakava voimattomuus ja toiminta johtuu täydellisestä repiä lihaksen

Nivus pull – tai nivusissa kanta – tulokset liian paljon stressiä lihaksia nivus ja reiteen. Jos nämä lihakset ovat jännittyneitä liian voimakkaasti tai liian äkkiä, he voivat saada ylikuormitettuja tai repeytynyt.

Nivus vetää ovat yleisiä ihmisiä urheilemaan, jotka vaativat paljon käynnissä ja hyppäämiseen. Erityisesti äkillisesti hyppäämällä tai suunnan muutos on todennäköinen syy. Nivus vetää esiintyvät usein ihmiset, jotka pelaavat jalkapalloa ja jalkapallo, ja ne muodostavat noin 10% kaikista vammoista ammattijääkiekkojoukkuetta pelaajia.

Tässä muutamia oireita nivus pull

Nivus vetää jaetaan usein kolmeen vakavuusasteen

Diagnosoida nivusten vetää, lääkäri antaa sinulle perusteellinen fyysinen tentti. Testejä kuten röntgenkuvat ja MRI (magnetic resonance imaging) voi olla tarpeen sulkea pois muita ongelmia.

Onneksi nivus vetää yleensä parantua omasta. Sinun tarvitsee vain antaa sille aikaa ja levätä. Voit nopeuttaa paranemista, voit

Suurimman osan ajasta, nämä konservatiiviset hoidot tepsiä. Mutta ei aina. Jos nämä tekniikat eivät vieläkään auttaa, voit ajatella leikkausta. Vaikka leikkaus voi antaa sinulle helpotusta, se on viimeinen keino. Kaikki eivät voi palata aiempaan toiminnan taso jälkeenpäin.

Joten talk over etuja ja haittoja leikkausta lääkärin kanssa. Kannattaa myös harkita saada toisen mielipiteen.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

ICE sisäpuolelle reiteen vähentää kipua ja turvotusta. Asiantuntijat suosittelevat tee sitä 20- 30 minuuttia joka 3-4 tuntia 2-3 päivää, tai kunnes kipu on poissa; Pakata reiteen käyttämällä elastinen side tai nauha; Take tulehduskipulääkkeitä. Tulehduskipulääkkeet (NSAID), kuten ibuprofeeni ja naprokseeni, auttaa kipua ja turvotusta. Mutta tutkimukset osoittavat niiden vaikutukset ovat kiistanalaisia ​​varsinkin jos otetaan pitkällä aikavälillä. Lisäksi nämä lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, niitä pitäisi käyttää vain satunnaisesti ellei lääkäri nimenomaan sanoo toisin; Auttaakseen kudosten paranemista, sinun lääketieteen toimittaja opastaa aktiivinen venyttely ja vahvistaminen harjoituksia. Riippuen luokan vahinkoa, tämä voidaan aloittaa heti tai se voi vaatia useita päiviä lepoa. Kipu on käyttää ohjeena. Liian aggressiivinen ja edelleen voi vaurioitua.