nivuskipu, vammat ja muut nivusten ongelmia

Kivunhallinta Trends

Ehkä teillä on ollut vähäinen nivus ongelma kerralla tai toisella. Suurimman osan ajasta meidän kehon liikkeet eivät aiheuta ongelmia. Se ei ole yllättävää, että oireet voivat kehittyä jokapäiväiseen kulumisesta, liikakäyttöä tai vamman.

Nivus vammat yleisimmin esiintyä

Nivus ongelmat ja vammat voivat aiheuttaa kipua ja huolta. Useimmat pieniä ongelmia tai vammoja parantua omasta. Koti hoito on yleensä kaikki mitä tarvitaan lievittää oireita ja parantua.

Akuutti vamma saattaa esiintyä suora isku, puukotus vamma, lasku, tai jalka voi käynnistyä epänormaalissa asennossa.

Voit vetää (kanta) tai repiä nivus lihaksia harjoituksen aikana, kuten juoksu, luistelu, potkiminen jalkapallo tai pelaa koripalloa. Voit rasittaa nivus lihas nostettaessa, työntämällä tai vetämällä raskaita esineitä. Saatat vetää nivus lihas kun putoat. Äkillinen vetämällä tai repeytymistä nivus lihas voi aiheuttaa äkillisen kipua. Katkaiseva ääni voidaan kuulla hip tai jalan liikettä. Turvotus ja mustelmia voi tapahtua nopeasti. Joskus turvotus ja mustelmia eivät näy muutaman päivän kuluttua vamman.

Liiallinen sattuu kun liikaa stressiä sijoitetaan alueelle. Tämä tapahtuu usein, kun ylilyöntejä toimintaa tai toistaa samaa toimintaa päivästä toiseen. Liiallinen voi johtaa lihasten kantoja tai repeämiä tai saattaa aiheuttaa turvotusta. Liikakäyttö voi aiheuttaa

Sports tai virkistystoimintaa, kuten jääkiekko, hiihto, koripallo ja jalkapallo; Työhön liittyvä toiminta; Työ tai hankkeita kodin; Moottoriajoneuvo-onnettomuuksissa.

Hiusraja särö luun (stressi murtuma); limapussitulehdus; Osteiitti pubis, joka on sairaus, joka aiheuttaa kroonista nivuskipu takia stressiä pubis lantioliitoksen. Juoksijat ja jalkapalloilijoiden todennäköisimmin vaikuttaa; Hip ongelmat; Avulsion murtumia. Tämä tapahtuu, kun voima aiheuttaa lihas repiä pois luun ja rikkoa pala luuta. Se yleisimmin vaikuttaa teini urheilijat, jotka ovat mukana hyppääminen, potkiminen, sprinting, tai hurdling urheilua.