päänsärky: kokeiltuja ja totta vinkkejä päästä eroon niistä

Päänsärky tapahtua. Hyvä uutinen on olemassa useita yksinkertaisia ​​asioita voit tehdä helpottaa kipua ilman matka lääkärin tai apteekki. Kokeile näitä vinkkejä ja saada tunne paremmin nopeasti.

Jos sinulla on migreeni, aseta kylmäpakkaus otsalle. Jääkuutioita pyyhkeeseen käärittynä, pussi jäädytetty herneet, tai jopa kylmä suihku voi vähentää kipua. Pidä pakkaa pään 15 minuuttia, sitten pitää taukoa 15 minuuttia.

Jos sinulla on jännitteitä päänsärky, aseta lämpötyyny kaulaan tai takaisin oman pään. Jos sinulla on sinus päänsärky, pitää lämmin kankaalla alue, joka sattuu. Lämmin suihku voi tepsiä.

Jos poninhäntä on liian tiukka, se voi aiheuttaa päänsärkyä. Nämä “ulkoinen pakkaus päänsärkyä” voidaan myös tuoma hattua, panta tai jopa uimalasit, jotka ovat liian tiukat. Eräässä tutkimuksessa naiset, jotka löysätään hiukset näkivät päänsärky katoavat.

Kirkas tai välkkyvä valo, jopa tietokoneen näytön, voi aiheuttaa migreenin. Jos olet altis niille, peittää ikkunat erityistä pimennysverhot päivän aikana. Käyttää aurinkolaseja sekä sisällä että ulkona. Voit myös lisätä heijastamaton näytöt tietokoneeseen ja käyttää päivänvalon spektrin loistelamput oman valaisimia.

Purukumi voi satuttaa ei vain leuka, mutta pään samoin. Sama pätee pureskelua kynnet, huulet, sisä- tai poskia, tai käteviä esineitä, kuten kyniä. Vältä rapeita ja tahmea elintarvikkeet, ja varmista, että otat pieniä puree. Jos jauhaa hampaita yöllä, kysy hammaslääkäri noin suu vartija. Tämä saattaa hillitä aikaisin aamulla päänsärkyä.

Apteekkien hyllyille istutetaan kipulääkkeiden kaikenlaisia ​​päänsärkyä. Ne saattavat toimia, mutta saat eniten hyötyä vähiten riskejä, noudata näitä ohjeita

LÄHTEET

Beth Israel Deaconess Medical Center: “Onko päänsärky at Work? 13 Pikakorjaukset.”

National Päänsärky Foundation: “Hot ja Cold Pack / Suihkut.”

National Health Service (UK): “Sinus päänsärky.”

Blau, JN. Päänsärky, julkaistiin verkossa toukokuuta 2004.

Kansainvälinen Päänsärky Classification ICHD-2: “Ulkoinen Compression päänsärky.”

Mount Sinai Hospital: “hallitseminen Migreeni”

National Health Service (UK): “10 päänsärky aiheuttajia.”

National Päänsärky Foundation: “Bruksismi.”

Päänsärky Society: “Dental Kodinkoneet ja päänsärky.”

Migreeni Trust: “Lääkitys Migreeni.”

Päänsärky Society: “Akuutti Therapy: Why Not Over-the-counter tai Muut Epäspesifinen vaihtoehdot?”

Päänsärky Society: “Ten Things että sinä ja migreenipotilaille pitäisi tietää.”

Lawrence C. Newman, MD, puheenjohtaja, Päänsärky Society ja johtaja, Päänsärky Institute, Mount Sinai Roosevelt Hospital, New York City.

Academy of Neurology: “migreeni”.

Migreeni Foundation: “Päänsärky Hygiene – Mikä se on?”

College of Physicians: “Managing Migreeni.”

Johns Hopkins Medicine: “Krooninen Daily päänsärky.”