pakasteiden varastointi: suojata sen ja maukkaita

Sai pakastin tilaa? Meillä on taipumus pitää kaikenlaisia ​​asioita meidän pakastimissa vuosi toisensa jälkeen. On aika käydä läpi, että pakastin ja upottaa kaikki et aio syödä seuraavan kuuden kuukauden aikana … kuten että taimen olet kiinni kolme vuotta sitten, tai leivän te ostettu kaksi yhden myyntiin viime vuonna ( yksi, joka on nyt jääkiteet kaikki sen yli).

Päästävä vasta pakattu kohteita edessä pakastimen ja siellä epäilemättä joitakin yllätyksiä. Voisi olla aika! Minun tapauksessani, löysin pari ilmeisesti sulanut ja pakastaa uudelleen siirappimainen mehubaareissa ja avatun pussi pakasteherneitä joka oli valunut ulos kauan sitten.

Tarvitsemme kaikki pakastustilan voimme saada, koska monet meistä ovat partaalla pakastimen ylivuoto tahansa viikonpäivänä. Meillä kylmävaraajia lukittu ja lastattu satunnaista urheilu injur; pakastetut vihannekset ja hedelmät, kun tuore on poissa tai unavailabl; jäädytetty entrees, kun päivällinen tai lounas on “tehdä itsel ja pakastetut jälkiruoat ja alkupaloja, kun lapsesi (tai) ystävät tulevat ympäri odottamatta.

Joten mitä sinun pitäisi heittää pois? Vaikka FDA toteaa, että jäädyttäminen voi pitää ruoan lähes loputtomiin, se ei tarkoita sitä vielä hyvä maku ja rakenne. Pohjimmiltaan mitään, ei voi enää tunnistaa – samoin kuin mitään, että saa sinut tai lapsesi mennä “EW!” tai “se on brutto” – tarvitsee mennä.

Estämään niitä toivottuja löytöjä takana pakastimen, se auttaa tietää, miten jäädyttää elintarvikkeita viisaasti ensiksi. Muista, että kun jäädyttää elintarvikkeita, haluat saavuttaa viisi asiaa

Avain näiden tavoitteiden saavuttamiseen piilee asianmukaista käärimistä ja varastoinnista ateriat. Tässä ovat kultaista sääntöä näin

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto