pitää lemmikkieläimet, kun olet allerginen astma

Allergiat lemmikeille turkista ja höyhenet ovat yleisiä, varsinkin ihmisille, jotka ovat muita allergioita tai astmaa. Jos olet allerginen astma, tässä mitä sinun tarvitsee tietää ottaa lemmikkieläimiä.

Ottaa lemmikki allergia tarkoittaa immuunijärjestelmän overacts proteiineille löytyy syljestä, virtsasta tai kuollutta ihoa (hilse) kotitalouksien lemmikkieläimiä. Kun hengitettynä, nämä allergeenit voivat matkustaa keuhkoihin ja aiheuttaa hengityksen vinkuminen ja yskä. Saatat myös ihottuman.

Jos uskot on lemmikki allergia, kysy lääkäriltäsi ihoa prick-testi. Pyydä testi vaikka olet varma, että olet allerginen lemmikin, koska muut ympäristöaltisteiden voisi olla syyllinen sijaan. Testin aikana, pisara erityisen lemmikkieläinten allergeeni uutetta levitetään iholle ja lansetin käytetään prick uutetta ihon pinnalle. Iho on sitten havaittu merkkejä allergisen reaktion.

Lääkäri saattaa myös pyytää sinua lakata olemasta noin lemmikkisi ajan, joko poistamalla itsesi lemmikin ympäristöön tai poistamalla lemmikkieläinten kotoa, nähdä, jos oireet paranevat, tuona aikana.

Jos olet allerginen astma ja tiettyjä eläimiä näyttävät olevan laukaista, se on parasta välttää, että PET-lajin. Vältä myös vuorovaikutuksessa että eläimen lajin mahdollisimman paljon.

Jos tiedät aiot koskettaa eläimeen, että olet allerginen, kuten ystävän kotiin, kysy lääkäriltäsi lääkkeitä voit ottaa etukäteen rajoittaa vaikutusta.

Jos olet allerginen astma, on lemmikki kotona, että olet allerginen ja aikovat pitää lemmikkisi, keskustele lääkärin. Hän voi auttaa ymmärtämään riskejä ja ryhtyä toimiin hallita oireita, kuten

käydä lääkärin