reisiluun-sääriluun ohitusleikkauksen varten ääreisvaltimosairaus

Reisiluun-sääriluun ohitusleikkaus (tunnetaan myös infra-polvitaipeen rekonstruktio) käytetään ohittamaan sairaita verisuonia säären tai jalka.

Tartunta viillon; verenvuoto; Sydänkohtaus tai aivohalvaus.

Aina kun mahdollista, kirurgi valitsee käyttää nykyistä pala vein otettu joko jalka. Keinotekoiset siirrännäisten (kuten polytetrafluorieteeni [PTFE] tai Dacron) ovat todennäköisesti tulla kaventuneet uudelleen. Mutta ne voivat silti olla tehokkaita ja niitä käytetään, kun vein ei ole käytettävissä.

Laskimon tai ihmisen verisuoneen ommellaan pienten verisuonten säären tai jalka niin, että veri voi kulkea uuden siirteen alus ja ympäri sairaan alueen.

Yleisanestesiaan tai injektiona selkärangan (epiduraali) käytetään tämän leikkauksen. Yleisanestesia aiheuttaa voit nukkua läpi menettelyn. Epiduraali estää kipu alemman kehon osaa.

Voit joutua sairaalahoitoon 3 5 päivää.

Sinulla on jonkin verran kipua leikkauksista (viillot) lääkäri tehty. Kipu yleensä paranee noin 1 viikko. Lääkäri antaa sinulle kipulääkitystä. Voit odottaa jalka olevan turvonnut aluksi. Tämä on normaali osa toipuminen ja voi kestää 2 tai 3 kuukautta.

Sinun tulee ottaa helposti 2-6 viikkoa kotona. Se voi kestää 6-12 viikkoa toipua täysin. Luultavasti täytyy kestää vähintään 2-6 viikkoa pois töistä. Se riippuu siitä, millaista työtä teet ja miten tunnet.

Sinun täytyy käydä säännöllisesti checkups lääkäriltä varmistaa siirteen toimii.

Tämä leikkaus käytetään ihmisille, jotka ovat kaventuneet tai estetty sääriluun tai peroneal verisuonet, jotka ovat lähellä pintaa jaloissa. Suurimman osan ajasta, ihmiset myös kaventuneet tai estetty reisiluun ja polvitaipeen valtimoiden liikaa. Yleensä henkilö on vakavia oireita tai ongelma on raajan uhkaava ennen ohitusleikkaus pidetään.

Ohitusleikkaus voi palauttaa verenkiertoa ja lievittää katkokävely. 1

Kaikki leikkauksissa on tietty määrä riskejä. Näitä riskejä ovat

Erityisiä riskejä tähän ohitusleikkaus sisältävät

Lääkäri voi suositella, että yrität käyttää ohjelmaa ja lääketieteen ennen hän suosittelee, että tämä leikkaus.

Täytä leikkaus tiedot (PDF) (Mikä on PDF-asiakirja?), Joiden avulla voit valmistautua tähän leikkaukseen.

Hirsch AT, et ai. (2006). ACC / AHA 2005 käytännön ohjeet potilaiden hoidosta ääreisvaltimosairaus (alaraajojen, munuaisten, suoliliepeen, ja vatsa-aortan): Yhteistutkimuksessa raportti Association for Vascular Surgery / Society for Vascular Surgery, Society for Cardiovascular Angiography ja interventiot, Society for Vascular lääketieteen ja biologian Society of toimenpideradiologiassa, ja ACC / AHA työryhmän Practice Guidelines (kirjoittaminen komiteaa kehittämään ohjeet potilaiden hoidosta ääreisvaltimosairaus): Myönteinen Association of Cardiovascular ja Hengitysliitto kuntoutus, National sydän, Lung, and Blood Institute, Society for Vascular Nursing, TransAtlantic Inter-Society Consensus, ja verisuonisairaus Foundation. Circulation, 113 (11): E 463-e654.

Rakesh K. Pai, MD, FACC – Cardiology Electrophysiolog; David A. Szalay, MD – Vascular Surgery

13 elokuu 2014

Leg turvotus; Epäonnistunut tai tukossa köynnöksen.