ruoka-aceuticals: juo – ja syödä – terveydelle

Louise Chang, MD

Vuodesta omega-3 rasvahappoja flavonoideja, ainesosat elintarvikkeiden syöt joka päivä voi olla voimakas aseita taistelussa tautia.

Kerran kielletty elintarvikkeita, kuten suklaa, pähkinät ja viini otsikoihin vuonna 2004 niiden mahdollisesti terveysvaikutuksista, ja uusi tutkimus viittaa siihen, että avain välttää sydänsairaus tai syöpä voi löytyä kaapissa sijaan lääkekaappi.

Mutta salaisuus ei saa olla yhdessä ihme ruokaa. Sen sijaan tutkijat sanovat, että lajike voi todella olla suola (pitkä) elämää. Saada levy järjestyksessä, pyysi asiantuntijoita heidän top poimii tämän vuoden newsmakers.

Löytö flavonoideja ja parvi sydämen -healthy etuja heillä on ollut siunaus viinin ja suklaan ystäville.

Antioksidantti rikas yhdisteitä esiintyy siemenissä ja nahat kasvien, kuten viinirypäleitä, kaakaossa ja sitrushedelmät, ensin saanut huomiota tutkijoiden 1990-luvun alussa keinona selittää ns ranskalainen paradoksi. Tutkijat ehdotti sitten, että ranskalaisista oli alhaisempi sydänkohtauksia, koska he joivat kohtalaisia ​​määriä punaviiniä ateriat.

Sittemmin yli 300 tutkimuksia rypäleen flavonoideja ovat osoittaneet, että juominen punaviiniä tai viinirypälemehun auttaa tylppä valtimo-tukkeutumisen vaikutukset rasva aterian ja vähentää sydänsairauksien riskiä pitkällä aikavälillä.

Monia samoja flavonoidit rypäletuotteisiin löytyy myös eri pitoisuuksina vihreä ja musta tee sekä suklaata, mutta pääosa tutkimus on toistaiseksi keskittynyt rypäleen flavonoideja.

“On jännittävää, että eri tutkijat käsittelevät rypäletuotteisiin, olipa se punaviini, de-Alkoholisoituja punaviini, viinirypälemehusta tai rypäleiden siemenet ja iho uutteita, ne ovat kaikki nähtävissä joitakin merkittäviä, mahdollisesti hyödyllisiä asioita”, sanoo John D. Folts, FT, professori lääketieteen ja ravitsemustieteen yliopistossa Wisconsin Medical School.

Folts sanoo eläimiä, joilla on korkea kolesteroli kehittää ateroskleroosin tai valtimoiden kovettuminen on noin kuusi yhdeksän kuukautta, prosessi ihmisillä että kestää 20 30 vuotta. Mutta useat viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kun nämä eläimet saavat rypäletuotteisiin, valtimo-tukkeutumisen prosessi hidastuu.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto