saada tosiasiat kuidun

Getting tarpeeksi kuitua on jotain ihmiset eivät ajattele kovin usein. Totta puhuen: Useimmat meistä ei ole aavistustakaan, kuinka monta grammaa kuitua viemme sisään tyypillinen päivä.

Mitä enemmän tahmainen, hyytelömäinen tyyppi kuitua (kuten että Kauran, leivät, vilja, ja sisäpuoli kidneypapuja) alentaa veren kolesterolia ja auttaa normalisoimaan veren glukoosi- ja insuliinitasot (tärkeää ehkäistä sydänsairauksia ja tyypin 2 diabetes); Ravintokuidun kuitutyypin (kuten todettua vehnäleseistä, mansikka siemenet, ja omena ja papu nahat) auttaa viedä asioita pitkin paksusuolessa. Tämä edistää säännöllistä suolen ja estää ummetusta; Tuore katsaus tutkimukset osoittivat, että korkeamman carb, vähärasvainen ruokavalio (mukaan lukien ADA-suositellaan määriä kuitua) voi olla hyötyä hoitoon ihmisiä oireyhtymän X, insuliini kestävä ehto liittyy lihavuus; Kuitupitoisia elintarvikkeita auttaa estämään diverticulosis. Ne auttavat estämään muodostumista suoliston pussia (diverticula) osallistumalla bulk paksusuolessa, jotta tehottomampia supistukset tarvitaan joka vie asiaa eteenpäin; Kuitu voi vähentää paksusuolen syövän riskiä. Jos ihmiset, jotka yleensä saavat vähän kuitua yhtäkkiä kaksinkertaistunut syömiseen viisaampia ruokavalintoihin, he voisivat alentaa riskiä paksusuolen syöpä 40%, mukaan tutkimukseen liittyy kerättyjen tietojen 10 Euroopan maassa; Kuitu (täysjyvätuotteita, vihanneksia, ja pavut) voi olla suojaavia vaikutuksia rintasyöpä Kuitupitoista ruokavaliota voi auttaa hidastamaan epidemian tyypin 2 diabeteksen Yhdysvalloissa, osittain parantamalla insuliiniherkkyyttä. Mutta se voi olla vain kyse kuitu tässä tapauksessa korkean fiber elintarvikkeet sattuvat olemaan myös merkittäviä lähteitä tärkeitä mikroravinteiden. Siksi haluat keskittyä koko kasvi elintarvikkeet, ei vain kuidun pillereitä tai lisiä.

Ja arvaa mitä? Emme ole edes lähellä täyttävät suositellun saannin 20-35 grammaa päivässä terveille aikuisille (25 päivittäin grammaa niille syövät 2000 kaloria päivässä, esimerkiksi, ja 30 grammaa 2500 kaloria päivässä) mukaan ruokavalioon Association . Keskimääräinen kuidun saanti Yhdysvalloissa on 14-15 grammaa päivässä.

Saamme kuitu käsittelemättömien elintarvikkeita kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, pähkinöitä, siemeniä, papuja, ja useimmat monet ihmiset maailmassa eivät juuri lastaus niiden levyt näitä kohteita. Sinun on vaikea löytää mitään niistä keskimääräinen pikaruokaketjun arvo ateria.

Ja monet ihmiset maailmassa ovat varmasti syövät enemmän valmiita ja jalostettuja elintarvikkeita. Elintarvikkeiden kulutuksen valmistettua poissa kotoa kasvoi 18% koko kaloria 32% kokonaisenergiasta vuosien 1977 ja 1996 Kaikki tämä “pois” ruoka on paitsi enemmän kaloreita ja rasvaa ateriaa kohti kuin kotona valmistetun elintarvikkeita, mutta myös vähemmän kuitu (per-kalori perusteella).

On vaikea uskoa, että me emme voi edes sulattamaan voi olla niin hyvä meille! Korkeamman fiber ruokavalio on osoitettu alentavan veren kolesterolia ja estää ummetusta. High-fiber elintarvikkeet myös yleensä sisältää enemmän ravintoaineita ja vähemmän kaloreita, sulavat hitaammin, ja auttaa meitä tuntuu täysin nopeammin.

Mutta se on vasta alkua kuidun tarina. Tässä mitä muuta se voi tehdä meille

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto